27.bölüm

165K 4.6K 1K
                                    

Merhaba üzgünüm baya gecikti ama son bölümden sonra bi eski bölümlerdeki yorumlara bakayım dedim.Hakaret doluydu.Ve insanın yazma zevkini ,moralini skyolar.O yüzden gecikti.İçimden hiç yazmak gelmedi ama olumlu yorumları gördüm gelen mesajları size değiceğini düşünüyorum.Sizi seviyorum.

Gördüğüm kabusun etkisinden hala kurtulamamıştım.Yüzümü yıkamanın pek yararı olmayacağını düşündüğüm için kendimi hemen havuza atmıştım.

Nefesimi tutup daldım.Bana suyun altında yüzmek o kadar rahatlatıcı gelirdiki.Bütün kötü şeyler aklımdan çıkardı.Bu da benim değişik bir özelliğim.Dalmayı,suyun altında olmayı seviyordum.Düşüncelere dalmışken ne kadardır suyun altında olduğumu düşündüm.Ve nefesim kesilmeye başlamıştı.

Havuz,ilerledikçe derinleşen havuzlardandı ve ben en derin yerindeydim.Sanırım 2.5 metreydi.Büyük bir hızla yüzeye doğru yüzmeye başlamıştım.Nefessiz kalmaya daha fazla dayanamadım.Su yutmaya başladım.

Ben çoktan ölüceğimi düşünürken bir el beni hızlıca yukarı çekti.Kim olduğunu bilmiyordum.Çıkınca ona sıkıca sarıldım.Sırtımı sıvaslamaya ve sakin olmamı söylemeye başladı.Birkaç saniye sonra Berter olduğunu anladım.

Nefes alışverişim normale dönünce geri çekildi ve gözlerime baktı.Bende onun mavi gözlerine baktım.Çok büyük bir korku ve endişe vardı gözlerinde.

-İyi misin?

-Evet evet iyiyim 

-İyi

Biranda kafama sertçe vurdu.

-Ahhhhh!

-Gerizekalı napıyodun sen ya ölüyordun az kalsın orda kaç dakika kaldığından haberin var mıı!!

-B-ben bilmiyorum biranda sanki nefes alıp verdiğimi unuttum.

-Çok korktum.

-Tamam bak yok bişey özür dilerim


Uzanıp dudaklarımı öptü.Havuzdan çıktık.Sabah daha çok erkendi.Herkes uyuyordu.Odaya gidip ıslak kıyafetlerimi değiştirdim.Kızlar uyuduğu için çok sessiz bir şekilde yaptım.Aşağı indiğimde Berter mutfakta birşeyler yapıyordu.

-Napıyosun

-Kahvaltı arıyorum

-Kızartma yapalım

-Yapabiliyomusun?

-Berter.

-Tamam tamam benim hamarat sevgilim

Patatesleri soyma ve kesme işini yaparken Berterde sucuk,salam ve sosisleri kesiyordu.

Berter bir tavaya yağı döküp sucuk salam ve sosisleri tavaya attı.Onu yemek yaparken izlemek çok güzeldi.

Bende patetesleri kestikten sonra yağa attım.Berterle bir kaçışımız vardı.Yemek kokularından olucakki.Derin ve Şizen kalkmıştı.Onlarda salata hazırlamaya başladılar.

Gidip masayı hazırladık.Şöyle bir şaheserimize baktık.Ben neymişim be.Biz.

Kızlar gidip herkesi uyandırdı.Çocuklar görünce ilk şaşırdılar sorma sofraya saldırdılar.

Tenis AşkımWhere stories live. Discover now