14.bölüm

174K 4.4K 641
                                    

Yan tarafımdan gelen gülüşmelerden gözlerimi Berterden ayırıp oraya baktım.Bi grup kız Berterin olduğu tarafa bakarak konuşuyolar ve cilveli cilveli gülüyolardı.Bertere döndüm.Kızlara güldü.Amk çucuu.

Kuzeye döndüm.Kızarmıştı.

-Noluyo ne var sizin aranızda böyle

-Esila

-Efendim

-Bana yardım etmek zorundasın

-Ne konuda 

-İntikam.Sevgili oyunumuz var ya şuan onu sahnelememiz lazım.

-Bilmiyorum.Yani Berter beni senden niye kıskansınki.

-Bak 

Gösterdiği yere baktım.Berter sarışın bi kıza yaklaşıp belinden çekip dans etmeye başladı.Kuzeye döndüm.

-Ne var bunda

-Seni kıskandırmak için yapıyo

-Saçmalama dans etmek gayet normal

-Berter asla bi kızın yanına gitmez.Her zaman kızın gelmesini bekler.Tabi kıskandırmaya çalışmıyosa.

-Onu nasıl bu kadar iyi tanıyosun?

-Yakın bi geçmişimiz vardı

-Noldu

-Boşver.Oyunda sana ihtiyacım var.


Bir süre yüzüne baktıktan sonra başımı salladım.Bana kocaman bi gülümseme yolladı.Bir anda gelip yanağımdan öptü.Sonra kulağıma eğildi.

-Çaktırmadan bak.

Kuzeyin saçlarının arasından Bertere baktım.Kız önünde dans ediyodu ama o kitlenmiş bize bakıyodu.Burdan bile burnundan soluduğu belli oluyordu.Bir anda kızı belinden yakalayıp havaya kaldırdı.

Şok olmuş gibi onları izlerken kız bacaklarını hemen Bertere sardı.Berterin elleri kızın kalçalarının altında birleşmiş.Sandalye görevi görüyodu.Bildiğin kız şuan Berterin ellerinin üstünde oturuyordu.Yuh.Sevişin biz bakmıyoruz.

Sinirlenip Kuzeyi ittirdim ve gülmeye başladım.Ama nasıl bir gülme kahkaha atıyorum bildiğin.Kuzey ilk önce anlamadı ama kaş göz işaretleriyle ona anlattım.Sonradan oda gülmeye başladık.Dışardan umarım mal gibi gözükmüyoruzdur.

Bertere baktığımda kızla öpüşüyolardı.Bir anlık deli cesaretiyle elimi Kuzeyin yanağına koydum ve göz kırptım.Anlamış gibi kafasını sallamıştı.Yavaş yavaş birbirimize yaklaşıyorduk.Umarım onu öpmek zorunda kalmam.Dudaklarımızın arasında çok az bir mesafe kalmışken asansördeki çocuk yanımızda dikildi.

-Gençler kendinize bir yatak bulun.Belki benimki olabilir beraber birşeyler yaparız.

diyip bana göz kırptı.Tam tokat atmak için ayağı kalkmıştımki Kuzey benden hızlı hareket edip çocuğu yakasından yakalamıştı.Bu çocuğun sorunu ne gelip gelip bulaşıyo.Kuzey onun pistin ortasına sürükledi herkes onları izliyodu.Kuzey bi yumruk geçirdi.

Bi kaç kişi Kuzeyi uzaklaştırdı.Berterde gelip o çocuğu uzaklaştırmıştı.Bu ne ayak lan?Çocuğun kulağına bişey söyledi ama duymuştum.

Tenis AşkımWhere stories live. Discover now