21.

82 10 30
                                    

Kun Tseon P. O. V.

Hoseok je taj dan prespavao kod mene. Nisam htjela da ostane, bilo mi je nekako neugodno nakon onog, ali on je inzistirao. Nije htio da se opet režem ili, po njemu još gore, probam ubiti. Nije kao da bi mi bio prvi put i nije kao da bih ikom nedostajala, ali objasni ti to njemu.... Ujutro sam se probudila i odmah otišla do kuhinje, a za to sam morala proći kroz dnevnu sobu. Tamo je Hoseok spavao jer nisam htjela da spava pored mene u krevetu zato što se jako puno koprcam u snu, a on je rekao da ne dolazi u obzir da ja spavam na kauču. Bacila sam pogled na njega, još je spavao, poluotvorenih ustiju i raštrkane kose. Izgledao je kao malo dijete i to je bio takav prizor da sam se morala nasmiješiti. Raznježeno sam nagnula glavu, a onda tiho produžila u kuhinju i napravila nam kavu. Uzela sam smrznut ostatke pržene riže s povrćem i to kratko podgrijala. Nije bila s kimchijem tho; na to sam bila alergična. Stavim komad u usta i odmah dobijem osip po grlu i počnem se gušiti. Čudno je - Korejka alergična na kimchi - ali i ja sam sama čudna. Hoseoka je očito probudio miris hrane jer se ubrzo dovukao pospano se češkajući po glavi i jedva imavši oči otvorene.

Jung Hoseok P. O. V.

Budim se uz miris hrane. Pržena riža.... Mmmmm..... Polako otvaram oči. Trebalo mi je nekih par sekundi da se sjetim gdje sam i zašto, a onda sam se sjetio svega i polako odteturao prema kuhinji.

Ja : Jutro Tseon...
Tsn : (malo dubljim i hrapavim glasom) : Dobro jutro J-Hope.

Njen jutarnji glas mi se svidio još više od njenog uobičajenog glasa. Bio je još više umirujući, još dublji.... Još više Tseon. A moram priznati, kratko ju poznajem i premda nisam zaljubljen u nju, zasad sam ipak pomalo očaran njenom osobnosti. Dobro mi je došlo njeni društvo. Danas dečki i ja za živo čudo nismo imali ništa na rasporedu, mogli smo se ipak malo odmoriti. Odlučio sam još neko vrijeme provesti s Tseon kako bih je oraspoložio i potaknuo joj duh za borbu protiv njene depresije. Bio sam s njom sve do 3 popodne. Nakon doručka smo igrali stare Nintendove igrice online, barem one koje smo mogli naći. Tseon me pobijedila u svakoj, a igrali smo ih jedno 20. Rođena je gamerica. Ali onda smo igrali šah i tu se, and I quote, 'morala malo pomučiti da me pobjedi'. 😂 Radili smo jako puno stvari (warning for dirty minders : budite razočarani jer NIJE ONO ŠTO MISLITE 😂😂😂), učio sam ju plesne pokrete, ona je mene učila kako da budem bolji u igricama, ja sam nju naučio, kao i ona mene, par poteza u šahu, pa smo opet igrali.... A onda sam vidio gitaru u kutu.

Ja : Sviraš?
Tsn : Rijetko, ali da.
Ja : Would you mind?
Tsn : Jok.

Uzeo sam gitaru i prvo provježbao prste, a onda počeo svirati. Svirao sam DNA, to je jedino čega sam se mogao sjetiti. A Tseon me šutke gledala. Nije me gledala zadivljeno, gledala mi je u lice i nekako.... Ozbiljno, ali opet i raznježeno.

Tsn : Mogu ti nešto pokazati?
Ja : Naravno.
Tsn : *uzdah* Daj mi gitaru.

Dao sam joj, a ona je počela svirati i pjevati. Sad mi je vilica bila do poda. S lakoćom je prelazila iz DNA u BS&T u Crystal Snow u Spring Day itd. Bila je... Nevjerojatnija nego ikada.
Kad je završila, odmah je progovorila, doduše malo promuklo.

Tsn : Ovo sam oduvijek mogla izvesti samo kad sam sama, a iz nekog razloga sam se u tvojoj prisutnosti osjećala kao da to mogu izvesti i pred tobom. Očito sam bila u pravu.

Samo sam joj, kao hipnotiziran, prišao i zagrlio ju, a ubrzo sam osjetio kako mi uzvraća. A onda sam bacio pogled na sat i vidio da je 3, a Da Won sam sinoć javio da ću doći oko pola 4.

A/N

Znam, znam, kasno sam objavila nastavak. Žao mi je ljudi, ne znam ni sama kako mi je to uspjelo ali sam zaboravila. Zaista mi je žao, glava mi je preprepreeenatrpana ovih dana i jedva mislim, a kamoli bilo što drugo. Opet, znam da ovo nije nikakva izlika za moje propuste, ali me to stvarno katkad sprječava da funkcioniram. No dosta više o tome.... Kako vam se sviđa nastavak? Voljela bih da mi komentirate. Hvala unaprijed! Volim vas! 💖💜💙💞

Zbunjenost Where stories live. Discover now