3.bölüm

172K 5.3K 789
                                    

Şizenle maçımız bitmişti ve ben kazanmıştım.Serkan Hoca bizi tebrik ediyordu ve çok iyi olduğumuzu söylüyordu.O anda saçımın açıldığını farkettim.Yerde tokamı aramaya başladım ama yoktu.Of o benim en sevdiğim tokamdı.Benim için değerliydide.Çok sevdiğim ve kaybettiğim arkadaşımdan bir hediyeydi o bana.

Oflaya puflaya yerime geçtim.Çıkıp herkes bizim gibi maç yaptılar.Bertere sıra geldiğinde göz göze geldik.En son Berter ve Eymen vardı ve onlar maç yapıyolardı.İkiside müthiş oynuyolardı.Tabi ben daha çok Berteri izlediğim için pardon Berter dedim.Berterin baklavalarını izlediğim için pek Eymene bakamamıştım.

Onlar ne öyle ya.Etrafıma baktığımda Berterin baklavalarına bakanın tek ben olmadığımı gördüm.Bütün kızlar saylalarını akıtarak Berteri izliyordu.Sessiz bir şekilde gördüm.Çünkü gerçekten komik gözüküyolardı.Biranda 'ah' diye bir ses geldi ve sesin geldiği yöne baktım.Berter kafasını tutuyordu.Bütün kızlar telaşla Berterin yanına koşarken ben küçük bi kahkaha attım ve Berterin sinirli bakışlarıyla karşı karşıya kaldım.

Hemen ciddileştim ve etrafı izlemeye başladım.Serkan Hoca kızları yerlerine geçirmişti.Ve maçı devam ettirmişti.Tabiki maçı Berter almıştı.Kafaya topuda Berter almıştı ama hala aklıma geldikçe gülesim geliyor.Keşke topun çarpma kısmını görebilseydim.

-------------------------------

Ders bitmişti ve ben baya yorulmuştum.Şizenle Derini duş alıcağımı söyleyip soyunma odasına geçtim.Onlarda evlerine gitmişlerdi.Kimse yoktu ortalıkta sadece ben vardım.Rahatça soğuk bir duş aldım.Ama sonradan havlumu almadığımı farkettim sadece küçük havlulardan vardı.Hiç yoktan iyidir diye ona sarındım.Tabi hemen götümde bitiyordu.Ve göğüslerimin yarısını kapatmıştı.Sıkıca bağladığım için göğüslerim çok büyük gibi gözüküyordu dışarıyı şöyle bir koloçan ettim kimse yoktu bende çıktım.

BERTER

Çok terlediğim için soğuk bir duş alıp çıktım.Kimse yoktu.Dışarı çıkınca ayakkabı bağcıkalrımı bağlamak için eğildim.İleriye baktığımda çalıların altında bir şey parladığını gördüm eğilip aldım.Bu bi tokaydı.Bi dk bu Esilanın tokasıydı maç yaparken düşürmüştü.Hemen cebime atıp arabama ilerlemeye başladım.Kızlar soyunma odasının ışığı yanıyordu.İnsan bir kapatır ya.Kapatmak için tam içeri girerken onu gördüm.Esila ve nefeskesici fiziği.Üstünde sadece küçük bir havlu vardı ve bacakları tamamen ortadaydı.Erkeklik hormonlarımla başa çıkamıyordum.Kesinlikle bu gece bi kızı götürmem gerekliydi.Bu neden Esila olmasın?

Piç bir gülümseme atıp içeri girdim.Esila beni görür görmez çığlık bastı ve biryerlerini kapatmaya başladı.

-Senin burda ne işin var be sapık çık şurdan

-Hahahahah sakin ol senin vücuduna kalmadım ben(çarpıldı)

-Ya olum çıksana be 

-Tamam be bağırma cırtlak cırtlak 

Dışarı çıkıp Esilanın çıkmasını bekledim.5 dk sonra çıkmıştı.Havlu olmadan bile seksiydi bu kız.

-Bak gerizekalı burda olanlardan birisine bahsedersen seni öldürürüm.Ayrıca sende unut yoksa ben kafanı duvarla vurup unutturum

-Hı hı tabi canım yaparsın

-Ya bana canım deme gerizekalı

-Kes be.

Tokayı cebimden çıkartıp gözünün önünde salladım.Tam uzanıp alıcakken kendime çektim.

-Bir şartla burda olanları unutup bu tokayı sana veririm.

-Neymiş o şart

-Bu gece benim evime gelirsen. diyip göz kırptım.

O anda sert bir tokat yemem bir oldu.Yanımdan hızlıca geçti.Dönüp kolundan tutup onu kendime çevirdim.

-Sen kimsinde bana vuruyorsun.

-Sen kimsinde beni evine çağırıyorsun

-Bak kızım bu aralar sen fazla kaşınmaya başladın yakıcam canını

-Ay çok korktum bırak beni gerizekalı

-B a n a b i r d a h a g e r i z e k a l ı d e m e

-Sende gerizekalı olma o zaman bırak dedimm

-Bigün sende benim kucağıma düşüceksin 

-Hahahahah anca rüyanda görürsün canım


Diyip kolumdan kurtuldu ve ilerlemeye başladı.Acayip sinir olmuştum.Nasıl olurda bir kız benle yatmak istemez o çok farklı.Ama eninde sonunda oda elime düşücek.En azından az önce gördüğüm şeyi kullanabilirdim.

Arabaya binip evin yolunu tuttum.Tokası bende kalmıştı.Tokayı burnuma götürdüğümde çok güzel kokuyordu.Saçlarının kokusuydu.Çok güzeldi.

Eve vardığımda televizyonun karşısına geçip birşeyler izlemeye başladım.Ama sürekli o aklıma gelip duruyordu.Kesinlikle kafamı dağıtmalıydım.Anahtarı alıp çıktım.En iyisi bara gitmekti.

Bara vardığımda Enes ordaydı.Çok yakın bir arkadaşımdı.Ve piçin tekiydi.Severdim onu.

-Ooo kimler gelmiş

-Naber Enes

-İyidir aga.Hangi rüzgar attı seni buralara 

-Kafa dağıtmam lazım olum

-Tam kafa dağıtılcak birşey biliyorum.


Bir kızı gösterek güldü bana kız beni görüp güldü ve yanıma geldi.Güzeldi Esila kadar güzel olmasada.Ne diyorum ben.Kız hemen işe girişmişti boynumdan başlamıştı.Enes yukarıyı gösterdi.Kızı elinden tutup yukarı çıkarttım.Yatağı iti beni.Bende doğal haliyle düştüm.Kız boynumdan başlayıp aşağıları doğru inmeye başladı.Ama yok çıkmıyor aklımdan lanet olsun çıkmıyor.

Kız tam düğmemi aççacekken onu durdum.

-İstemiyorum

-Ne neden 

-Beğenmedim seni

-Neden nasıl ya

-Beğenmedim işte ya siktir git

-Piç

-Kes

Kız çıkınca gözlerimi kapattım.Gözümün önüne o geldi.Ya bu ne ya.Çık aklımdan kızım be.

Senin yüzünden kız bile beceremiyorum.

Lanet olsun.

Merhaba bu bölüm bu kadar umarım beğenirsiniz :D Lütfen vote ve yorum ayın onlar beni çok mutlu ediyor ve daha çabuk ve daha uzun yazmamı sağlıyor.Bide bu bölümde biraz erotik içerikler vardı kandjshndjsdhjk bundan rahatsız oluyorsanız söyleyin lütfen elimden geldiğince az koymaya çalışıyım.Sizi seviyorummm <3<3

Tenis AşkımTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang