010 ; helvetin läpi takaisin taivaaseen

1.7K 242 86
                                    

- Kymmenes luku -
Helvetin läpi takaisin taivaaseen

» Jiminin nk «

Kun sunnuntai-ilta lähestyi, aloitin tavaroiden pakkaamisen alakuloisena. Jos olisin saanut päättää, olisin muuttanut Yoongin luokse, mutta eihän se tietenkään käynyt äidille saati sitten Namjoonille ja Hoseokille. Minun täytyi käydä koulua Soulissa, ei makoilla poikaystävän kanssa sohvalla tai ravata studiolla.

"Älä näytä noin surulliselta, viikko kuluu nopeasti ja sitten me taas nähdään", Yoongi sanoi ja suuteli minua hellästi. Todennäköisesti saisin viikon aikana vieroitusoireita vieressäni istuvasta brunetesta.

"Se on ikuisuus! Mulla on varmaan tusina koetta ja liikaa testejä, mä en pysty-"

Vanhemman huulet keskeyttivät kiihtyneen selitykseni. Jo muutaman sekunnin kuluttua tunsin oloni paljon paremmaksi. Ehkäpä minä vielä selviäisin helvetin läpi ja pääsisin lopulta takaisin taivaaseen. Takaisin minun Yoongini luokse.

Lähdimme seitsemältä juna-asemalle. Roikuin koko matkan Yoongissa, joka oli laittanut päähänsä aurinkolasit ja pipon, ihan vain siitä syystä ettei häntä tunnistettaisi. Minua nauratti, koska eihän kukaan käyttänyt mustaa, kuumaa pipoa kun lämpötila hipoi melkein kahtakymmentä astetta. Saati sitten villakangastakkia, joka oli Yoongin suosikki ympäri vuoden.

Painauduin syvälle Yoongin takin uumeniin ja yritin imeä kaiken ihanan tuoksun hänestä nenääni. Minulla oli kyllä monta Yoongin t-paitaa, mutta eivät ne korvanneet aitoa Hugo Bossilta tuoksuvaa brunettea, joka yritti parhaansa mukaan lohduttaa minua.

"Ethän sä yleensä ota tätä ihan näin raskaasti", Yoongi sanoi. Hän kuulosti hiukan huolestuneelta.

"Mä en halua kouluuuun", parahdin tuskastuneena. "Mä haluan olla sun kanssa, täällä missä tunnen oloni paremmaks kuin missään muualla."

"Mä tiedän kuinka vaikeaa se on. Et arvaakaan miten paljon ikävöin sua iltaisin, kun sade hakkaa ikkunoita ja oon ihan yksin. Ei Hoseok ja Namjoon korvaa sua, ei ne ole sama asia",

"Älä nyt sentään ala herkistelemään", naurahdin, vaikka kyyneleet polttelivat ikävästi silmäkulmiani.

Sitten juna tuli.

Ja oli jälleen aika sanoa näkemiin.

Viimeinen suudelma. Ja hetken kuluttua kyyneleet purkautuivat ulos silmistäni kuin vesiputoukset.

jiminie_

jiminie_

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

ji.soo, jeon.jungshookk ja 17 muuta
jiminie_ miss you already.

hEyA

suositelkaa mulle hyvää musiikkia! kuuntelen musiikkia koko ajan, ja oon luukuttanu lempibiisejäni nii paljon etten enää jaksa kuunnella niitä :'Ddd (paljastus: oon kuunnellu harry potterin soundtrackei kaks päivää, koska en tiiä mitä muuta kuuntelisin xdd)

vinkatkaa vaikka lempibiisinne. voi ehdottomasti ehdottaa muutakin ku kpoppia, sillä en edes kuuntele kpoppia enää kovin paljon.

-peilikuvaton

Instagram pt. 2 ➳ yoonmin ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang