6. Dante

1.8K 18 0
                                    

Fredag 11 maj   2018

Jag och Joline var nu hemma hos mig och vi satt bara i soffan och pratade om allt, vi hade inte varit på festen alls länge men vi hade valt att dra hem till mig då ingen av oss tyckte det va så kul där.

"Föresten vill du ha något att dricka eller äta?" Frågar jag och ler mot henne

"Nej tack" sa hon och gav mig ett litet leende, jag nickade bara och vi började prata om något annat.

"Det är en grej jag måste säga till dig" sa nu Joline väldigt allvarligt och spänt, jag tittade bara på henne med en osäker blick.

"Jo du vet det där med min ätstörning och mina problem jag hade tidigare"

"Ja?" Sa jag lite oroligt och var fortfarande osäker

"Jo det hände idag" säger hon nu och tittar ner på våra händer som var sammanflätade, jag förstod nu vad hon menade. Det enda jag gjorde var att krama om henne, jag kunde inte klandra henne för det här, jag måste finnas för henne. Jag hörde hur hon började snyfta och min tröja blev alldeles blött av hennes tårar

"Det är lugnt Joline"

"Förlåt" säger hon och brister ut i gråt ännu mer

"Du behöver inte säga förlåt, det är inte ditt fel"  om jag ska vara helt ärlig så gillade jag inte alls det hon gjorde men det var inte hennes fel, men jag kunde samtidigt inte för stå mig på det, alla är ju så fina men ändå så gör dem det.

"Vill du gå och lägga dig?" Frågade jag och Joline nickade, jag följde med henne till mitt sovrum och gav henne en av mina tröjor hon kunde sova i. Jag var precis påväg till vardagsrummet för att gå och lägga mig i soffan tills Joline säger något som får mig att skina upp i ett leende

"Kan du inte sova här med mig"

"Jo det är klart"

Jag la mig tillrätta bredvid henne och la min arm runt hennes midja.

Lördag 12 maj 2018

Jag vakande av att det var någon som rörde sig bredvid mig, jag slog upp ögonen men stängde dom snabbt av allt ljus som var i rummet, jag kom snabbt på att det var Joline som låg bredvid mig och kravlade. Jag öppnade ögonen igen och tittade på Joline som låg bredvid mig, hon låg fortfarande och sov, hon var så fin.
Jag tog bort min arm som jag hade runt hennes midja och tog mobilen och låg och skrålade igenom instagram. Joline rörde på sig och la nu sitt huvud på mitt bröst, hon sov fortfarande.
Jag låg kvar en stund tills jag hörde min mage kurra och tittade på klockan 12:46 jag gick upp ur sängen försiktigt och satte på mig en par mjukisbyxor och gick till köket och gjorde frukost.

Jag höll nu på med att steka pannkakor tills jag känner hur nån kramar mig bakifrån, jag tittar bak och ser en nyvaken Joline som blundar, så söt

"Godmorgon sömntuta"

"Godmorgon, har du varit vaken länge?" Frågar hon, med sin morgonröst hon fortfarande hade

"Typ en timme"

"Varför väckte du inte mig?"

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Där berättelser lever. Upptäck nu