041 ; taehyung tarinoi syvällisiä

1.5K 273 126
                                    

- Neljäskymmenesensimmäinen
luku -
Taehyung tarinoi syvällisiä

» Jiminin nk «

Kävelin kohti Espresso Housea, missä minun ja Taehyungin oli määrä tavata kahdeksalta. Auringonsäteet olivat jo kullanvärisiä, ja loivat kesäillasta mielettömän kauniin.

- Jiminin ja Taehyungin keskustelu -

jiminie_
hiton kusihattu, missä sä taas viivyttelet?

kim_taehyungg kirjoittaa. . .

kim_taehyungg goddamnit, pitiks meidän nähdä

jiminie_
älä nyt sano, että unohdit taas

kim_taehyungg paska muisti, oon siellä kymmenessä minuutissa! 😎

jiminie_
et taatusti ole, lyödäänkö vaikka vetoa?

kim_taehyungg jos olen, saat kertoa lisää paljastuksia

jiminie_
okei, sulla kestää kumminki vielä kakskyt minsaa

lähetetty: 20.14

nähty: 20.15

kim_taehyungg mä nään sut!

jiminie_
hitto

kim_taehyungg LUPAUS ON LUPAUS. SAAT KERTOA JOTAIN JÄNNÄÄ MULLE.

jiminie_
okei, katotaa uskotko.

Tilattiin nopeasti kahvit kassalta, ja sen jälkeen suunnattiin terassille istumaan. Taivas oli oikeasti hiton kaunis; aurinko oli painumassa mailleen ja taivas oli kuin kultaa. Kirkkaat säteet värittivät maiseman, ja johduin siristelemään silmiäni nähdäkseni kunnolla.

"Tosi nättiä", Taehyung sanoi kaihoisasti, kun oli päässyt kunnolla istumaan paikalleen.

Taehyung oli kyllä ihme tyyppi. Ensin se saattoi olla tosi energinen ja ihan yhtäkkiä siitä saattoi tulla tosi tunteikas. Sellainen stereotyyppinen unelmoija, joka tanssi jossain kaukana pilvien päällä ja mietiskeli omia unelmiaan päivästä toiseen.

"Kuule Jimin", brunette sanoi katsellen yhä laskevaa aurinkoa. "Mä olen ehkä välillä tosi rasittava ja kummallinen, mut haluan et sä tiedät tän..."

Hän hörppäsi höyryävää kahviaan, ja siirsi tummanruskeiden silmien katseensa omiini.

"Oot mulle hiton tärkeä ystävä", se sanoi lempeästi.

Pojan sanat todella osuivat jonnekin syvälle. Silmiini nousi melkein kyyneleet, kun mä katselin poikaa, joka joi kahviansa ja katseli taivaanrantaa kasvoillaan leppoinen ilme.

"Ystävät on oikeasti niin aliarvostettuja. Aina höpötetään, että sielunkumppani on se, jonka kanssa sä vietät loppuelämäsi ja jota sä rakastat eniten. Se, jonka kanssa sä seurustelet, tai olet naimisissa tai mitä hyvänsä", brunette jutteli katse yhä taivaassa. "Tai no, ehkä sielunveli tai -sisko olis nyt parempi nimitys, mut hitto vie, sä olet oikeasti mun paras ystävä. Ihan korvaamaton äijä."

Tuijotin ystävääni suu auki. Kyllä mä tiesin, että Taehyungissa oli myös ystävällinen puoli, mutta nyt sen puheet hipoi jo jotain aivan liian deeppiä. Mutta ei se mitään turhuuksia siinä mun edessä jauhanut, ihan oikeassa se oli - ystäviä ei arvostettu tarpeeksi. Ystävyys jäi aina parisuhteen alle.

"Onko sulla kuumetta?" mä naurahdin huvittuneena. "Et sä yleensä puhu tuollaisia."

Taehyung virnisti.

