10.

113 14 35
                                    

Jung Hoseok P. O. V.
(Yng - Yoongi)

Yng :*pogleda u Hoseoka* Slušam.
Ja : U pitanju je jedna fanovkinja. Nedavno sam ju upoznao. Zove se Tseon.

Ispričao sam mu sve. Kako smo se prvi put upoznali, kako smo se dva tjedna sretali, sve. Čak i....

Flashback

Šetao sam do autobusne. Onda je bus došao. Ušao sam u bus. S obzirom na to da bus ima free WiFi, priključio sam se na to i gledao neš bezveze po jubitou. A onda mi je došla poruka od Tseon.

Tsn : Jesi se ustao na vrijeme?
Ja : Jedva. Što ti radiš u 6:30 ujutro budna?
Tsn : Malo sam pisala pa sam pomislila da bih baš mogla i čekirati kako si.
Ja : Ok sam. Na jednoj šalici kave ali živ.
Tsn : Moraš me naučiti tu čaroliju.
Ja : Hahahaha 😂

Još smo se neko vrijeme dopisivali, a nakon 10 minuta sam shvatio ne samo da sam dvije stanice dalje od one na kojoj sam trebao sići, već da je 15 do 7. Pozdravio sam se s Tseon i odlučio hodati do mjesta snimanja. Kasnit ću i ovako i onako, a ovako imam vremena da smislim izliku.

End of Flashback

Nakon što sam završio, Yoongi je samo zurio u mene podignutih obrva s 'Jesi ti pijan, bolestan, glup ili all of the above' facom.

Yng : Ti si lud. Ali i ja sam što pristajem. I već znam što ćeš me pitat. Želiš znati zašto ima te ožiljke i općenito tko je ona, a nestrpljiv si.
Ja : Ti si najbolja osoba ikada, Yoongi Hyung.
Yng : Nisam, ovo ne bih napravio ni za koga drugog. Plus, preporučam ti da za sve to pričekaš dok ne objavimo album. Onda ćemo imati malo odmora, otprilike tjedan dana koliko znam, pa možemo tad. A sad idemo, zovu nas da nastavimo snimanje.
Ja : Ok. I hvala ti.
Yng : Upoznat ćeš me s njom na kraju, čisto da znaš.
Ja : O-ok...

Iz nekog razloga, ne znam ni sam kojeg, mi to s upoznavanjem nije bilo ok.

Time skip : kraj snimanja za taj dan, 18:20

Nmj : Ok, dečki, sad na fotkanje za album!
Svi : Ma daaaj! Pa kud si baš za danas rezervirao...

Na putu do tamo smo maaalčice morali prigovarat Namjoonu, ali zapravo je sve to samo šala. Ne želimo mu stvarati pritisak jer toga već ima dovoljno dok se 24/7 brine da cijela grupa funkcionira. On daleko najviše radi od svih 7 nas.

Jeon Jeongguk P. O. V.

Svi smo se žalili oko termina u šali, ali nakon par minuta smo prestali. Nije nam se više dalo, uostalom ako se dva sata fotošutinga usporedi s 11 sati i 20 minuta snimanja, to čak ni nije toliko loše kao kraj dana. Kad smo se smjestili u auto, svi smo krenuli predahnuti za vrijeme vožnje. Izvadio sam gameboy i igrao Tetris. Sjedio sam između Jimina i Taea pa su oni malo virkali, a na kraju kad sam završio partiju me Jimin zamolio da on malo igra. Dobro je igrao, zapamtio je dosta toga što sam njih dvojicu učio pod ručkom. Kad bih bar mogao odlučiti između njega i Taea.... Taehyung je super djetinjast i sladak, iako ima svojih momenata. A Jimin je puno više flirty i kad ga gledam kako pleše pitam se ima li on kosti u tijelu. Kad bih bar skupio dovoljno hrabrosti da priznam obojici... Biti s obojicom bi vjerojatno bilo božanski iako ne bi nitko od nas mogao hodat neko vrijeme nakon prvog puta. (I zato je Jungkook bio u kolicima u spotu za 'Pied Piper' ba dum tss) Ali ozbiljno, odluka uopće nije laka... Zašto baš moram biti polyamoric?... Odjednom, iz razmišljanja me prenuo prasak popraćen škripanjem guma, i shvatio sam da su to gume našeg auta.

A/N

Još jedan cliff hanger! Ha! Postajem dobra u ovome, možda mi uđe u naviku lmao. Inače, evo, malo kraći nastavak, ali ne super kratak. Nadam se da je dovoljno da me ne ubijete haha! No, šalu na stranu... Što mislite, otkud onaj prasak i škripanje? Što se dogodilo? Kome će Jeongguk priznati? Zašto Hoseoku smeta što Yoongi želi upoznati Tseon? Pišite mi u komentarima! Također, ovo je već deseti dio i želim vam se zahvaliti za svu podršku koju mi pružate. Također, s obzirom na to da pratim košarku, sa zadovoljstvom vas obavještavam da je naša juniorska reprezentacija pobijedila Njemačku unatoč tome što su joj suci bili pokorni. Vode nas do europskog finala i borit će se protiv Izraela i na to sam jako ponosna. Neću vas više gnjavit, samo da vam još jednom kažem hvala i volim vas! 💖💜💙

Zbunjenost Where stories live. Discover now