Hoofdstuk 40

3.1K 299 77
                                    

Een week later...

PP Nourdinne

"Hulp nodig?" Vraag ik aan Bouthaina. "Nee shokran" zegt ze zacht. Ik knik en gun haar een glimlach. Het is al een week verder dat ze uit het ziekenhuis is ontslagen. Een dronken guy reed haar aan. Alhamdulillah hij is inmiddels al opgepakt. Ik was echt in shock toen ik het nieuws kreeg dat Bouthaina in het ziekenhuis lag. Gelukkig is er niks ergs gebeurt met haar. Ze heeft alleen haar benen gebroken. Ja beide! Daarom zit ze nu in een rolstoel. Meskiena. Hou vol schatje. Nog 3 maanden. Dan mag haar gips eraf als het goed is.

"Ik heb honger" zegt ze na een tijdje. "Zal ik iets bestellen? Pizza, kapsalon of...." "Nee! Ga jij maar koken" onderbrak ze me. "Hoezo? Je hebt toch honger! Bestellen gaat sneller" "Nee ik wil dat jij kookt. Jou eten vult mijn buik" zegt ze. Ik knik trots en sta op. Oh ja! Ze woont weer bij mij! Ze is al gescheiden van Omar hmdl. Over 3 maanden gaan wij in sha allah trouwen. Ik heb ook kennis gemaakt met haar broer. Hij is een lieve gast. Ik mag hem wel.

Oh ja! Ik ben vrij gelaten. Ze hadden geen enkel bewijs! Ik zou nooit iemand verkrachten. Ik kijk niet eens naar vrouwen laat staan verkrachten. Behalve mijn bouthaina natuurlijk. Naar haar kan ik uren lang kijken. Ze is oogvitamine."Waar denk je aan ezel?" Haalt ze uit kijn gedachten. "Aan hoe mooi jij bent" zeg ik. Ze wordt rood en kijkt weg. "Niet weg kijken schat" "Begin te koken" zegt ze lachend.

"Bouthaina?" "Ja" "Ik hou van je" zeg ik. "Ik hou ook van jou" zegt ze met rode wangetjes. "Mama!" Horen we Ahmed roepen. Hij rent naar Bouthaina toe en drukt een kusje op haar lippen. Ja op haar lippen. Het is zijn moeder, dat kan toch. "Ik heb gewonnen van oom Imad!" Riep hij blij. Na een tijdje komt Imad aan lopen. De broer van Bouthaina dus. "Ja ja, deze kleine rat is wel goed hoor" zegt hij lachend. "Van wie zou hij dat nou hebben" grap ik. "Niet zo opscheppen" zegt Bouthaina. Lachend ga ik verder met koken.

PP Omar

Het is over. Ik heb de scheidingspapieren getekend. En we zijn officieel uit elkaar. Onze ouders weten het nog niet. Bouthaina is echt gelukkig met haar man Nourdinne. Ik gun het haar wel. Ze verdiend het. Maar hoe dan ook, ik heb iemand leren kennen. Ze is ma sha Allah prachtig van binnen en van buiten. Ookal ken ik haar maar 4 dagen. Ze lijkt me leuk. Ze is bijna net als Bouthaina. Haar naam is Soumaya. (Soumayaatjeeh) Als zij bij me is, vergeet ik iedereen om me heen. Dan heb ik alleen oog voor haar.

In sha Allah is zij mijn mektab. Als mijn ouders het niet accepteren dan... ewa pech voor hun!!! Haar ouders heb ik al ontmoet en ze zijn hartstikke lief. Dan heb je mijn ouders ...😒

PP Lina

Kennen jullie mij nog? Oude beste vriendin van Nourdinne. Ik was echt slecht bezig. Ik weet echt niet hoe dat kwam. Alsof de duivel in me zat. Ik hielp die slang Samira. Maar ik heb nu wel spijt van mijn daden. Mohiem, ik weet dat Samira dus iets van plan is. Alleen ik weet niet precies wat. Ik moet dus snel Nourdinne waarschuwen!

-

Bij Nourdinne zijn huis aangekomen bel ik aan. Ma sha Allah hij woont echt in een mooie huis. Van arm naar rijk. Dit krijg je als je een goed hart hebt... Na een tijdje doet een jonge man open. "Kan ik je helpen?" Vraagt hij. "Uhm.. is Nourdinne thuis?" Vraag ik. "Wie ben jij?" "Gaat jou niks aan, is hij er ja of nee?" "Zozo" grijnst hij en leunt tegen de deur. Ik kijk hem geirriteerd aan.

"Hij is thuis ja. Met zijn vrouw en kind. Ze zijn aan het koken en hebben het heel gezellig een perfecte gezin he" grijnst hij. Ik kijk hem droog aan. "Moet ik jaloers zijn ofzo? Ik kom hier om hem te waarschuwen en niet om met hem te flirten of wat dan ook dus kowed aub" zeg ik. "Aha waarschuwen voor wat?" "Hallo?! Is dit een interview? Ga aan de kant" zeg ik en probeer hem weg te duwen. "Met je stok armpjes krijg je mij niet om ver" lacht hij. "Stok armpje? Bitch luister dan laten we niet hebben over jou ja? A stokstaart" zeg ik. "Stokstaart? En deze spieren dan?" Zegt hij en doet zijn shirt uit. Oh damn. "NOURDINNE" schreeuwde ik.

Snel doet hij zijn shirt weer aan. Na een tijdje komt eindelijk Nourdinne. "Wat kom je doen?!" Riep hij boos. "Ik kom je waarschuwen voor Samira. Ze is iets van plan Nourdinne. Let goed op jezelf en op je GEZIN" zeg ik op nadruk met Gezin en kijk die rare man aan. Nadat ik dat heb gezegd loop ik weg.

"Ey wacht even!" Roept hij. "Wat moet je" zeg ik droog. "Hoe heet je? Ik heet Imad" zegt hij. "Ik heet... gaat jou geen moer aan" zeg ik en loop sneller. "Doe niet zo moeilijk, ik kan Nourdinne vragen hoe je heet maar het liefst wil ik het van jou horen" zegt hij met een grijns. "Ik heb geen tijd voor jou doei!" Riep ik en ren weg. "Ik zie je snel weer!" Roept hij. Creep!

PP Nourdinne

Ik leg het eten op tafel. Wat is Samira van plan? Weet ze dan echt niet van ophouden? "Wat is er? Wie stond er voor de deur?" Vraagt Bouthaina. "Lina" zeg ik. "Oh... wat had ze nou weer te vertellen" "Ze zei dat Samira iets van plan is. Maar maak je geen zorgen, het komt wel goed geloof me" zeg ik. Ze knikt en begint met eten. "Ey Balzak hoe heet die chick a sah" zegt Imad. "Imad! Doe normaal!" Riep Bouthaina. "Oh sorry" zegt hij. "Ze heet Lina" zeg ik lachend. "Hmm... Lina dus" zegt hij zacht. "Wat dan?" "Nee gewoon" zegt hij en komt zitten.

Wat moet ik nu doen? Vluchten voor het te laat is?...

••••••

❤️🌟

Het leven van Nourdinne (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu