INFO

867 9 3
                                    

Hej! Hahaha vet inte hur jag ska börja det här, nej men förlåt så extremt mycket för så dåligt uppdatering med kapitel men jag mår inte alls bra just nu och jag har varken tid eller ork att skriva men jag gör det bästa jag kan för att få ihop tid och ork att skriva, på ungefär 4 dagar har jag skrivit 100 ord på ett kapitel så jag tror ni förstår. Grejen är att det låter så konstigt att jag inte har "ork" till att skriva men det är för att jag inte mår bra med mig själv så har inte inte någon motivation, men jag vill verkligen inte ta en "paus" från att skriva kapitel och lägga ut kapitel för jag vill så gärna få ihop den här boken då jag verkligen gillar den och jag har så mycket idéer till kapitel framöver.
Så jag ska göra allt jag kan för att lägga ut ett kapitel ikväll eller imorgon men jag kan inte lova något då jag som sagt mår jätte dåligt, jag har mått dåligt väldigt länge men har kunnat "styra" mina känslor då men nu har jag brutit ihop och orkar inget mer, det låter så konstigt och det var inte meningen att jag skulle skriva hur dåligt jag mådde nu men vill bara att ni ska förstå och jag tror ni gör det också.

Och om det är så att nån av er mår dåligt på något sätt så är det bara att höra av er till mig då jag hoppas att jag kan vara till hjälp, ni kan både höra av er på wattpad för jag har för mig att man kan skriva privat eller har jag fel? Om inte så kan ni höra av er på DM på min instagram @hov1_x så kanske jag kan vara till hjälp❤️ nu vet ni lite iaf så ska jag försöka få ihop ett kapitel❤️❤️

Jag tror jag är kär i dig - Dante Lindhe🌹Där berättelser lever. Upptäck nu