21. Dante

1.2K 19 0
                                    

Torsdag 7 juni 2018

"Kan du komma och hjälpa mig" ropar Joline från sovrummet, jag reser mig upp från soffan och styr mina steg till sovrummet och ser Joline sitta frustrerat på golvet med en stor resväska med massa kläder i.

"Vad behöver du hjälp med" säger jag och skrattar åt hur seriös Joline är i nuläget

"Jag vet inte vad jag ska ha med mig" säger hon och kastar ett klädesplagg på golvet som nyss låg i väskan

"Kan du hämta några bikinis i den där lådan, jag måste se vad jag har för att veta vad jag ska ha med mig för bikini" säger hon och tittar upp på mig som står vi dörrkarmen till sovrummet, jag går mot lådan hon pekar på, jag drar ut den och den var visst lådan hon hade sina underkläder samt bikinis då, med ett stort flin på läpparna tittar jag igenom lådan och försöker hitta alla bikinis, när jag hittat några kastar jag dom på golvet där Joline sitter. För att retas lite med henne drar jag fram ett par stringtrosor som är lite "sexigare" än vanliga och håller upp dom.

"Kan du inte ta med dom här också" säger jag med ett stort flin och Joline vänder på sig så hennes blick är på mig

"Men lägg av Dante" säger hon och suckar, hon kommer fram till mig, tar dom från min hand, lägger dom i lådan igen och stänger den.

"Kom och hjälp till att packa istället" säger hon och går tillbaks till packningen, jag går efter henne och sätter mig på golvet och gör det hon bad mig om, hjälpa henne med packningen.

Efter ett långt tag blev vi äntligen klara med Jolines packning, det hade tagit mycket längre tid än vad jag trodde, utmattad som jag är reser jag på mig och går mot köket då jag behövde vatten, jag häller upp två glas med vatten och går sedan tillbaks till sovrummet där Joline fortfarande befann sig, jag räcker henne glaset och jag klunkar i mig vattnet

"Tack" säger hon och tar emot glaset och börjar själv dricka

"Ska vi titta på någon film" frågar jag och Joline nickar

"Aa, du kan gå jag ska bara lägga i en sista sak sen kommer jag" säger hon och jag nickar och går mot vardagsrummet.

Jolines perspektiv

När Dante lämnat sovrummet går jag mot min underklädslåda och tar fram dom lite "sexigare" trosorna Dante tagit fram innan, jag tar också fram en matchande bh till det som jag kan ta med mig till Spanien bara för att göra Dante lite glad då han ändå hittade det, jag packar ner dom i min resväska och går sedan in till vardagsrummet där Dante sitter med datorn och letar efter en bra film

"Har du hittat någon film än" frågar jag och slår mig ner i soffan bredvid Dante

"Nej jag vet inte riktigt"

"Ta den där då" säger jag och pekar på någon romantisk film, han nickar och klickar på filmen och läser vad den handlar om innan han trycker på play, han lägger sig ner på soffan och ger mig en gest att jag ska lägga mig på hans mage, han särar på benen, jag lägger mig mellan hans ben så jag har huvudet mitt på hans mage och han lägger datorn i mitt knä och vi börjar titta på filmen.

Vi hade tittat klart på filmen samt ätit lite mat och det var dags för Dante att åka hem, han skulle till studion lite senare och jag behövde göra lite saker, sen skulle jag också titta igenom min mejl för att se om jag fått något svar om jobbet jag sökte till eftersom att jag måste skaffa jobb nu när jag tagit studenten, mina föräldrar hade bestämt att dom skulle betala för alla räkningar samt mat och allt sånt med lägenheten tills jag tog studenten och skaffade jobb så jag kunde betala själv så nu var det ju dags.

"Jag måste dra nu, grabbarna är redan i studion" säger Dante och reser sig upp från soffan och jag reser mig också upp, vi går tillsammans ut i hallen och Dante trär på sig sina skor.

"Hejdå, lycka till i studion"

"Hejdå, tack" säger han och fram till mig och omfamnar mig i en kram, jag besvarar kramen och ler stort för mig själv

"Och tack för studentfesten, verkligen och kul att du kunde vara med igår" säger jag, igår hade vi varit hos mina föräldrar och firat Sveriges national dag, vi var där eftersom att vi sov över där efter studentfesten då både jag och Dante drack så ingen kunde köra hem, vi skulle kunna gjort som andra och tagit en taxi eller buss hem men det var enklast att stanna, så igår kom några av mina föräldrars kompisar och vi åt gott och bara myste.

