23.

72 6 4
                                    

Park Jimin P. O. V.

Malo sam gledao memeove bezveze po internetu. Odjednom sam naišao na BTS meme website i bio sam zainteresiran. Kad sam malo proskrolao, naišao sam na jednu koja je bila zaista smiješna.

 Kad sam malo proskrolao, naišao sam na jednu koja je bila zaista smiješna

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Nažalost, bio sam malo idiot pa sam išao to čitat usred gutljaja soka. I onda se počeo smijat. 'JEBEMU!' - opsovao sam dok sam išao u kuhinju i brisao se papirnatim ručnicima. A onda sam čuo zvono na vratima i pošao otvoriti.

Na vratima su stajali Da Won i Seokjin s.... Uplakanom Tseon na rukama?!

Ja : Wtf Jin hyung?
Sjn : Samo nas pusti da prođemo i objasnit ću ti kasnije. Malena je skoro bila silovana.
Ja : SILOVANA?! KOJI KURAC?!

Nakon što su mi sve prepričali, odmah sam ju prigrlio i posjeo na kauč. Nakon onog što joj se dogodilo ne bi joj bilo ugodno ležati. Seokjin je otišao u kuhinju napraviti joj kakao, a ja sam prepričao Da Won otkud znam Tseon, istovremeno pokušavajući Tseon umiriti. Kad se smirila, krenula se ispričavati.

Tsn : Ajme meni, zaista mi je žao....
Dwn : Zbog čega? Pa ti si ta koju su skoro silovali.
Tsn : Pa, da, ali sam stvorila toliku paniku između vas troje zato što nisam prestajala plakati i.... O čovječe, tako mi je žao....
Ja : Hej hej hej, smiri se. Sve je u redu. Ne stvaraš nikakve neprilike, sve što si napravila je sasvim normalno u ovakvim okolnostima. Nemoj se toliko ispričavati.
Sjn : Kakao je tu! Što sam propustio?

Kun  Tseon P.O.V

Jimin me pokušavao uvjeriti da im nisam na teret i to, ali nije mu išlo. I dalje sam se osjećala toliko krivom... Kad je Seokjin došao s kakaom, samo sam zašutila i uzela šalicu. Nakon par trenutaka, skužila sam da bih se vjeeeerojatno trebala praviti da ne znam tko su Seokjin i Da Won.

Ja : Ummmm... Imam dva pitanja.
Dwn, Sjn i Jmn (istovremeno) : Mi dva odgovora *pogledaju se* AAAAA TELEPATIJAAAA
Ja : Hm, ok. U svakom slučaju, kao prvo, što je u ovoj čokoladi, kao drugo, tko ste vas dvoje?
Sjn : Čokolada, mlijeko, putar i marshmellos. Ja sam Seokjin, ovo je Da Won. Mi smo Jiminovi prijatelji.
Ja : Hvala, i ok.

Neugodna šutnja. Fuck. Fuck fuck fuck. Fuck. Fuck. Fuck. Psksondiynsonshnsodnshaospskdi. Help meee.

Ja : Ammmm......

GLUPAČO GLUPA - pomislila sam kad su se njih troje okrenuli prema meni toliko naglo da sam pomislila da će im se vrat slomit.

Ja : Wanna hear a yo mama joke?
Jmn : Sure
Ja : Yo mama's so old, when I told her to act her age, she died.

Počeli su se tako naglo smijat da sam se prepala i skoro zadavila tom božanskom toplom čokoladom. A onda sam počela kašljati. Jako kašljati. Opet su se okrenuli prema meni i zabuljili u mene. Iz nekog razloga me uhvatila blaga vrtoglavica i polako mi se počelo mutit pred očima, ali sam smogla snage i pitala ostale zašto toliko bulje u mene. Nisu odgovorili, samo su nastavili gledati, a onda sam vidjela svoj dlan.

A/N

ETO MENE NAAAZAAAAD Jungkookova2132 sorry na čekanju XD ANYWAYYYS ja i dalje ne mogu vjerovati koliko sam napretka u pisanju ostvarila prošli i ovaj tjedan i toga zaista ne bi bilo da nije vas. Ne mogu vam se dovoljno zahvaliti, ljudi. Puno mi sve ovo, zajedno s vama, znači. Do sutra, volim vasss!
💖💗💙💚💛❤️💞💕❣️💓💝💜💟

Zbunjenost Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin