12.

104 14 6
                                    

Kun Tseon P. O. V.

Mts : Pitaš tko je rekao da je došla sama? Jer mislim da je odgovor činjenica da si upravo izašao iza grma iza nje, a ona očito nije imala pojma da si ovdje.
Hsk : Ummm.. No dobro, da, došla je sama. Ali to ne znači da je sad sama!
Mts : Dobro, dobro. Evo idem.
Ja : Ček što? Samo tako? Daj Mitsuna. Što planiraš?
Mts : Ništa, samo što ako zaista misliš da ću se suprotstaviti Jungu Hoseoku, koji pleše kao zvijer i mora da ima pločice, onda si idiot. Neka, naći ću te ja samu kad tad, Tseon.
Hsk : Čekaj!

Mitsuna se okrenula, a meni je kroz glavu instantno prošlo da ovo ne vuče na dobro.

Hsk : Zar zaista misliš da bih krenuo u tuču s tobom?
Mts : Ne, ali sam kroz život naučila jednu stvar. A tough man can get himself out of any situation, but a wise man never gets himself into one.

S tim je otišla, ostavljajući Hoseoka malo zatečenog, a mene smrznutu. To sam joj ja rekla...

Hsk : Tseon, jesi ok?

Brzo sam se pribrala.

Ja : Ummm da, a otkud ti?

Jung Hoseok P. O. V.

SHIT!!! ŠTO DA JOJ SAD KAŽEM?!

Flashback

Vozili smo se pored parka blizu mog i Da Woninog stana, a onda smo odjednom čuli pjevanje. Pod 'mi' mislim Yoongi Hyung i ja. Mi smo jedini ostali. Stali smo na semaforu, iskoristio sam to i spustio prozor da vidim tko je to. Šokiran, vidio sam Tseon i odlučio ju iznenaditi.
Ja : Znate što, tu ću izaći i ostatak ću pješke.
Vozač i Yoongi : Ok. Laku noć.
Ja : Laku noć. *izađe iz auta*

Prikrao sam se i sakrio iza grma, Tseon je izgledala užasno zaneseno i nisam ju htio ometati. Kad je završila, sjela je, a onda je došao netko. Neka cura, malo sitnija od Tseon.

End of Flashback

Istinu ću joj reć. Kad se zapravo malo bolje sagleda situacija sasvim je uvjerljivo. Kad sam joj ispričao, nasmijala se i rekla 'Ti si najslađe i najmamastije (jel to uopće riječ?) biće na svijetu.'. Ovaj put me nije odbila kad sam se ponudio otpratiti je doma i putem smo pričali o glupostima. Doduše, saznao sam ponešto o njoj. Obožava motore, videoigrice i košarku i veliki je fan fikcije. Voli čitati, nije luda za time, ali voli. Najdraže su joj one priče koje su, and I quote, 'toliko tužne i prekrasne u isto vrijeme da su skoro poremećene', and quote. Rekla je da joj je najdraža među takvima 'Duga', knjiga koju je napisao neki hrvatski pisac. Također voli jezike, zna ih dosta. Kao što sam pretpostavio, jako je zanimljiva osoba, ali također vrlo misteriozna, skoro kao zagonetka. Rubikova kocka. Gordijev čvor. Način na koji Yoongi repa. (ne zvuči premisteriozno, ali poslušajte ga malo i shvatit ćete da čovjek ne repa ni ne pjeva, već je točno na granici. Ono nešto između.). Tako je... Obuzima me zbunjenost od mišljenja o njoj. I ne znam zašto je tako, ali.... To mi se sviđa.

Jung Da Won P. O. V.

Hoseok se opet vratio malo kasnije. Ne znam zašto, ali ne miriše mi to kao da je u pitanju duže snimanje. Nisam ga htjela gnjaviti oko toga, možda sam u krivu. Možda sam čak samo umorna i ne razmišljam kako spada. Kad je došao, rekao je da odmah ide pod tuš i onda na spavanje jer jedva stoji na nogama, a to se bogami i vidjelo na njemu. Samo sam mu zaželjela laku noć i otišla u kuhinju napraviti si nešto za večeru. Dok sam jela, malo sam švrljala po instagramu i slušala TWICE. Ne znam kako im to uspije ali me apsolutno uvijek uspavaju.

Znam, znam... Iz tvrtke su koja je suparnica BigHitu, bla bla bla, ali mora se priznati, cure izvrsno pjevaju! Muzika im je dobra, ja ju slušam i točka. Nakon nekoliko (desetaka) pjesama sam otišla u krevet i čitala, na kraju toliko dugo da sam zaspala s knjigom u ruci.

A/N

Wassup? Ispričavam se što je nastavak prekratak, znam da je prekratak, znam da nije baš nešto, ali sjetila sam se tek prije 45 minuta pogledati na sat i iako nisam imala neku posebnu navalu inspiracije, uzela sam ovo malo što sam imala i probala napraviti nešto što eto, nije baš nešto posebno, ali ipak nije najniža nula. Hvala vam na čitanju i volim vas! 💖💙💜💞

Zbunjenost Where stories live. Discover now