40.

1.1K 126 2
                                    

Aprócska, de hangulatos faházakban kaptunk szállást a hétvégére. Hármat foglalt le Jungkook előzékenyen, egyet a saját szüleinek, egyet az én szüleimnek és egyet nekünk, hogy senki ne zavarjon senkit és ne legyenek kellemetlenségek. A faház csupán egy ajtóval és egy ablakkal rendelkezett, olyan apró volt. Belül csupán egy franciaágy, egy kis asztalka és egy akkorka konyha volt, amiben egy ember talán elfért, hogy az egyetlen gázrózsán tevékenykedjen, a konyhaszekrényben meg talán egy edény, egy-egy evőeszköz és pár tányér lapulhatott a mérete alapján. Nem is bántam, hiszen tudtam, hogy inkább eszünk a tengerparton salátákat, tengeri herkentyűket vagy megyünk el estére egy étterembe, minthogy itt is háziaskodjunk. Egy kicsi mosdó volt még található a bungalókban, de abban is egy wc és egy zuhanykabin volt csupán elhelyezve, semmi több, mondjuk nem is lett volna szükség többre. Mindenki besétált a saját kis helyére és megbeszéltük, hogy egy fél óra múlva találkozunk a házakat összekötő fa stégen, hogy azonnal belevessük magunkat a habokba.

- Istenem, de jó - Dőlt be Jungkook a szépen bevetett ágyba, ledobva maga mellé a sporttáskáját.

Halkan felnevettem és odaléptem mellé. Én is letettem a földre a saját szütyőmet és lehajoltam egy kicsit, hogy egy gyors csókot nyomjak Jungkook szájára. A férfi elmosolyodott és rám emelte a félig lecsukott, fáradt pilláit.

- Menjünk fürödni! - Kértem vigyorogva és összecsaptam a két kezem.

- Öltözzünk át - Bólintott Jungkook is.

Felült az ágyban és a mellé ledobott táskáért nyúlt. Felhúzta a matracra és kicipzározta, hogy azonnal meg tudja keresni a fürdőgatyáját. Én csak izgatottan leguggoltam és én is felpattintottam a táska fedelét, aminket okosan a legtetejére tettem a fürdőruhám, hiszen tudtam, hogy ha megérkezünk, nem tudok majd sokáig várni vele, hogy bevessem magam a habok közé. Kikaptam a bikinit és egyenesen a fürdőszobába sétáltam, hogy még rejtegessem magam Jungkook elől, amíg át nem veszem a szettet. Olyan furcsa és egyszerre dühítő volt belegondolni, hogy Jimin-nek bármi kontroll nélkül engedtem, hogy felfedező túrát tartson a testemen, most meg így bujkálok, holott Jimin nem volt a barátom, ahogy most Jungkook. Azt se tudom, miért  gondolok én mindig erre, de talán azért, mert szégyellem magam. Bár nem érzek se szégyent, se meghátrálást ez ügyben, ami nagyon nem tetszik nekem, főleg úgy, hogy Jungkook-kal vagyok. Sose fordult még elő velem, hogy járjak valakivel, akit kifejezetten kedvelek, sőt azt hiszem, hogy szeretem, hiszen töltöttünk már együtt annyi időt, hogy szerethessem. Mégis ott motoszkál a fejemben egy másik srác, akit ugyanúgy kedvelek és nem vagyok benne biztos, hogy ellökném, ha megpróbálna megcsókolni megint, annak ellenére, hogy barátom van. Valahol szajhának éreztem magam, nagyon primitívnek, de valahol pedig csak össze voltam zavarodva és nem tudtam mit kezdeni a hormonjaimmal.

- Készen vagy, Min? - Hallottam Jungkook hangját a résnyire hagyott ajtón keresztül.

- Mindjárt - Válaszoltam neki és megigazítottam magamon a fürdőruhámat.

Egy egyszerű, rózsaszín darab volt, a bugyija szélén strasszokkal megtoldva, hogy valamelyest feldobja az unalmas színt. A melltartó megkötőjével szenvedtem egy kicsit, de végre sikerült megfelelően beállítanom és masnira kötnöm és nagyon reméltem, hogy nem fog kioldódni a tengerben. Kisétáltam a fürdőből és azonnal nyeltem egy nagyot. Megálltam az ágy végében és néztem, ahogy Jungkook lehajol egy törölközőért, majd visszaegyenesedik. A térdig érő fürdőnadrágjában láttam az izmos vádliját, amit már sokszor megtapasztaltam. Az érdekesebb rész a nadrág felett kezdődött, ahol élesen kirajzolódott a férfi V vonala, majd az összes kockája, gyönyörűen elhatárolódva egymástól. Minden izom tónusos és kiábrándítóan feszes volt, még a mellkasán és az izmos karjain is.

