7 | BUZ TANESİ

92 20 6
                                    

Onun gözlerinin içine bakıp "Tamam, şu an şaşkınsın ama emin ol anlatacağız." Dediğimde bana inanmış bir edayla bakıp "Tamam inanıyorum ama önce tanışmamız gerekmez mi." Dedi.

Hala üzgündü ve bir parçamın üzgün olması beni de üzüyordum. Şu an Melanie'nin akıl okuma gücü bende olmalıydı diye düşünüyordum.

Gülümsedim ve "başla bakalım sen." Dedim.

" Ben Andre Moreau, gücüm sanırım hava, fransızım ve yakışıklıyım." Dediğinde kendimi gülmekten alamadım. Bizimkiler de gülmeye başlamıştı zaten.

Kendimizi tanıttıktan sonra neden üzgün olduğunu sorduğumuzda cevaplamak istememişti.

Zorlayamazdık ve bu kendi isteği, o yüzden saygı duyduk.

Koluma baktığımda 7 yaprak vardı ve Stef'in dediğine göre 7 kişiydik ama ben daha fazladır diye düşünüyorum. Stef'in dediğine göre tamamdık ama siyah yaprağın sahibi yoktu, diğer bir dille bordo yaprak.

İyice dikkatle incelerken bazı yaprak birbirine kaynaşıp iki renkli bir yaprak haline geliyordu ama sadece pembe-gri, mor-sarı, beyaz-siyah birleşmişti.

Yani Klarissa ile Stefano, Ben ve Siyah yaprak, Melanie ile de Aleksei. Andre gördüğüm kadarıyla mavi renkti ve sadece onunki birleşmemişti.

"Çocuklar dövmeleriniz değişti mi sizin de?" Dediğimde hemen herkes kendi dövmesine bakmıştı.

Klarissa "Evet ve beyaz renk kaybolmuş eskiden beyaz olan renk buz mavisine dönüşmüş. Bazı yapraklar da kaynaşmış." Dedi, yüzünden pek çok duygu akışı görünüyordu.

Birden duyduklarımı tekrar düşününce, bir dakika ben nasıl buz mavisi oldum. Hemen yanımda oturan Aleksei'nin kolunu kapıp baktığımda onda da buz mavisi olduğumu gördüm.

Bu imkansızdı benim kolumda siyah ve beyaz olan renkler onlarda bordo ve buz mavisiydi. Bu cidden imkansızdı.

Melanie halinden hoşnutsuzdu Aleksei'ye laf sokarak "hayır neden bu aptalla bir yaprak olduk, Andre ile birleşebilirdi" dediğinde Aleksei göz devirerek "ben mi dedim birleşsinler diye mızmız." Dedi.

Stefano uzaklara dalmış gibiydi belki de süper kahraman rolüne bürünüp beyninden internette geziyordu.

Ya bir dakika onu boşver bu siyah nerede. Asıl onu boşver ben susadım. Aa benim su gücüm vardı demi, ağzıma mı akıtsam.

Bir dakika ciddi olsam ceviz kıracağım. Bu gücün bende olmaması gerekiyor hem de ben sıradan bir kızım.

"Beyler bayanlar ben su alacağım, isteyen var mı? Varsa gidip kendi alsın." Diyip arkamı döndüm.

Zaten alacaktım ama böyle yapmak hoşuma gidiyordu.

Market göründü Miray hadi dayan diye kendime diretiyordum ama yok dayanamazdım 30 dakikadır yürüyordum yahu.

Markete girdiğimde hiç kimse yoktu, neden gecenin köründe market açıktı ki.

Neyse banane diyip kafamdan bu düşünceleri savıp suları aldım. Alır almaz karnımın guruldama sesini duyduğumda arkamdaki çocuğu görünce yerin dibine girmek istemiştim.

Aç değilim ki ama bu haksızlık. Cips reyonunu gördüğümde karnım sanki cevap verir gibi tekrar guruldadığında gidip bir sürü cips ve çikolata aldım.

Yolda yürürken yaklaşık 4 tane çikolatayı bitirmiştim. Bir de çikolatalı süt içeyim diye düşününce hemen açıp içmeye başladım.

Ruh Bağı -Ateş Ve Buzun DansıWhere stories live. Discover now