31. Joline

914 16 0
                                    

Måndag 17 juni 2018

Vi går på planet som dessutom var 2 timmar sent, trött som jag verkligen är eftersom att klockan är 2 på natten letar jag upp våra platser på planet och vi båda slår oss ner i sätena. Jag tar upp min mobil och mina hörlurar som ligger i min lilla väska. Jag kopplar in hörlurarna i mobilen och går sedan in på Spotify och sätter på en hyfsat bra spellista som jag har. Jag räcker ena hörluren till Dante som han tar emot och sätter in i sitt öra som jag också gör. Jag litar mig ner i sätet och mina ögon sluter sig långsamt.

Jag vakant av ett ryck när Dante försiktigt smeker mig på armen, jag vänder mig mot honom och han ler.

"Vi ska landa snart, förlåt om jag väckte dig älskling" säger han, jag besvarar hans fina leende med ett litet leende

"Nej det var bara bra" mumlar jag, jag ställer mig upp och går försiktigt förbi dom andra och går in på den lilla toan som fanns på flygplan som jag förövrigt hatade.

När jag är klar tvättar jag mina händer och öppnar dörren till toan, av min förvåning stod Dante utanför med ett smile, jag ger han en undrande blick innan han går förbi mig in till toan.

"Kom" säger han, jag tittar fortfarande undrande på honom men gör som han säger, jag låser dörren efter mig och ställer mig mittemot Dante som står upp med ett flin.

"Vad är det?" Säger jag och skrattar svagt, han ignorerar mig och ger mig istället en mjuk kyssa som utvecklas till mer och mer. När det gått lite för långt då min tröja redan är av samt hans, och han försöker ta av mig min bh också,jag stoppar honom och tittar upp på honom.

"Dante det går inte här" säger jag och ler lite smått åt hans handlingar. Han ignorerar mig ännu en gång och fortsätter att kyssa mig på halsen.

"Dante" viskar jag irriterat så ingen utanför hör

"Dante nu räcker det, du gör mig galen" säger jag ännu en gång irriterat

"Sexuellt galen ja, det vet jag" säger han såklart för att reta upp mig.

"Men du vet vad jag menar" säger jag och suckar, såklart blev jag sexuellt galen av hans handlingar och hur han uttryckte sig men det gjorde mig också galen på ett irriterat sätt då jag liksom inte känner mig så bekväm att ha sex på ett flygplan och absolut inte på toaletten som är så extremt äcklig. Jag väljer att inte göra något mer motstånd efter eftersom att det var liksom inte så att jag inte ville utan det var bara den här grejen med att jag var på en toalett på ett flygplan.

Vi båda går ut från toan tillsammans och det jag var mest rädd över var att alla skulle kolla på oss men som tur är så tittade igen då typ alla sov, det var ju inte extremt pinsamt då allt hade gått så extremt fort så det var ju mer som att vi båda hade gått på toa, alltså riktigt fort. Jag var liksom lite frustrerad då jag inte alls kände mig klar, men grejen var att det handlade bara om minuter tills vi skulle börja landa. Vi sätter oss på våra platser igen och bara vilar tills vi skulle landa.

"Dante förlåt men skulle du kunna vara snäll och släppa av mig vid Olivia, hon och Ludwig har liksom gjort slut" säger jag och tittar på Dante som blir extremt chokad

"Eh va?!" Säger han och tittar förvånat på mig

"Jag vet, men jag hinner liksom inte förklara allt. Du kan väl prata med Ludwig sen, jag vet ärligt talat inte själv vad som hänt" förklarar jag

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Där berättelser lever. Upptäck nu