12|el mundo es malo|

9.5K 985 492
                                    

On İkinci Bölüm:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

On İkinci Bölüm:


dünya kötüydü



...

Heyecanlıydım.

Ellerim kaşınıyordu. Şu anda yerimden fırlayıp gitmek istiyordum. O görevi gerçekleştirmek istiyordum. Fakat yapamayacağımı da biliyordum. Bu kadar kolay olamazdı.

Taehyung'un suratına büyük bir hevesle baktım. Şu anda ayağa kalkıp, gideceğimizi söylese sorgulamazdım. Direkt yapardım. Ona çok güveniyordum ve bu da beni mahvediyordu. En ufak bir hareketinde umutlanıyordum. Bunun nedenini de bilmiyordum.

''Jungkook,'' demişti Taehyung, tostunu tabağına koyarken. ''Şu kuralı netleştirmek istiyorum.''

Onun gözlerine büyük bir hevesle bakarken nefes nefese kalmıştım. Her yerim ağrıyordu ama içimdeki bu adrenalinle bir sürü şey yapabilirdim. Her şey onun o iki dudağının arasındaydı.

''Evet?''

Taehyung elini uzattı. ''Telefonunu alabilir miyim?''

Kaşlarımı çatmıştım. Bunun konuyla ne alakası olabilirdi ki? Saçma gelmişti. Buna rağmen sordulamadım. Elimi kotumun cebine attım ve telefonu yavaşça çıkarıp ona verdim.

Taehyug gülümsedi. ''Şöyle bir şey var Jungkook. Devletin telefonundaki bütün bilgilere, ses kayıtlarına, fotoğraflarına ve buna benzer her şeye girme izni var. Çıplak fotoğrafın varsa geçmiş olsun şimdiden.'' Güldüm. ''Aynı zamanda bizi dinliyorlar da. Bu yüzden telefonunu bugünlüğüne Namjoon'a vereceğim. O ne yapacağını biliyor. Birkaç saate, telefonuna erişmelerini tamamen engellediği zaman, sana getirecektir.''dedi.

Telefonum elindeydi. Takıldığım fazla insan olmadığı için şifre koymuyordum. Saklayacak pek bir şeyim yoktu. Rahattım.

Taehyung gülmeye başlayınca tırstım, Rahatlığım götümde patlamıştı. Ne görmüştü acaba? Eğer geçen gün çektiğim kedi videolarını gördüyse bitmiştim. Bütün imajım mahvolmuştu.

Taehyung telefonu bana çevirdi, ağzım şaşkınlıkla aralanırken gözlerim irileşmişti. Bunu görmüş olamazdı. Ben hesabımı dondurduğumu sanıyordum.

 Ben hesabımı dondurduğumu sanıyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
errantry ☂︎ taekookWhere stories live. Discover now