004 ; aika parantaa haavat

1.8K 266 71
                                    

- Neljäs luku -
Aika parantaa haavat

» Jiminin nk «

Melkein hypin onnesta, kun Yoongi sanoi olevansa vapaa koko illan. Voisimme pussailla ja cuddlata sohvalla ja katsoa romanttisia, ällösöpöjä elokuvia ihan kahdestaan, ilman ylimääräistä jengiä kitisemässä kuinka hiton siirappisia olimme.

"Oot tehny musta pehmiksen", Yoongi naurahti ja painoi nopean suukon poskelleni, kun olimme vihdoin päässeet kahdenkesken.

"Ei voi mitään, itse aloitit leikkimään mun kans", sanoin virnistäen.

Käperryimme kahdestaan harmaan lämpimän viltin alle ja etsimme Netflixistä sopivaa leffaa. Yoongi olisi halunnut katsoa jotain uutta kauhuelokuvaa, mutta kieltäydyin heti. En ollut mikään nössö, mutta en vain pitänyt kauhuleffoista ollenkaan.

Sade ropisi kattoa ja ikkunoita vasten, huoneessa oli hämärää ja laventelin tuoksuinen tuoksukynttilä tekivät tunnelmasta täydellisen. Juuri sellaisen, mistä olin aina unelmoinut. Kaiken tietenkin kruunasi Yoongi. Meillä harvoin oli aikaa tällaiseen, yleensä jätkä oli aina menossa milloin missäkin. Hemmetti, olin niin onnellinen, että poskiin sattui kun hymyilytti niin paljon.

"Miten mä kestän ilman sua, kun lähdet sinne kiertueelle", kuiskasin hiljaa. Olin hiton surullinen ja iloinen samaan aikaan. Ristiriitaista.

"Ai niin, mun pitikin puhua sulle tästä", Yoongi sanoi ja silitti hellästi hiuksiani. Painauduin yhä lähemmäs vanhempaa, aivan kuin peläten hänen katoavan johonkin siinä silmänräpäyksessä.

"Sä tuut varmaan ainakin sinne Soulin keikalle, eikö niin?" Yoongi kysyi.

"Joo, tietenkin mä tulen."

"Me vähän ajateltiin, et miks et lähtis mukaan sinne kiertueelle? Mä kysyin asiaa, ja se kävis jengille."

"Mit- Hoseok ei halua mukaan, en mä voi tulla", huokaisin.

"Kyllä se susta oppii tykkäämään. Aika parantaa haavat, usko pois", Yoongi sanoi.

"Ei mutsi päästä mua. Se on muutenkin huolissaan siitä, et seurustelen sun kanssas."

"Voidaanhan me yrittää? Vai haluutko sä?"

"Tietenkin mä haluaisin, mut en usko että onnistuu."

"Aina voi yrittää."

"Mut-"

"Shh, ei mietitä nyt tulevaa, eletään nyt."

"Mm, joo."

Loppujen lopuksi emme katsoneet elokuvaa juuri lainkaan. Keskityimme enemmän toisiimme, kuin siihen miten yläasteikäinen teinityttö ja edellä mainitun ihastus seikkailivat koulussa.

Yoongin huulet olivat kuin huume. Tai no, koko jätkä oli kuin huumetta, jos nyt tälle linjalle lähdettiin. Häneen jäi koukkuun, tarvitsi aina vain enemmän ja enemmän. Suutelua pidemmälle emme kuitenkaan olleet menneet, ihan vain siitä syystä, että en ollut vielä täysi-ikäinen, toisin kuin Yoongi. Enkä minä olisi vielä valmis ollutkaan.

whaaaatt, yli 1K lukukertoja alle viikossa?? 😍❤ kiitos kiitos kiitos! ❤

Ajattelin muuten ihan tulevaisuutta ajatellen ilmoittaa, että tässä kirjassa tulee oikeasti olemaan ihan järkyttävää kielenkäyttöä :---Ddd nyt olen ainakin varoittanut jo toisen kerran, joten jokainen varmasti tietää ja voi itse päättää haluaako sitten lukea vai ei.

-peilikuvaton

Instagram pt. 2 ➳ yoonmin ✔Where stories live. Discover now