Κεφάλαιο 31:Η Απολογία

1.3K 110 19
                                    

Η Αρλιν άνοιξε την πόρτα κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά και αντίκρισε τον Ρώσο στρατιώτη .
Την κοίταξε για λίγα λεπτά και ύστερα της έδωσε ένα φάκελο 
<<λυπάμαι >>
Είπε με σπαστά γερμανικά.      
Εκείνη έκλεισε την πόρτα  μη μπορώντας να καταλάβει τι έχει γίνει.
Έβγαλε το γράμμα από το φάκελο δεν χρειάστηκε δεύτερη ματιά  για να καταλάβει ότι ο γραφικός χαρακτήρας ανήκε στον Αλεξάντερ , άρχισε να διαβαζει τις πρώτες λέξεις και τα δάκρυα δεν άργησαν να κυλούν από τα  μάτια της.

Με φοβάσαι ακόμα, το ξέρω  ότι με φοβάσαι το βλέπω στα μάτια σου πάντα το έβλεπα ακόμα και στις ποιο τρυφερές μας στιγμές  ο φόβος σου ήταν εκεί.
Είναι πολλά αυτά που έβλεπα σε σένα αλλά ποτέ δεν βρήκα το θάρρος να στα πω και ούτε και τώρα θα στα ελεγα αν μπορούσα, γιατί  μπορεί να ημουν ένας στρατηγός που οι άνδρες μου με ετρεμαν αλλά μπροστά σου ήμουν πάντα ένας δειλός .
Κάθε μέρα που περνούσε η αγάπη μου για σένα μεγαλωνε,τοσο ακατανόητο για μένα αυτό το συναίσθημα αν δεν ήσουν εσύ είμαι σίγουρος ότι δεν θα το ένιωθα ποτέ.
Σε ευχαριστώ για αυτό ,
ποτέ μου όμως δεν κατάλαβα πως μπόρεσες εσύ να με αγαπήσεις, τι βρήκες σε μένα που δεν βρήκες αλλού, γιατί αγάπησες έναν άνδρα που φοβάσαι ,έναν άνδρα που ήταν καταστροφικός για σένα, έναν άνδρα που σου έδειχνε την αγάπη του με λάθος τρόπο γιατί κανεις δεν του είχε μάθει να αγαπά.
Συγχώρεσε με κορίτσι μου για όσα έχεις αντέξει μαζί μου , κρατά από μενα την καλύτερη ανάμνηση και έτσι βοηθάμε να βρω την αιώνια γαλήνη .
Δεν θέλω να πω αλλά γιατί ήδη ξέρω πόσο θα υποφέρεις διαβάζοντας αυτές τις γραμμές.
Να μεγαλώσεις τον γιο μας με σωστές αρχές και να με θυμάσαι
                   

             Σε αγαπώ.

                         

Ο Στρατηγος (Remake) Where stories live. Discover now