2.bölüm

195K 6.2K 1.2K
                                    

Arabayı durdu.

-Niye buraya geldik.Eve gitmem lazım.

-Senle içerde küçük bi işimiz var.

------------------------------------------------------------------------

Esila! Esila!

Bir anda kendime geldim ve Şizen Mineye doğru koşuyodu.Ne yani hepsi bir hayalmiydi.Kafamdaki düşüncelerden kurtuldum ve Şizenin peşinden koşmaya başladım.Tam Mineyi saçından yakalamıştıki belinden tutup onu çekmeye başladım.Ama Mine çoktan yerde çığlıklar atıyordu.Nasıl psikopat bir arkadaşım var ya.

Bertere baktığımda orda öylece izliyordu.Mine Bertere sesleniyodu ama Berterin kılı bile kıpırdamıyordu.İçimden bir kahkaha atmıştım.Uzun uğraşlar sonucunda Şizeni uzaklaştırdım.Ellerinde ve yerde sarı saçlar vardı.Mine görünce çığlık atmaya başladı.

-Siz görüceksiniz.

-Tabi canım tabi hadi öptüm bayy

Şizene gülüp taksiye doğru ilerledik.Mine Bertere dönmüş bağırıyordu.Onlara son bir kez bakıp gülmeye başladık.Bir anda Berterle gözlerimiz birleşti.Ben gözlerimi ayırıp önüme döndüm.Derin binmişti bizi bekliyodu.Bizde bindik.Taksi ilerlemeye başladı.Dönüp camdan baktım.Berter hala bakıyordu.

Eve vardığımda kimse yoktu.Her zamanki gibi.Odama çıktım.Bugün baya yorulmuştum.Üstüme rahat birşeyler giyip laptopumu aldım.Yatağa geçtim.Skypeye girdim.Derinle Şizen beni eklemişlerdi.İkisinide kabul ettim.Kamera açtık ve bugünü konuşmaya başladık.

-Hahahahah Şizen bugün iyi dövdün sürtüğü.

-Tabi kızım.Valla Esila tutmasaydı kel kalırdı.

-Hahahahaha

-Bu arada Berterin Esilaya bakışlarınıda görmedim değil

-Saçmalamayın ya

-Saç malanmaz taranır cağnım

-İğrençsin Şizen

-Kızım Derin doğru söylüyo bende baktım full sana bakıyodu.

-Kapatabilirmiyiz artık şu konuyu iğrençleşmeyelim

-Birileri utandı galiba ahahaha

-Kesin!!

-Diyene bak Derin bugün Erenle işi pişirdin ama

-Yok yaa ama tatlı çocuk yani

İkimiz bir anda ooooo dedik.Derin mal mal gülüyodu belli hoşlanmıştı ondan.

Biraz daha konuştuktan sonra karnımın acıktığını farkettim.Skypeyi kapattık aşağı inip birşeyler hazırlamaya başladım.Oturup yaptığım tostu yemeye başladım.Tostu yedikten sonra tekrar yukarı çıktım.Laptopu alıp aşağı indim.Twitterda biraz bakındım.O anda aklıma Berteri aramak geldi.Arama yerine yazdım.Bir kaç kişi çıkmıştı.Çok az bulunan bir isimdi saten.Girdim ama gizliydi.Takip asla etmicektim.O edene kadar.Mineyi aradım.Popülerdi baya tabi her fotoğrafta bir yer açık olursa popüler olurdu.

Onunkisi gizli değildi fotolara bakmaya başladım.3 fotodan biri Berterleydi ama Berter kamera bile bakmaya tenezzül etmiyordu.Piç bir gülüş attım.Çıktım 2 takip isteği vardı heyecanlı açtım ama Derinle Şizenden gelmişlerd, kabul ettim.Birkaç tweet attım.Saate baktığımda 11 olmuştu.Uykumda gelmişti.Gidip yattım.

Tenis AşkımWhere stories live. Discover now