19.

69 8 15
                                    

Jung Hoseok P. O. V.

Thn : Ummm.... No.... Da.... Sjećate se one istine neki dan? Kad.... Kad je Jeongguk morao reći u koga je zaljubljen?
Nmj : Što se ne bi sjećali, i znam kamo ovo vodi. *uzdah* Zajedno ste?
Jng : Pa
Jmn : Nekako
Thn : Yeeeeeeap....

Svi smo pretpostavljali da se ovakvo nešto sprema i svi smo im čestitali, jedino se Namjoon bojao kako će to utjecati na fandom.
Ja : Ma pusti, Joon. Pravim fanovima bi ionako trebalo samo bit briga jesu oni sretni ili ne. Bit će totalno budalasto ako netko ode zbog ove veze.
Nmj : Zašto si ti uvijek pametniji od mene....

Na ovo su se svi nasmijali, ali ja sam se lažno. Ne znam zašto, ali imam osjećaj da nešto nije u redu...

Kun Tseon P. O. V.

Od tog bijega, Mitsuna je mijenjala raznorazne bande. I kažnjavala me za Sonprina tako što sam morala uvijek, kad bi mi došla ranjena, liječiti osobu za koju znam da jedva podnosi moje ruke na sebi koliko me mrzi. Nekoliko mjeseci kasnije, i ja sam morala otići zbog srednje, a s Malunom se i dalje čujem. Provjerim kakva je situacija doma i kako mu je na natjecanjima. Ali nismo bliski koliko smo bili prije nego što sam otišla. Mitsuna me tad počela proganjat. Kad god bi mi se pojavila na vratima je sa sobom nosila sjećanje na Sonprina. Najboljeg u grupi, dok ja nisam došla. A onda to nije mogao izdržati. Ubio se zbog toga što nije bio broj 1, doslovno. Nije ni čudo što me Mitsuna krivi za njegovu smrt.... na kraju krajeva, i jesam kriva. Tako su tekle moje misli dok sam previjala Mitsuni rame, dok se ona često trzala i vrijeđala me. Nakon što je otišla iz stana, upućujući mi jedno 'Mrzim te' na odlasku. A onda sam ja izvukla svoj džepni nožić iz džepa. Nakon pet minuta sam se našla u ogromnom sranju.

Jung Hoseok P. O. V.

Nakon što smo se razišli, odlučio sam navratiti Tseon.

Ja : Tseeeeooooon
Tsn : Što je?
Ja : Kak ti je prezime?
Tsn : Kun.
Ja : Ok, thnx

Nakon par minuta sam bio ispred njene zgrade i zvonio joj na portafon, a kasnije i na ulazna vrata.

A/N

Znam, znam. K r a t k o. Žao mi je ljudi, probala sam, ali nakon ove zadnje rečenice nisam ništa mogla napisat. Comment pliz? Volim vas 💖💙💜

Zbunjenost Where stories live. Discover now