1.

11.3K 417 51
                                    

Én élveztem, hogy más vagyok. Hogy erősebb vagyok. És hogy erősebb vagyok az erősebbeknél. De amikor elkezdődött ez az egész kavarodás bele gondoltam, milyen lett volna, ha egyszerű földi halandóként születek. Ha nem vesznek el a szüleimtől, és nem hoznak ebbe az iskolába, amiről azt mondták jó lesz. Azt mondták segítenek nekem megtalálni, amit keresek....






A kormány folyamatosan keresi a különleges embereket, és amint találnak egyet, beviszik a városának a Fejlődés Intézetébe. Ha egy gyereknek különleges képessége van, általában tíz év körül mutatkozik meg, az egyik elem formájában. Víz, tűz, föld, levegő. Csak az egyikkel rendelkezhet egy gyerek.

Én más voltam. Amikor egy éves voltam, kinőtt a fű ott, ahova léptem, beindítottam az összes csapot, amikor sírtam. Két évesen, ha mérges voltam, hurrikán keletkezett, majd egyszer felégettem a házunkat.

Elvettek a szüleimtől, és behoztak ebbe az iskolába. Amióta az eszemet tudom ide járok. Tudom, hogy erősebb vagyok itt mindenkinél, de nem mutogatom. Azt tanácsolták, hogy csak az egyik erőmet használjam, a többit temessem el olyan mélyre, amilyen mélyre tudom, és soha ne ássam elő. Így én most víz képességű vagyok elméletben.

Azt is mondták, hogy ne nagyon barátkozzak, nehogy kiderüljön a kis titkom. Hát bezárkóztam, ahogy csak tudtam. De még így is volt egy lány, akit nem bírtam kizárni.

Tara tűz képességű, ami teljesen testhez álló. Amikor tíz évesen bekerült hozzánk, én már mindenkivel megutáltattam magam, de Tara egy tökéletes ember ismerő, átlátott rajtam, hogy magányos vagyok.

Teljesen rám szállt, le se tudtam vakarni, mindenhova velem jött, nem érdekelte a többi gyerek, és a tanárok rosszallása. Három nap kellett hozzá, hogy megtörjön. A végén sírva meséltem el neki, hogy igazából minden vágyam egy barát, de nekem nem szabad. Azt már nem mertem elmondani, hogy miért. Ott Tara megfogadta, hogy örökké a legjobb barátnőm lesz, és nem hagyja, hogy szétválasszanak minket.

Azóta orrba szájba együtt vagyunk. Az Igaz társunk még semelyikünknek nincs meg, de Taranák volt már egy rakat pasija.

Ha különleges képességű vagy, akkor van valahol a világban egy igaz társad. Persze, lehet, hogy sosem találod meg, de ez az iskola segít ebben is.

Egy bizottság megállás nélkül járja a különböző országok iskoláit, hogy megtalálja a tanulói Igaz társait. Az igaz társak ugyanazon a napon születtek, és nagyon hasonlóan néznek ki, szemük, hajuk színe megegyezik. És ugyanaz a képességük is. Nem szabadna reménykednem. Azt mondták, nekem valószínűleg nincsen Igaz társam. Én azért reménykedem. Túlságosan reménykedő vagyok, tudom, de hiszem, hogy nekem is van egy társam valahol.

Ezt eddig csak Tarának mondtam el, meg a kedvenc tanáromnak. Az egyetlen tanár, akit Tarával igazán szeretünk: Mr. Griff. Ő egy nagyon erős víz képességű, és remek tanár. Kiskorom óta ő vigyázott rám a legtöbbet, azt is ő harcolta ki, hogy Tarát ne szakítsák ki mellőlem. Egy fejjel magasabb nálam, sötétbarna haja és szeme van.

Ők voltak életem legfontosabb emberei. Bármit megtennék értük, bármikor, és ők is megtennének értem bármit.

Mindig azt gondoltam, hogy nincs értelme az életemnek. Nem tehetek semmit az emberekért. Nem vagyok hülye, tudom, hogy sose fognak kiengedni innen, félnek tőlem, túl erős vagyok. Itt fogok megrohadni. Azt hittem legalábbis...

Akaratomon kívül - Aki Keres Az Talál |Befejezett|Where stories live. Discover now