26.bölüm

179K 4.7K 1.1K
                                    

Gözlerimi yatağımda açtım.Bugün safariii günüüüü.Yataktan zıplayarak kalktım.Hayatımda ilk defa sevinçle yataktan kalkıyorum.Bunu bi yere not edin.

Koşar adımlarla aşağı indim.Berter tv izliyodu.Zıplayarak yanına oturdum.

-Bende senin kalkmanı bekliyodum güzelim

-Kaçta gidicez

-Sanada günaydın

-He he ondan 

-10da buluşma noktasında olcaz.

-Eeee saat 9

-Evet

-Daha hiç kimse kalkmadıı!!

O anda kapı açıldı ve bizimkiler içeri girdi.Oha tek ben uyuyomuşum lan.Günaydın faslından sonra hızlı bir kahvaltı ettik.Hazırlanıp buluşma noktasına gittik.Çok kalabalıktı.10 araba gidicekmişiz.Arabalar 8 kişilik.Biz tam bir araba olucaz.Yabancılar Türklerden biraz daha çoğunluktaydı.Ama biz bir Türk bile olsak anasını ağlatırız onların.

Rehber olan bir adam ortaya geçip hem ingilizce hem de türkçe olarak yapıcaklarımızı anlattı.Yanımızda bulunması gereken şeyleri söyledi.Dediği herşeyi almıştık.Berter daha öncede safari yapmış ve neler alınması gerektiğini biliyordu.Yanımıza birsürü bidon almıştık.Neden aldık lan biz bunları?

Arabalar gelince binip yola çıktık.Off çok heycanlıyım ya.Bizim şoför arabayı baya hızlı ve deli kullanıyodu.Bütün arabaları sollayıp en öne geçmiştik.Yabancılar yanlarından geçerken bir kaç küfür etmişti.Bizde saydırmaya başladık.Sonuçta anlamıyolardı.Bide gülümseyerek söylüyorduk.Bunlar hiç çakmıyordu.

Konvoy halinde dağa tırmanmaya başladık.Arabalar gerçekten çok iyiydi.Çok yüksek bir bayırdı ama kolay çıkıyordu.Sonradan bir kaç şarkı açıldı.Yabancılar dans etmeye felan başladı.Bizim Türkler dururmu tabiki durmaz.Bu arada düz yola gelmiştik.Çiftetelli açıp oynamaya başladılar.Manyak lan bunlar ıajdıajd.

Bildiğin yabancılarla Türkler yarışıyordu.Yabancılar daha sesli şarkı söylemeye başlıyordu.Türklerde bağırarak oynuyordu.Bizde onları izleyip gülüyorduk.

O arada suyun üstünden geçmiştik.Gerçekten çok güzeldi ya.Bazı yerlerimize su sıçramıştı.Ama nedense içimden bir ses fazla kuru kalmıyacağımı söylüyordu.

Şelale gibi biryere gelmiştik.Etraflarında çay bahçesi felan vardı.Herkes şelaleye yöneldi.

Gittiğimizde tepeden atlayan manyaklar vardı.

Atladıkları yer sanki bir oyuk gibiydi.Taşlar delinmiş ve bi havuz oluşturmuştu.Bertere döndüğümde üstünü çıkarıyordu.

-Napıyosun sen ya

-Atlıcam

-Saçmalama

-Niye ya buraya gelcem atlamıcam

-Berter bişey olur taşa felan çarparsın

-Esila merak etme

-İyi o zaman bende geliyorum

-Saçmalama

-Banane

Tenis AşkımWhere stories live. Discover now