Hoofdstuk 49 fini

2.8K 277 107
                                    

Een paar maanden later:

"Ik ga slapen" zegt Bouthaina. Ik knik en til haar op. Rustig breng ik haar naar onze kamer. Ja, onze kamer. We zijn namelijk getrouwd! Al 5 maanden. Ik ben nog nooit in mijn leven zo gelukkig geweest.
Andere halve jaar geleden, lag ik in een krottewijk. Nu lig ik met mijn vrouw, zoon en verwachte dochterje in een vila! En ja, Bouthaina is zwanger van een meisje.

Ik kan het niet geloven. Ik bedoel... ik.. pfff ik kom niet uit mijn woorden. Zonder vader en moeder, heb ik zoveel bereikt. Eigenlijk is Bouthaina mijn vrouw, moeder en vader. Andersom ook natuurlijk. Ze zorgt zo goed voor ons. Ik houd niet normaal veel van haar. Ook zij heeft wel veel meegemaakt in haar leven, en toch bleef ze een sterkke vrouw.

"Waar denk je aan?" Haalt ze uit mijn gedachten. "Ik dacht dat je zou slapen?" "Ik heb geen slaap meer" zegt ze. Ik kijk haar lachend aan. "Het is bijna 3 uur, ga slapen gekkerd" zeg ik. "Mijn slaap is opeens verdwenen" grinnikt ze. Ik ga goed zitten zodat ze haar hoofd op mijn schouder kan leggen.
Mijn vrouw❤️

We zijn trouwens verhuist, en wonen nu in Thailand. Mijn droom is uitgekomen. Ik weet niet hoevaak ik dit zeg, maar ik hou van Bouthaina. Zij liet mijn droom uitkomen. Zij bleef bij mij wanneer ik haar nodig had. Wat zou ik toch zonder haar moeten?

PP Samira

Binnen enkele weken kan ik bevallen van mijn zoontje. Mijn zoontje die ik zonder vader ga opvoeden. Het is echt beter als ik niks vertel aan Nourdinne over zijn zoon. Ik wil zijn band met Bouthaina echt niet weer verpesten. Nourdinne verdiend veel geluk na alles wat hij heeft meegemaakt. Ik denk niet dat hij dit erbij wilt hebben. Daarom heb ik nu echt besloten om niks tegen hem te zeggen.

Ik ga wel met iemand anders trouwen. En als mijn zoon dan oud genoeg is, dan vertel ik het over zijn echte vader. Dat is het beste...

PP Bouthaina

Ik kam mijn haren terwijl ik naar mijn buik staar. Ik had nooit gedacht dat ik ooit zou trouwen. Ik dacht dat niemand mij zou willen vanwege mijn bedekte lichaam, zoals mijn moeder al zei. Maar toch heeft Allah swt Nourdinne op mijn pad gestuurd. Nourdinne, de enige man die mijn hart kan laten kloppen. De enige man die echt accepteert hoe ik ben samen met mijn broer Imad.
Ik kan niet meer gelukkiger worden dan nu. Dat is onmogelijk.

Weet je, ik geef iedereen één tip:
Wees jezelf en luister niet naar andere mensen. Arm of rijk, dom of slim, lelijk of mooi, je moet altijd jezelf zijn. Negeer de meningen van andere mensen. Enige wat teld is jouw eigen positieve mening over jezelf. Laat je niet oordelen door andere mensen.

"Ik hou ontzettend veel van je, habibti"
Zegt Nourdinne.
"Ik hou ook van jou, zine"

PP Nourdinne

Iedereen kan gelukkig worden op een gegeven moment. Net als ik!

End

•••••

Ik weet, een saaie einde. Maar ik heb echt geen inspiratie meer.

Wat ik wel ga doen is... zometeen mijn nieuwe boek publiceren! Het heet "Pistolas Negras"

Ik hoop dat jullie dit boek leuk vonden❤️
Ik heb eigenlijk niet veel te zeggen, alleen dat ik super veel van jullie hou. Ik wil jullie heel erg bedanken voor het stemmen en lieve reacties❤️

I love you guys😍❤️😘💋

Het leven van Nourdinne (VOLTOOID)Where stories live. Discover now