"Du behöver inte tacka mig, det var as kul igår ju" säger han och skrattar lätt

"Skynda dig nu så dom inte blir arga du är ju redan försenad" säger jag och skrattar

"Behöver bara göra en sak innan jag går" säger han och ler stort mot mig, jag tittar fundersamt på honom och han går närmare mig, han tar tag i min käke och för våra läppar samman och jag ler genom kyssen, jag drar ifrån och ler mot honom

"Gå nu" säger jag och skrattar, han instämmer med sitt fina skratt och går fram till dörren och låser upp den, han går ut från lägenheten men har fortfarande dörren öppen och han tittar in i lägenheten

"Hejdå" säger han och jag vinkar mot honom innan han stänger dörren, jag går fram till dörren och låser den, vänder mig om och går mot vardagsrummet, jag biter mig löst i läppen och ler, fyfan vad jag är kär i den här killen.

Jag tar tag i datorn, sätter mig bekvämt i soffan och sätter datorn i knät och går in på mejl, jag ser att jag fått mejl från något företag som intresserade mig lite extra mycket när jag skulle söka jobb där, jag hade ansökt jobb hos några företag som handlade om ungefär samma saker att jobba med och det var då ett vanligt kontorsjobb typ.

Efter att jag läst igenom det här hyfsat långa mejlet funderar jag lite snabbt hur jag ska göra, i mejlet stod det inprincip att dom tyckte att jag var en intressant människa av det lilla dom hade fått veta i min cv och att dom gärna ville att jag skulle komma och "test" jobba i ungefär 1 månad och efter den månaden se om jag får jobbet helt eller inte. Dom hade också förklarat mina arbetsuppgifter som var att typ ha möten med deras kunder på företaget, ta hand om mejlen och att jag skulle hålla i möten med andra företag samt chefer från andra företag typ. Det lät riktigt bra då det ändå var det jag ville jobba med, jag trivdes att ha mycket "ansvar" då det har jobbet skulle kräva mycket ansvar. Den som skulle vara min chef på jobbet var en tjej som heter Linda och var i 30 årsåldern som jag hade uppfattat det som.

Jag går in på mejlet igen och trycker på svara och börjar skriva ett mejl tillbaka, i mejlet skriver jag bl.a att jag jätte gärna skulle vilja "test" jobba där och att jag var väldigt intresserad av jobbet, jag förklarar lite mer om mig själv och mina studier i skolan som var i samband med jobbet jag förhoppningsvis skulle börja jobba på.

Efter att jag och den här Linda hade mejlat lite med varandra och hon förklarat lite hur allt kommer funka, inte allt då hon skulle gå igenom det mesta när jag börjar "test" jobba där i juli så min ledighet är nu i juni, kanske inte den bästa månaden då det är som bäst i juli men hon sa också att om jag får jobbet kommer jag få någon veckas ledighet i augusti då jag jobbar hela juli, Linda var verkligen en jätte trevlig person och jag såg jättemycket framemot att börja jobba med henne då vi skulle ha vissa jobb tillsammans.

Trött som jag är slöar jag mig fram till badrummet då jag skulle ta en dusch och den förhoppningsvis sköna duschen jag skulle ta.

........
Hoppas ni tycker om boken och det här kapitlet, vet att kapitlet blev ganska rörigt men jag hade verkligen ingen planering på det här kapitlet hehe. Jag vill bara tacka alla som läser den här boken, TACK!❤️ det betyder verkligen jätte mycket för mig och jag hoppas ni gillar boken även fast det är många röriga kapitel men det blir bättre jag lovar, men jag vill bara säga att jag kommer inte lägga upp något på ungefär 2 dagar för jag ligger lite efter då jag nästan inte har några kapitel på lager så jag kommer ta en liten paus i typ 2 dagar så jag kan skriva några fler kapitel, hoppas det är okej, puss & kram

Rösta och kommentera

Följ gärna min instagram💓
Hov1_x

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Där berättelser lever. Upptäck nu