26.

76 9 10
                                    

A/N

Kao prvo....

Žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je žao mi je. Znam da to ništa ne popravlja ali bar je ovoj kuji savjest čista. Znam, grozna sam, užasno sam se uneredovitila i kompliciram puno u priči i zadnjih par dijelova su bili zaista jaaaaakoooo loši, ali pokušavam se poboljšati. On with the story....

Kun Tseon P. O. V.

Budim se u bijeloj sobi. Jako bijeloj. Neugodno miriši. Na amonijak. I sredstva za čišćenje. Ogledavam se oko sebe. I provjeravam dodirom na čemu sam i u čemu sam. Točkasta spavaćica, neka cjevčica ispod nosa, cjevčice u rukama, infuzija, EKG aparat..... Sve upućuje na jedno mjesto.

Bolnica.

Oduvijek sam ta mjesta na neki način i voljela i mrzila u isto vrijeme. Pomažu ljudima, a bazde na sredstva na čišćenje. Stroga su, a izlaze u susret. Koji kontrast. Ali kako sam ja dospjela ovdje? Boli me glava....

X : Ah, budni ste, gospođice... Kun, vjerujem?

Okrenula sam se prema izvoru glasa baritonske dubine i ugledala nekakvog doktora.

Ja : Što mi se dogodilo?
Dkr : Onesvijestili ste se, ali ne brinite. Vaši prijatelji su pozvali hitnu. Tako ste dospjeli ovamo.

Prijatelji? Da Won, Jimin i Jin...

Ja : Možete li ih pozvati?
Dkr : Naravno. Evo odmah.

Jung Hoseok P. O. V.

Sjedio sam u čekaonici s Jiminom koji je dovršio poziv i razmišljao o Tseon. Kako ću preživjeti ako umre? Odjednom, klizna vrata su se rastvorila i doktor nas je pozvao da ga slijedimo.

A/N

Kao što sam već rekla, zaista mi je žao što kasnim, ali jednostavno nemam više ideje kamo da ovo otiđe. Ako imajte neke teorije, FUCKING KOMENTIRAJTE I POMOZITE MI PLIIIIIIZ. S. O. S.

Volim vas.... 💓💗💝💛💚❣️💜💙💟💞❤️💕💖

Zbunjenost Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz