3.

177 18 38
                                    

Kun Tseon P. O. V.

Zalupila sam vratima stana i vrlo klišejevski sam se naslonila na njih i skliznula dolje. Hvala mom mozgu da jednom nije bio totalni kurac i sabrao se prije nego što mi je Hoseok vidio ruku. Ne želim da vidi kako zapravo uopće ne slušam što Bangtan govori svojim fanovima i počne prebrzo zaključivati. Istina jest da je on dobra osoba, ali ipak je čovjek. No, ako ništa drugo, taj neugodan susret je sad gotov. I dalje se tresem, ali to će topli kakao sa sljezom riješiti. A i glazba prije svega. Uključila sam zvučnik i pustila glazbu na maksimum. Prvo mi je doduše naišla 'One By One' od One Ok Rock-a (pjesma gore), ali što ja mogu, volim svu azijsku glazbu pa sam se i na tu razveselila. Ono što sam oduvijek voljela kod Take je da sam čak i ja mogla pjevati uz njega i ne bi zvučalo grozno. Posebno na ovu stvar jer je dio nje deranje. Doduše on to uvijek može držat dulje od mene, ali ja sam ionako ja. Dok mi se kuhalo mlijeko za kakao mobitel mi je zazvonio pa sam isključila zvučnik i pogledala tko je. Aaaaaajmeeeeee, moja ibff iz Hrvatske, Tena! Sva sreća da ja pored korejskog znam i još par jezika među kojima su engleski i hrvatski. Dosadno mi je u životu pa kud ćeš bolje od postajanja internacionalnom.

Ja : Ayo!
Tena : Ladies and gentlemen!
Ja : Maeiri hustle life!
Tena : I gotta make it fire baaaby!

Naravno, počele smo se smijati ko blesave.

Ja : Pa kak si, što radiš?
Tena : Pričam sa svojom predivnom ibff koja je prekrasna, ali vrlo tvrdoglava osoba, ti?
Ja : Isto!

I opet. Smijeh. Katkad zaista pomislim da je moguće doslovno crknut od smijeha.

Ja : Ajd sad ozbiljno, što radiš, zašto me zoveš?
Tena : Pokušavam radit zadaću i zovem te jer tebi dobro ide supstitucija, daj mi pomozi riješit jednadžbu koja glasi točno ovako-
Ja : Čekaj, idem u sobu po papir i olovku. (nakon dobavljanja to dvoje ostaje u sobi) Sad pričaj!
Tena : Ok. 32x + 48y = 3 {352 - 4[66 - 2(82 + 150)]}, a druga jednadžba u sistemu je 4x = 8y
Ja : Pfuuuu, na prvoj vas baš nisu štedjeli!
Tena : Misliš mene nisu štedjeli...
Ja : Što kog-
Tena : Pa.... Morala sam vidjeti novi video Stevena Denga!
Ja : Joj Teeenaaa. 😂😂😂
Tena : Da, da, ajd mi sad pomogni ovo riješiti! (ako netko riješi nek javi riješenje u komentarima, makar sumnjam lmao 😂)

Time skip : nekoliko mukotrpnih minuta objašnjavanja jednadžbe kasnije

Pozdravila sam Tenu i poklopila, ali sam osjetila neki ne baš ugodan miris.... SHIIIIIT MLIJEKO!!! A jebiga.... Prekipjelo je... Prolila sam ga u wc, oribala lončić i pobrisala šparhet (štednjak za nezagrepčane). Sva sreća da zbog srednje živim sama pa je ovo bio skroz privatan blam... S obzirom na to da sam sad već bila i gladna, a zaista mi nije bilo do kuhanja, naručila sam si pržene lignje i čekala da to stigne. Vratila sam glazbu i prvo pustila 'Reviver' od My first story.

Koliko se ja rasplešem na njihove gitare, to je nevjerojatno... Jadan dostavljač kad dođe!

A/N

Pa eto još jednog nastavka! Također, tu sam zapravo stavila par pjesama koje ja obožavam, kao i bendove. Jpop i jrock su zapravo prilično underrated ako se mene pita pa pokušavam nać nekog kog mogu zaludit MFSom i OORom. Inače, što zasad mislite o Tseon i svemu što joj se događa u glavi? Mislite li da će se Hoseok i ona opet sresti? Molim vas, pišite mi teorije u komentare da znam što zapravo očekujete i da vidim hoću li radnju prilagođavati tome na neki način ili ostaviti kako je. Volim vas! 💖

Zbunjenost Where stories live. Discover now