22|belleza inalcanzable|

6.1K 635 199
                                    

Yirmi İkinci Bölüm:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yirmi İkinci Bölüm:


ulaşılamayan güzellik




...

Düşünceler.

Düşünceler beni mahveden asıl gerçekti. Parmak uçlarımdan yayılan bir uyuşma hissi bütün bedenimi kaplıyor, adeta felç bırakıyordu. Kıpırdamama engel oluyordu. Yaptığım tek şey oturduğum yerden boş bir şekilde karşıya bakmakken kendime gelmeye çalışıyordum. Fakat aklımdaki düşünceler beni yalnız bırakmıyordu.

Şaşkındım. Böyle bir şey beklemiyordum.

Jimin ve Taehyung aynı sanat dersini alıyorlardı. Jimin, hocalarının ne kadar ciddi olduğunu söyleyip elinden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyordu. Fakat bir türlü birinci olamıyordu. Bunun nedeni ise Taehyung'tu.  Bunu bana kendisi söylemişti.

Taehyung yapılan bütün manga yarışmalarında birinci olmuştu fakat ne çizdiğini kimseye göstermemişti. Jimin bana kendisi söylemişti; ne çizdiğini bilmiyorum, hiç kimseye göstermiyor.

Mangası sadece ödül odasındaydı. O odanın duvarları dışında kimse mangayı görmemişti bile. Kimse onun içindeki sırrı bilmiyordu.

Elimi saçlarımın arasından geçirdim. Kendime gelmeye çalıştım. İmkansızdı. Gördüklerime inanmıyordum. Bunu neden yapsın ki? Benim gibi birini neden projesine katsın?

Taehyung'a yetmezdim. Benim onun fotoğrafını çekme nedenim bile onun güzelliğine olan hayranlığımdı. Peki onunki neydi? Neden böyle bir şey yapmıştı? Tanrı aşkına, projesinin konusunu bile bilmiyordum.

Duvardan destek alarak ayağa kalktım. Neden bu kadar sarsıldığımı da bilmiyordum. Belki de nedeni ona olan aşkımı imkansız gördüğümdendi. Onun böyle bir şey yapmış olma ihtimali bile benim için bir mucizeydi. İçimdeki umudu dindirmeye çalıştım.

O, bana aşık olamazdı.

Yavaş adımlarla ödül odasına girdim. Cam dolabı gördüğümde gerginlikle tırnaklarımı avcuma bastırdım. Ağrıyan dizimi takmaksızın oraya doğru ilerledim. Bakacaktım. Manganın konusuna bakıp çıkacaktım. Böylelikle içimdeki son merak tanesini de öldürecektim.

Cam dolabı yavaşça açtım ve altındaki yazıyı okudum.




Yapan Kişi: Kim Taehyung
Bölüm: Sanat
Tür: Manga
Konusu: Ulaşılamayan Güzellik


errantry ☂︎ taekookWhere stories live. Discover now