13.

98 12 23
                                    

Kim Taehyung P. O. V.

Budim se prilično polako. Treba mi malo dok skužim gdje sam. U dnevnoj sam, kod sebe doma... Vjerojatno sam tu zaspao s Yeontanom. Kad smo kod Yeontana, on je i dalje mirno spavao pored mene. Nježno sam ustao pazivši da ga ne probudim i onda otišao u kuhinju napraviti si kavu. Imao sam nešto kruha i sira pa sam napravio tostirane sendviče. Nakon što sam pojeo se Yeontan već probudio i došao u kuhinju pa sam uzeo njegovu zdjelicu i nasuo mu suhe hrane. Ona zamjenica me uputila - suha samo ujutro i kad mu probava zapne. Zatim sam se otišao istuširati i, s obzirom na to da sam slobodan do 1 popodne, a sad je 9, odlučio sam izvesti Yeontana u obližnji park da vidi kamo će ići u šetnju. Park je bio prilično velik i kad smo zašli malo dublje u park, čisto da ne budemo baš pred cestom, skinuo sam mu povodac da sam odluči kamo ćemo prvo. Odmah je otišao na istočni dio gdje je bila omanja šuma. Potrčao sam za njim i brzo ga stigao. Mali je možda hiperaktivan, ali ja nisam u lošoj formi. Kad smo zašli poprilično dublje u šumu, odlučio sam malo pustiti pjesme sa svog mobitela. Subota je i praktički nema žive duše. Prvo mi je išla Pied Piper koju u mobitelu imam samo za vježbu doma, ali pomislio sam 'Zašto ne, volim tu pjesmu' i počeo čak pjevat tuđe dijelove pjesme. Sve vrijeme sam pratio Yeontana, a odjednom sam vidio nešto prilično čudno. Kućicu na drvetu i.... Neku curu kako spava na balkonu. Polako sam prišao. Činila se u dosta dubokom snu, ali sam za svaki slučaj ugasio pjesme na mobitelu. Yeontan je izgledao kao da se pokušava popeti, ali nije mu bilo lako.

Iskreno, nisam znao što da radim pa sam se spojio na free WiFi u parku i poslao poruku Jiminu u nadi da je budan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Iskreno, nisam znao što da radim pa sam se spojio na free WiFi u parku i poslao poruku Jiminu u nadi da je budan.

Park Jimin P. O. V.

Nakon što sam jučer došao doma bio sam crknut koliko sam bio umoran pa sam samo legao na krevet i zaspao. Ujutro me probudila Taehyungova poruka.

Taehyungie 💙 : Jimin? Jesi budan?
Ja : Sad jesam u svakom slučaju. Što je?
Taehyungie 💙 : U parku sam s Yeontanom i našao sam neku curu kako čvrsto spava na balkonu kućice na drvetu, što da radim?
Ja : Pričekaj me. I'll be there in 20
Taehyungie 💙 : Ok, vidimo se
Ja : Bai

Nabrzinu sam se presvukao, počešljao i izašao iz stana, a onda izašao iz stana. Zatim sam se opet vratio jer sam skužio da sam u šlapama.

Kun Tseon P. O. V.

-Što misliš, tko je ona?
--Ne znam, Tae.
-Imam teoriju...
--Pretpostavljam da ćeš mi reći da je nešto tipa izgubljena princeza paralelnog univerzuma ili vanzemaljka ili oboje?
-A daaaj. Nije fer kad pogodiš.

Što kog -

O ma daj.

Kad sam vidjela dvojac koji se nalazi ispred mene, poželjela sam da sam zapravo otišla doma.

Flashback

Nakon što me Hoseok dopratio do zgrade nije mi se išlo doma pa sam otišla do kućice na drvetu u većem parku. Skoro nitko to mjesto ne posjećuje. Sjedila sam na balkonu i uživala u hladnoj noći i, iako mi je bilo malo hladno, polako sam sklapala oči.

End of Flashback

A/N

Eto još jednog nastavka ljudi! Kako vam se čini? Što će sad biti? Hoće li odnos između Tseon i Hoseoka ostati tajan ili ne? Hoće li dečki ovo prepričati nekome? Hoće li Tseon Hobiju? Pišite u komentare, volim vas! 💙💜💖

Zbunjenost Where stories live. Discover now