Megköszörültem a torkom és pislogtam párat, mivel azt is elfelejtettem gyönyörömben. Jungkook a nagy tenyerét a hasa elé tette és megpróbálta kicsit eltakarni magán, majd halkan felnevetett.

- Ne bámulj már! - Szólt rám.

- Lehetetlen küldetés - Sóhajtottam és felmosolyogtam rá.

Jungkook közelebb lépett hozzám, az alatt az egy lépés alatt pedig tetőtől talpig végigmért. Nem mozdultam, hagytam, ahogy elidőzzön a tekintete a combjaimon, majd a csípőmön, később egy kicsit a mellkasomon is, amíg felért az arcomra. Jobb kezét a derekamra tette, baljában pedig a törölközőjét lógatta. Ahogy hozzám ért, meztelen ujjai a meztelen derekamhoz, mély levegőt vettem és felnéztem rá mosolyogva.

- Nagyon szép vagy - Dicsért meg Jungkook halkan és még közelebb jött hozzám. 

Megnyaltam a számat és vártam, hogy végre csókot kapjak tőle, de ő nem akarta elsietni. A fürdőlepedőt az ágyra dobta és a másik, felszabadult kezével is a derekamhoz nyúlt. Az övéhez képest aprócska testemet magához húzta és lassan átölelt. Felsőtestem az övének nyomódott, ami furcsa, meglepő és izgalmas volt. Meleg volt a bőre, ahogy a kinti napsütés rendesen átforrósított mind a kettőnket. Nagy, mackós ölelése teljesen magába szippantott, arcomat a mellkasára fektettem és lehunytam a szemem, ahogy élveztem ezt a közeli pillanatot. Ahogy lélegeztem, éreztem Jungkook finom illatát, ami a saját bőrének illata és a korábban feltett parfüm még fellelhető aromája alkotott. 

- Örülök, hogy vagy nekem - Suttogta a nyakamba, ahová a fejét hajtotta.

Elmosolyodtam, majd aprót liba bőröztem a kapott puszira a vállamon. Ha lehet, még jobban belesimultam a karjaiba és sóhajtottam egyet.

- Örülök, hogy végre lehetek - Feleltem.

- Sokáig tartott - Nevetett fel halkan.

- Bocsánat - Vontam vállat halványan. - Nem voltál elég rámenős.

- Tessék? - Távolodott el tőlem egy tátott szájas, hüledezős kifejezéssel, amire muszáj volt felnevetnem. 

Jungkook is elmosolyodott és bal kezével megsimogatta az arcomat. 

- Akkor most rámenősen adj egy csókot, aztán menjünk! - Kérte határozottan, közben pedig már hajolt is lefelé, hogy ahogy befejezi az utolsó szót, máris az ajkaimra tapadhasson.

Még egy kicsit szokatlan volt, hogy az egykori legjobb barátomtól ilyen jó csókokat lophatok, de ideje volt felébrednem, ez a valóság. Jungkook még mindig gyengéd és visszafogott volt, hiszen amióta az első csókunk megtörtént, nem tudtunk nagyon 'gyakorolni' a sűrű munkabeosztás miatt. Éreztem, hogy egyre bátrabb a csókok közben, de még mindig félve közelít meg és harcol a nyelvemmel. Nem is bántam, élveztem ezt a gyengédséget és a tapogatózó figyelmet. Jimin-nel ellentétben, aki szintén gyengéd volt, de határozott és vad, Jungkook tényleg éreztette velem, hogy érzelmes csókról van szó és beleadott mindent, ami csak akkor benne lakozott. Egy utolsó, apró csókkal elváltunk és Jungkook az orrával megbökte az enyémet. A mellkasom amúgy is robbanni készült, ezzel az apró, de aranyos gesztussal meg aztán atombombára formálódott. Elmosolyodtam és levittem a nyakába akasztott kezeimet a mellkasára. Óvatosan, de kíváncsian éreztem az izmokat és a fedetlen bőrét. Mélyet lélegeztem és a tenyeremet gyorsan átfuttattam a hasán, ahol szinte nyögnöm kellett a tökéletes tónusok érzésére. A derekára vittem a kezemet és aprót szorítottam rajta.

- Mehetünk? - Kérdeztem.

- Menjünk, szedjük össze a szülőket - Mosolyodott el és elengedett, hogy tényleg indulni tudjunk.

Háromszög /BTS-JK+JM/Where stories live. Discover now