23.bölüm

188K 4.4K 466
                                    

Kızlarla hızlıca odamıza çıktık.Hemen kıyafet aramaya başladık.İlk Derine bulduk.Mavi bir etek beyaz bir bluz.Sonra Şizene mor dar bir elbise ve bende siyahlarla bi takım yapmıştım siyah dar eteğim,bluzum ve topuklu ayakkabılarım.(Media1.)

Makyajımızıda yaptıktan sonra aşağı indik.Erkekler aşağıda hazır bekliyolardı.Berter siyah pantolon üzerinede kırmızı kısa kollu dar bi gömlek giymişti.Kaslarını illah belli etçek öküz.Eymenle şakalaşıp gülüyolardı.Bizim indiğimizi fark edince bu tarafa baktılar.Şizenle Derin benden biraz daha önce indikleri için onları gördüler ilk.Daha sonra gözler bana döndü.Eymen bana eliyle güzel işareti yapmıştı.Bende ona gülümseyerek karşılık vermiştim.

Bertere baktığımda öylece bakıyordu bana.Önüne geçip kafamı yana eğdim ve gülümsedim.O da kafası eğdi.Bana öyle bir bakış atmıştıki korkudan gözlerimi kaçırıp Şizenin yanına gitmiştim.

Hep beraber partinin yapılcağı eve gittik.Bildiğin saray yavrusuydu.Bahçede insanlar vardı.İçenler , dans edenler , yiyişenler.

İçeri girdiğimizde sıcak hava yüzüme gelmişti.İçki sigara ter parfüm.Bütün kokular karışmıştı.Çok kalabalıktı.Bazı insanlar kaynaşıyolardı.Baya kaynaşıyolardı.Fiziki kaynaşma.

İçerde Nicki Minaj - Anaconda çalıyordu.Klipteki gibi ortada twerk yapan bi kaç kız vardı.Kafayı bulmuşlar belli.Çok kalabalıktı.Bizimkilerin bi tarafa doğru ilerlediklerini gördüm.Onları takip ettim.

Kalabalığı incelerken tanıdık bir yüz gördüm.Serdar.Ona baktığımı fark edince gözlerimiz birleşti.Ufak çaplı bir şok geçirdikten sonra yanıma koşmaya başladı.Serdar benim okuldan arkadaşımdı.Erkek bff.Çok komik ve tatlı bir çocuktur.Dersleri hep beraber kaynatırız.Kaç kere müdüre gitmişizdir acaba.

-Esilaaa

-Serdarr

-Gel buraya mal özlemişim

-Bendee

-Niye hiç mesaj atmıyosun lan ibne

-Sen at be ben niye atıyım

-Demek öyle

-Evet öyle

-Kimle geldin

-Arkadaşlarla

-Hangi arkadaşlar bizimkilerden mi

-Yok yok tenisten arkadaşlar

-Vayy tabi unut sen bizi yeni arkiler bul kendine

-Olur mu kankacım ben seni unuturmuyum hiç

-Valla bilemicem

-Gel buraya

Uzanıp yanağından öptüm.(Media2.)Tam kafamı çekerken bizimkilerle göz göze geldik.Masads bir kişi yoktu ama.Berter.

Şizen bana ağzını oynatarak "arkanda" dedi.Bende hızlıca arkamı döndüm.Berterle göz göze geldim.

-Berter

-Esila

-Bu aa t-tanıştırayım Serdar okuldan çok yakın arkadaşım

Tenis AşkımDonde viven las historias. Descúbrelo ahora