003 ; kiertue

2K 253 67
                                    

- Kolmas luku -
Kiertue

»Jiminin nk«

Suuntasimme studiolle, missä Hoseok ja Namjoon jo odottelivatkin. Tai odottivat Yoongia, minua he eivät olisi katseiden perusteella halunneet paikalle, vaikka istuinkin yleensä hiirenhiljaa ja kuuntelin tarkasti. En siis ollut millään tavalla tiellä, mutta kaipa olemassaoloni häiritsi erityisesti Hoseokia.

Yoongi oli kertonut minulle, että hän oli puhunut välinsä Hoseokin kanssa surkean kulissisuhteen jälkeen, mutta minua vaivasi edelleen se miten jätkä katsoi minua. Aivan kuin olisin ollut joku loinen, joka tarrautui kiinni ja oli vain inhottava ja ärsyttävä. Se vähän harmitti minua, koska Hoseok kuitenkin vaikutti muuten huipputyypiltä. Toivottavasti aika parantaa haavat. Tarkoitan siis, että jos Hoseok oli oikeasti tykännyt Yoongista, niin kirpaiseehan se, jos toinen ei tunne mitään ja ihastuu vielä kaiken kukkuraksi toiseen jätkään.

"Onko kaikki hyvin, Jiminie? Oot tosi hiljainen", Yoongi kysyi. Kuulin hänen äänestään, että hän oli oikeasti huolestunut.

"Joo, on", sanoin hymyillen. Ei minun kannattaisi jäädä murehtimaan Hoseokia ja pilata kaikkea. Rakkaus on sotaa, väittäkööt muut mitä haluavat.

Yoongi pahoitteli aina sitä, miten paljon hänellä meni aikaa kaikkeen muuhun, kuin yhdessäoloon. Minua se ei ainakaan vielä haitannut. Minulle riitti, jos sain olla hänen lähellään. Sitä paitsi studiolla oli mielettömän mielenkiintoista.

Tänään jätkät puhuivat tulevasta kiertueesta. Pojat lähtisivät kiertämään Aasiaa, enkä voisi olla ylpeämpi. Tiesin, että kiertue merkitsi heille kaikille todella paljon. Minua vain kauhistutti se, että joutuisin olemaan Yoongista erossa kauan. Yli kuukauden, ja vaikka se oli tavallaan aika lyhyt aika, se tuntui ikuisuudelta.

Koko päivä hurahti hetkessä, ja pian olikin aika lähteä. Namjoon ja Hoseok päättivät suosiolla häipyä, koska kuulemma eivät haluaisi katsella saati kuunnella meitä. Namjoon oli kyllä ottanut jutun tosi hyvin, mutta kuten mainitsinkin, Hoseok katsoi minua kuin paskaläjää. Ja se ei tuntunut kivalta.

min_yoongi

20 987 tykkää tästämin_yoongi 🎶🎶🎶

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

20 987 tykkää tästä
min_yoongi 🎶🎶🎶

Näytä kaikki 7098 kommenttia

heipsss

Heti alkuun haluan kysyä, että kuinka usein haluatte minun julkaisevan lukuja? Kertokaa ihmeessä oma mielipiteenne!

ööö mitäääää, tää on ollu julkisena kai pari päivää, ja melkein 900 lukukertaa?? kiitos paljon, ihan uskomatonta❤ Ihanaa, et ootte ottanu tän jatko-osan näin hyvin vastaan 😊💛 Mulla on tällä hetkellä eniten motivaatiota tähän, joten veikkaan et saadaan tää loppuun asti kuten edellinenkin kirja. Kiitos mahtavasta palautteesta, ootte kultaa! 🙏❤

aaaalso mulla ei oo hirveesti motivaatiota Lost Childreniin tällä hetkellä. Tiedän kyl mitä haluisin kirjoittaa, mut se ei vaan edisty mihinkään. Olen pahoillani, yritän jatkaa sitä sitten kun se taas onnistuu.😟

- peilikuvaton

Instagram pt. 2 ➳ yoonmin ✔Where stories live. Discover now