- killer killer -

732 58 0
                                    

.
┌──────────────┐
KILLER KILLER
└──────────────┘
NATSUUFT

BTS Fanfiction Magyar Fordítás

"Egy egyszerű játéknak nem szabadott volna gyilkosságokkal végződnie."

»»»

Első: 04/06/2018
Utolsó: 15/06/2018

»»»

Szerkesztés: 27/06/2018

»»»

Figyelmeztetés
  trágár nyelvezet, gyilkosság, halál és vér említése.

»»»

 ©lilanyuszi

.

.

.

TOVÁBBI KÖNYVEIM:

A Vonal Túlvégén

Seong Jina, a Seoul Reports ambiciózus tényfeltáró újságírója nyomozásba kezd a Vérmedence néven elhíresült gyilkosságokról, melyet azóta dölgött aktaként tartanak számon. A rendőrség kifejezetten gyanús körülmények között zárta le a nyomozást, noha a feltételezett gyilkosok soha nem kerültek elő. Négy évvel a tragédia elteltével Jina feltépi a régi sebeket és a fejébe veszi, hogy megoldja a rejtélyt. Arra azonban még ő sem számít, hogy egy ismeretlen férfi felhívja egy éjszaka és azt állítja, hogy ő ott volt, amikor a gyilkosságok történtek. Képes lesz Jina lerántani a leplet az igazi tettesekről?

»»»

Először

Az első szerelem nem végződik mindig jól. Bármennyire is szeretsz valakit, az elsőnek mindig önmagadnak kell lenned. Neked és az álmaidnak. Önzőnek kell lenned, ha előre akarsz jutni. Legalábbis az élet iskolája erre akar rávenni. De hányan elég erősek ahhoz, hogy feláldozzák a szerelmet a siker, a pénz és a hírnév oltárán?

»»»

Végleg

Min Yoongi, a világhírű kpop idol karrierje veszélybe kerül, miután elhatalmasodnak rajta a mentális problémái, éppen az első szóló lemeze kiadása előtt. Tovább nehezíti a helyzetet, hogy pszichiátere már első látásra unszimpatikus számára, ezért mindent elkövet, hogy ellenszegüljön neki. Vajon Dr. Lee képes lesz segíteni anélkül, hogy kitudódnának a híresség titkai, vagy Yoongi kénytelen lesz feladni mindent, amiért olyan keményen dolgozott?

»»»

Mondd el

Hogyan ébredhetsz fel egy rémálomból, ha nem is alszol? Ezzel a problémával küzd Kim Taehyung, amikor egyik pillanatról a másikra megjelenik egy alak a tükrében, aki Jeongguknak hívatja magát és játékra invitálja. A fiú élete szürreális fordulatot vesz, amikor ráébred, hogy a tükörben élő barátjának olyan halálos ízlése van a játékokban, mint senki másnak.

»»»

Valami más

Choi Eunha épp olyan volt, mint bármely más középiskolás tanuló. Mindig mindenből átlagos teljesítményt nyújtott, sosem tűnt ki semmivel és sosem produkált semmi említésre méltót. A külseje és a személyisége is teljesen hétköznapi volt. Csepp volt a tengerben. Mégis volt benne valami, ami megrémítette az embereket. Senki sem tudta, hogy mi az a bizonyos valami, amíg a lány életében először meg nem tapasztalta a szerelmet és rájuk nem szabadította a poklot.

»»»

Az Ördögűző

Lee Jinsoul élete fenekestül felfordul, amikor parazitaként rátelepszik egy idegen entitás, hogy az életerejéből táplálkozzon, majd végül elrabolja a lelkét. Hiába kér segítséget, mindenki őrültnek nézi őt, kivéve az Ördögűző. Min Yoongi elvállalja, hogy megpróbálja megmenteni a lányt, ám ez a munka más, mint a többi. Vajon képes lesz megszabadítani Jinsoult az Ördögűző, vagy kudarcot vall a terve?

.

KILLER KILLERWhere stories live. Discover now