26. Joline

1K 20 0
                                    

Måndag 13 juni 2018

Jag tar upp den lilla pappers lappen och viker upp den och börjar läsa texten, jag tar in varje ord som han skrivit och kan inte låta bli att bli rörd.

Där står min mening med livet
Hon dansar och sjunger om kärlek
Nu är hon ett med volymen
Alla toner ger henne närhet
Hon vet inte om det nu
Men hur ska hon veta?
Att jag ger bort en del av mig själv varje gång hon ropar mitt namn och jag leta
Du är speciell
Du är tonårskärlek varje fredag nu
Jag är redo för dig men vad heter du?
Jag var mil ifrån dig men centimeter nu
Jag ser hur du känner dom orden jag sjunger i sånger
Du gav bort ditt hjärta en gång men du tappade bort det
Men ikväll har du fått det.

Joline Amelia Qvist, jag älskar dig och kommer alltid att göra.

Och så slutade brevet, jag lägger brevet i sängen och sätter mig tillrätta och torkar bort några enstaka tårar som runnit ner för mina kinder, jag vänder min blick upp mot Dante och ler mot honom, jag går fram och sätter mig närmare honom och tar tag i hans händer.

"Jag har en fråga" säger han och tittar ner på våra händer

"Vad är din fråga?"

"Frågan är om du är redo för mig?"

"Dante, jag är 110% redo för dig, och Dante Sebastian Lindhe, jag äskar dig också" säger jag och ger honom en kyss som jag ville skulle vara längre än vad den var

"Har jag ärna nu att få kalla dig min flickvän?"

"Ja det har du" säger jag och ler stort mot honom.

"Öppna den här också" säger han och räcker mig den lilla asken, jag tar emot den och öppnar den försiktigt, i asen låg ett fint silver halsband med ett hjärta. Jag tar ut halsbandet ur asken och inspekterar det lite extra.

"Här sätt på det" säger jag och ger Dante halsbandet, jag vänder på mig och Dante drar mitt hår åt sidan, det svala halsbandet kommer runt min hals och bak till nacken, jag tittar på det lilla hjärtat på halsbandet som har små pärlor runt. Jag vänder mig om igen och ler mot Dante.

"Tack så mycket, jag älskar det" säger jag och pussar Dante mjukt på läpparna.

Och den natten med min kära pojkvän Dante var den mest fantastiska natten jag någonsin haft, jag har aldrig mått så bra, aldrig känt mig så älskad och omtyckt och jag har aldrig älskat så mycket med någon annan.

Tisdag 14 juni 2018

Pigg som jag förvånat är slår jag upp mina ögon och vänder mig mot den personen jag faktiskt kan kalla min pojkvän nu flyttar jag mig närmare och drar in hans doft i mina lungor. Jag ler stort för mig själv att jag faktiskt är tillsammans med Dante Lindhe, den finaste personen som existerar på denna planet. Jag reser mig försiktigt ur sängen men märker snabbt att jag faktiskt är nästan helt naken, med nästan menar jag att jag har trosor på mig. Jag slänger på mig några mjukiskläder som låg i resväskan nedanför sängen innan jag går mot badrummet och går på toa, borstar tänderna och allt sånt. När jag är klar går jag till sängen igen och kryper försiktigt ner igen och kysser Dante mjukt på kinden

"Godmorgon min älskade" säger han och kurar ihop sig i min famn

"Godmorgon, vi måste upp nu om vi ska hinna med frukosten som stänger 10" säger jag och ger Dante en snabb puss på läpparna innan jag kliver upp ur sängen igen.

"Måste vi verkligen det" säger han och sträcker på sig

"Jaja skit samma okej då" fortsätter han och reser på sig.

"Joline, jag älskar dig"

"Och tänk att jag faktiskt älskar dig också" säger jag och ler mot honom, jag ställer mig lite halvt på tå då jag är lite för kort, jag kysser honom mjukt på läpparna och ler genom kyssen innan jag drar ifrån igen.

.......
Okej nu blev det verkligen ett jätte kort kapitel men ville ha det klart snabbt och visste inte vad jag skulle skriva, men hoppas ni gillade kapitlet och det är verkligen jätte många som läser den här boken, snart 700 läsare, kanske inte så jätte många för er men det betyder jätte mycket för mig❤️❤️

Rösta och kommentera

Följ gärna min instagram💓
Hov1_x

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Där berättelser lever. Upptäck nu