"Nah, halusin vain kertoa, kuinka tärkeä frendi sä olet", se sanoi.

Mun olisi tehnyt mieli rutistaa poikaa oikein lujasti, mutta jostain syystä päädyin vain kertomaan, että sekin oli mulle tosi tärkeä. Ja tottahan se oli, Taehyung oli ollut aikojen alusta mun sielunveli.

"No niin, saat pitää lupauksesi", Taehyung sanoi vaihtaen aihetta nopeasti.
"Kerro jotain huisin jännää, mikä tekee mun elämästä vielä pykälän mielenkiintoisempaa!"

Naurahdin huvittuneena. Taehyungin elämäkö mielenkiintoista, kaikkea sitä kuulee. Se, että lanittaa Fortnitea illasta toiseen ja vetää kaakaokännit ei ole kovin mielenkiintoista, ainakaan jos minulta kysytään.

"Mitä sä haluat muka tietää? Sä tiedät jo kaiken musta", sanoin huvittuneena.

Taehyungin silmät kaventuivat viiruiksi, ja se tiiraili mua feikki rilliensä takaa.

"Niinkö?" se sanoi, yrittäen samalla lukea mua kuin avointa kirjaa. Mulle tuli heti fiilis, että se tiesi musta ja Yoongista.

"Öh", mumisin kiusaantuneena, vältellen pojan katsetta.

"Niiiiin?"

"No, sähän tiedät siitä mun... salarakkaasta", aloitin hitaasti, kuin tunnustellen.

Taehyung kohotti toista kulmakarvaansa, ja nyökkäsi kehottaakseen minua jatkamaan kertomustani.

Yskäisin vaivaantuneena ja vilkuilin ympärilleni. Nyt tai ei koskaan.

"Mä seurustelen Min Yoongin kanssa", sanoin madaltaen ääntäni niin, että sain suljettua muut asiakkaat kuuloetäisyydeltä pois.

Syntyi pitkä hiljaisuus. Mä olisin antanut melkein mitä vain, jos olisin saanut kuvattua Taehyungin ilmeen: se näytti niin hämmästyneeltä, että mua nauratti.

"Sinä, Park Jimin", Taehyung aloitti katse tiiviisti kasvoissani, "kusetat parasta ystävääsi ihan kunnolla? Sun piti kertoa jotain jännää!"

Mun teki mieli hakata päätäni pöytään. Eihän Taehyung tietenkään uskonut, ihan mahdottomaltahan se varmasti kuulosti. Ei tavallinen teinipoika voisi seurustella maailmanlaajuisen tähden kanssa.

"En mä kuseta!" parahdin epätoivoisena. "Mä voin näyttää vaikka meidän directin!"

Taehyungin pää kääntyi salamannopeasti kahvikupposesta, mutta sen kasvoilla oli edelleen epäuskoisen ja huvittuneen sekainen ilme.

Olin jo avaamassa minun ja Yoongin keskustelua, mutta siinä samassa tajusin jotain. Koko keskustelu oli täynnä mitä epämääräisintä materiaalia, mikä ei ehkä olisi kaikista parasta nähtävää Taehyungin silmille.

"No siis... tuota", aloitin nolostuneena, mutta Taehyung keskeytti minut.

"Hehheh, tosi hauskaa", brunette sanoi, "oho, Jungkook soittaa, pikkuhetki."

Taehyung nousi pöydästä, ja käveli vähän matkan päähän vastaamaan luuriinsa.

Mä kelasin, että miksi Yoongin olikin pitänyt lähettää kaikkea sellaista viime yönä. Nyt se oli ottanut koko jutun vitsinä, enkä mä voisi todistaa sille mitenkään. Ja Yoongi veteli todennäköisesti sillä hetkellä keikkaa jossain päin maailmaa, että en mä voinut sille soittaakaan.

Neljä lukua jäljellä.

Instagram pt. 2 ➳ yoonmin ✔Where stories live. Discover now