38.

1.1K 125 3
                                    

Karba tettem a kezem és mosolyogva figyeltem a fotózást. Szabadtéri képek készültek a srácokról, szokásosan csapatostul, egyénileg, majd kettes-hármas csapatokban is. Éppen Jungkook és Jimin volt a színen, a többiek pedig vagy figyelték őket vagy csak hülyéskedtek a távolban, hogy a hangos nevetések ne zavarják meg a koncentrációt és a hangulatot. A két srác ugyanolyan dzsekiben volt, a hozzá illő fehér rövidnadrággal, ami mind a kettejük lábát engedte látni. Megnyaltam a számat, amikor Jungkook felmászott az alacsony kőfalra, hogy ott ülve fotózzák, hiszen az összes combizma és a vádlija megfeszült, ahogy engedelmeskedett a férfi akaratának. Szégyellem magam, de Jimin lépésénél is ugyanúgy elkalandozott a tekintetem a combjára, ami bár jóval vékonyabb volt, mint Jungkook-é, ugyanolyan izmos. Vettem egy mély levegőt és megingattam a fejem. Meg kell kérnem Jimin-t, hogy egyen többet, mert megint sokat fogyott.

A fényképezőgép kattogott, a segédek tartották a paravánokat, hogy a lehető legjobb fényviszonyok szülessenek, a dolgozók meg csak álltak egy félkörben, ahogy én is, hogy figyeljük a munkát. Néha leállították a sorozatos fotózkodást, hogy hajat igazítsanak, púderezzenek vagy az én esetemben megigazítsam a ruhákat és a lehető legelőnyösebb képek születhessenek. Ámulva figyeltem, ahogy pózoltak és mosolyogtak. Én nem lettem volna képes erre, bár én utáltam, ha fotóznak. Sosem gondoltam, hogy rólam jó képek születnek, mondjuk mindenki ezt gondolja saját magáról az esetek többségében. Nem bírtam volna ki fél órát, a kamerába nézve, mosolyogva, komoly arcot vágva, a távolba meredve, szexi képeket csinálva. A srácoknak viszont már ez az életük része és nagyon sokszor látom, hogy egymás kezébe adva a telefont pózolnak, hogy csináljanak a másikról jó pár ezer képet, amiből aztán egy vagy kettő kikerül a közösségi oldalakra.

- Egy pillanat! - Szóltam a csapatnak és megvártam, hogy mindenki letegye a kezéből a dolgokat, nehogy belesétáljak egy képbe. 

Amikor engedélyt adtak, besétáltam a helyszínre és a srácokhoz léptem. Rájuk mosolyogtam és sietve megigazítottam Jungkook dzsekijét, amit már szerte-szét fújt a szél, valamint Jimin cipőjével kezdtem el babrálni, aminek a fűzője nem mutatott valami jól. Kikötöttem, majd újra megcsomóztam és szépen eligazgattam a szálakat.

- Nem szoros? - Néztem fel a srácra.

- Pont jó - Mosolygott vissza rám, miközben a szemembe nézett.

Csak bólintottam egyet és visszaléptem Jungkook elé. Nem akartam, hogy úgy érezze, Jimin hatással van rám, márpedig így volt, akármennyire is rosszul éreztem magam tőle. Szerettem Jungkook-ot és a világért sem akartam megbántani, de úgy tűnik, valahol még mindig Jimin is beárnyékolja az érzéseimet, ha látom vagy ha a közelében vagyok. Babráltam egy kicsit a rövidnadrág szélével, hogy minél jobban elsimítsam a ráncokat és a gyűrődéseket. Közben akaratlanul is a térdéhez és a combjához értem, amire igyekeztem nem figyelni, de akaratlanul is elmosolyodtam. Felnéztem rá és csak egy széles mosolyt kaptam.

- Kényelmes? - Kérdeztem és én is rávigyorogtam.

- Hm - Bólintott egyet.

Kiléptem a színről és folytatódhatott a fotózás. 

*Jimin POV*

Önkénytelenül is észrevettem, ahogy Jungkook aprót rándul alattam, ahogy rádőlve pózoltam, mikor Min elkezdte igazítani a cipőmet. Nem szerettem volna, ha féltékeny vagy bármi mást feltételez rólam, hiszen eszem ágában sem volt elrontani a kettejük végre megszületett kapcsolatát. Egyszerűen csak nem tudtam visszafogni magam a lány közelében, ennyi történt. Amikor rám mosolygott, akaratlanul is elmosolyodtam én is, amikor koncentrált, aranyosan komoly volt az arca, amitől nőiesebb lett. Ilyenkor szívesen megsimogattam volna az arcát, beletúrtam volna a hajába vagy csak adtam volna neki egy gyors puszit. De tudtam, hogy Jungkook barátnője, én elszalasztottam a lehetőségemet és jó okom volt rá. Abba viszont nem gondoltam bele, hogy hogyan fogom érezni magam utána, arra pedig nem számítottam, hogy ennyire fog fájni a kettejük bontakozó kapcsolata, az aranyos játékaik és a szerelmes pillantásaik. Csak tudnám, mennyi idő lehet kiszeretni valakiből?

Háromszög /BTS-JK+JM/Where stories live. Discover now