16.

143 9 55
                                    

Autoričin P. O. V.

Jimin je i više nego uživao u načinu na koji ga Taehyung i Jeongguk ljube. Lagao bi kad bi rekao da bi se toga ikada mogao zasititi. Taehyung je bio neopisivo grub i nježan u isto vrijeme kod načina na koji je ljubio Jimina da je taj kontrast njega izluđivao. Na njegovim usnama, na tako malom području, je vjerojatno već preko 25 ljubavnih ugriza, neki su možda čak i napravljeni preko drugih. Ni Jeongguk nije bio ništa lošiji. Isprva je bio malo čudan osjećaj, s obzirom na to da je odmah skočio na Jiminove pločice, ali ubrzo je on potpuno zaboravio na to i prepustio se užitku. Nakon dobrih 15 minuta što su se zadržavali na poljupcima, iako se njima činilo kao jedva 10 sekundi, Jimin je osjetio otkopčavanje remena i šlica svojih traperica. Malo se nasmiješio kroz Taehyungovo i njegovo ljubljenje, a onda je i on počeo Taehyunga skidati. No nije došao dalje od remena; Jeongguk je uzeo njegovog znate-već i počeo na njemu raditi tako lagano i nježno da se Jimin skoro onesvijestio. Umjesto na Taehyungovim hlačama, njegove ruke su se sad nalazile na kauču i stezale ga od užitka. Tijekom toga je Jimin stenjao Taehyungu u usta, što zbog njega, a što zbog sporosti pokreta Jeonggukovih ruku. Nakon nekog kraćeg vremena, Jeongguk se malo odlijepio od pločica kakvu bi svu pažnju i sva svoja osjetila posvetio Jiminovom znate-već, ali je onda shvatio da su on sam i Taehyung i dalje u hlačama. Krenuo se skidati, kao i Taehyung, ali njega je Jimin zaustavio i krenuo ga je on, tijekom čega se Taehyung odlučio odlijepiti od Jiminovih mekih, baršunastih, ružičastih usana i počeo ga ljubiti po čitavoj liniji od brade preko vrata pa sve do ključne kosti. Onda je Jimin odlučio preuzeti kontrolu i preokrenuo ih je tako što su već skinuti Jeongguk i on bili nad, također već golim, Taehyungom. Nasmiješili su se jedan drugom i podijelili se - Jeongguk je počeo davati blowjob Taehyungu što je sporije mogao, iako to baš ni nije bilo sporo s obzirom na količinu napaljenosti koja je bila između njih troje. Jimin je u međuvremenu ljubio Taehyunga praktički posvuda - od trbuha i donjeg dijela leđa do ramena i ključne kosti. Naravno, Taehyung je vrištao od užitka - nije da mu je ovo bio prvi put s dečkom, ali mu je definitivno bio prvi trojac. S vremenom su se ova dvojica iznad njega smilovali i Jeongguk je krenuo svog zvš (znate-već-što) gurati unutar Taehyunga, dok je Jimin Taehyungovog unutar sebe. Sad su već svi bili totalni nered i malo stenjali, malo vrištali, a nakon nekoliko minuta je Jimin i svršio. Dvije minute kasnije je svršio i Taehyung, a nakon još 3 minute i Jeongguk. Izmoreni, sva trojica su dahćući legli jedan pored drugog.

Kim Taehyung P. O. V.

Jimin je svršio po meni. Ta informacija.... Tae'sbrain.exe has stopped working. Eto što je ta informacija činila mom mozgu.

Ja : Dečki... Ovo je bilo.... Whoa. Prečudno, ali prekrasno.
Jng : Znamo, Taetae.
Jmn : Nisi jedini koji se tako osjeća...
Jng : Gladan sam.
Ja : I ja.
Jmn : Ajmo onda jedan po jedan pod tuš. Tae, imaš prednost.
Ja : Ok.
Jng : A da odemo svi skupa?
Jmn : Guk. Kao prvo, moja tuš kabina nije toliko široka. Kao drugo, IMAŠ LI TI POJMA KOLIKO JE TO OPASNO?! AKO NETKO OD NAS PADNE I UDARI GLAVOM SVE MOŽE BITI GOTOVO U SEKUNDI!
Jng : *facepalm* Aishhhh... Imaš pravo, Jiminie. Ajde onda, Tae...
Ja : Ok....

U tušu sam se trudio još malo smiriti. Iskreno nisam znao da je moguće jebati i biti jeban istovremeno. Na Jeongguka i Jimina sam pao već u prvih par minuta razgovora kad smo se upoznali, ali nikad nisam mislio da će se nešto ovakvo ikad dogoditi. A kad tamo... Nešto manje od 7 mjeseci nakon debija (za needuciranu djecu, debut-a).... Iskreno, da nisam preumoran, sad bih skakutao kao malo dijete od sreće. Kad sam završio s tušem obrisao sam se i vratio u dnevnu gdje mi je bila sva odjeća. Nakon što smo se sva trojica istuširali i obukli obrisali smo spermu koja se prosula po podu i otišli u kuhinju po sendviče. Jeongguk i ja smo se s Jiminom dogovorili prespavati ovdje zato što sutra i dalje nemamo ništa ujutro, samo vježbu koreografije popodne. Nakon što smo pojeli, ostatak večeri smo proveli slušajući glazbu i zezajući se. Trudili smo se ne razmišljati o tome kako će ostali reagirati kad im kažemo....

Kim Seokjin P. O. V.

Iskreno, nakon snimanja čak ni nisam bio previše umoran. Dovoljno neumoran da si skuham poštenu večeru. Hmmm... Dovoljno neumoran ili dovoljno gladan? Vjerojatno oboje. Dok sam jeo, razmišljao sam o onome što se danas dogodilo na snimanju. Točnije, o TaeMinKook priznanju. Ne znam.... Možda bih i ja trebao priznati Namjoonu. Sumnjam da bi mi uzvratio, ali možda i bi. Hmpf.... Ljubav je teška. Ali zato barem i dalje imam hranu.

A/N

Prvo i osnovno, znam. Znam, nisam objavila nastavak jučer. Znam, prekršila sam riječ. Znam, iznevjerila sam vas. Znam, razočarani ste. Znam, to je sve skupa još gore s obzirom na to kako sam završila zadnji dio. Znam, iščekivali ste nastavak i niste ga dodali. Iskreno.... Žao mi je. Znam da isprika ništa ne popravlja, ali svejedno se ispričavam because reasons. Zaista mi je jako, jako žao, ljudi. Ali riječi mi nisu dolazile u glavu. Imala sam ideju, imala sam redoslijed, imala sam sve, ali nisam mogla. Rečenice mi se nisu slagale. Obećajem da ću se potruditi da se takvo što više nikad ne ponovi. Molim vas, komentirajte kako vam se svidio ovaj nastavak, također ako imate neku teoriju kamo će ovo sve otići i to je to za večeras. Volim vas! 💖💜💙

Zbunjenost Where stories live. Discover now