- ismertető -

629 83 5
                                    

  »»»

KILLER KILLER - Egy kártyajáték, amiben négy vagy több ember vehet részt, magyarul gyilkosos. A játék kezdetekor mindegyik résztvevő kap egy-egy lapot, melynek tartalmát csak az adott személy ismerheti. Az összes lapnak különböző szerepe van és mind hozzájárul a játék végkimeneteléhez. Fontos, hogy a játékosoknak nem szabad felfedniük a lapjaikat a játék végéig, különben az véget ér.

Laptípusok: fekete, piros és kék.

Fekete: A GYILKOS. Ha egy játékos ezt a lapot kapja, ez felruházza őt a képességgel, hogy egy szimpla kacsintással meg tudja ölni a polgárokat. Ennek ellenére a gyilkosnak óvatosnak kell lennie. Ha véletlenül a rendőrre kacsint, vagy ha a rendőr rajtakapja, amint meg akarja ölni az egyik polgárt, a gyilkos veszít és a játéknak vége. Ebben az esetben a rendőr győz.

Piros: A RENDŐR. Az ő feladata elkapni a gyilkost.

Kék: A POLGÁR. Több játékos is megkaphatja ezt a lapot. Amikor a gyilkos rákacsint, a polgárnak egyértelműen a többi játékos tudtára kell adnia, hogy őt megölték. Ezt követően a halott polgárnak már nincsen több szerepe a játékban.

És mi a teendő, ha a játék valódivá válik?

Egyszerű.

Ne bízz senkiben.

»»»

NATSUUFT BTS Fanfiction (2017) Magyar Fordítása

Sem az írónő sem én nem birtoklom a killer killer nevű játékot, a fanfiction viszont őt, a fordítás pedig engem illet. A zöld lap továbbá azért nem szerepel, mert annak nincs jelentősége a történet szempontjából.

Figyelmeztetés: trágár nyelvezet, gyilkosság, a halál és a vér említése.

KILLER KILLERWhere stories live. Discover now