Частина 14*

317 25 1
                                    

Коли ми приїхали до дому,я взяла ключі  та відчинила двері у дім,одразу за мною зайшов Ларі. Він і замкнув двері. Вже було доволі пізно. Першим ділом я пішла у спальню та переодягнулась у піжаму. Витягла кошельок та телефон і поставила на стіл. Я одягла свою улблену піжаму.  дістала свій чорний рюбзак і поставила туди пенал,зарядне,навушники,зошити і книгу на географію. Підготувала лук-чорні джинси і рожеву футболку з написом"фак".
-А нам нічого не скажуть,за те що ми не були в універі?
-Думаю наш декан буде. Можливо написати записки,що в зв'язку із сімейними обставинами ми не могли прийти в універ.
-Ок,давай я тобі. Ти мені.
-Угу.
Я взяла 2 листочки і ручки ми написали записки і я поставила свою у свій блокнот синього кольору з написом 'Бед гьорл". Я всілась на ліжку і показала доволі пошлий жарт Ларі. І потім він підсів до мене. Забрав мій телефон у мене і поставив на стіл.
-ей!
Не встигла я і слова сказати як Ларі поцілував мене. Ми розтанули у цьому поцілунку,почали знімати одяг... Ларі взяв мене за талію,ми цілувались я перекрутилась і кинула його на ліжко...

Ранок наступного дня.

7:30 продзвенів будильник. Я з Ларі аби як встали і навипередки поповзли у ванну. Я пішла у душ,а Ларі чистив зуби.
-Ларі...
-А?
-Дай рушник!
-Ага,бери.
Я обернулась рушником і пішла чистити зуби. А Ларі пішов в душ. Я пішла у спальну,одягнулась у підготовлений одяг,заплела колосок і зробила легкий макіяж. Поки я робила мейк у кімнату зайшов Ларі,він одягнув чорні джинси і також бліду рожеву футболку з пістолетом. Ми взяли свої рюбзаки,телефони і гроші та вийшли в коридор. Ми взули білі кросівки і вийшли. Сьогодні ми виглядали надзвичайно круто. Ми замкнули двері,я поставила у рюбзак ключі і ми сіли в машину. По дорозі ми говорили про вчорашній день і я вирішила все ж таки нагадати Ларі про цього хлопця і його фото.
-Ой,Тоні. Ти перебільшуєш,давай удома.
-Ну добре...
Ми під'їхали до універу і нас з гарячою кавою зустріла Люсі, з опухшим лицем і червоними плямами.
-Люсі,що трапилось...
Через сльози Люсі сказала-Дуґ,він... Він...
-Що він?
-Він кинув мене!-сказала Люсі і розплакалась.
-Що? Та як він міг?-я підійшла до Люсі та обняла її.
-Якого хріна? -сказав Ларі.-Чому?
-Я... Я не знаю... Він просто пішов!
-Все,все заспокойся. Пішли,через 10 хв пара.
Ми троє пішли у клас. Сьогодні я сіла  з Люсі,а Ларі біля нас з Фредом. Фред один з наших друзів.  Вони сіли ззаду нас. Почалась пара прийшла професорка Реєс. І поклила нас з Ларі до декана. Ми взяли записки і пішли. Ми розказали одну й ту саму історію. Нам повірили і відпустили. Назад ми прийшли,а Люсі вже пересіла до Фреда і вони говорили.
-Ей,чому ти пересіла? Я звісно не проти,але хочу пояснень...
-Ми просто заговорились,а так як ти не проти я посиджу з ним.
Ларі сів до мене і ми переглянулись.
-Схоже намічається щось новеньке....
-Нова пара?
-Нова пара!
Ми посміялись і професорка попросила тиші. Через 100 хв.
-Нарешті пара закінчилась... Ще 3.
-Ага.
До нас підбігла Ася, та ще стерво. Колись була нормальна,а тепер після переїзду до мами сильно змінилась.  Почала курити та пити.
-Привіт,закохані. Чому вас не було?-з сильною цікавістю сказала вона.
-Я переїжжала до Ларі. Ми живемо разом.
-Коли весілля?
-Ем... Ми ще не задумувались. Та й узагалі яка тобі різниця?-відповів їй Ларі.
-Та ну,Ларі. Чого гарячкуєш?
-Все,бувай. Скоро пара.
Ми пішли,і мене здивувало,що Ларі так жостко відповів на питання з весіллям. Та я подумала,що краще не гарячкувати і не питати про це. Ми пішли у інший кабінет,кабінет географії. Люсі і Фред вже сиділи і говорили. Ми не стали втручатись і сіли за парту. Так пройшов наш день. Вдома після пар я запитала Ларі про його відповідь на питання Асі.
Ларі пішов з дому,а коли повернувся то став переді мною на коліно і спитав:
-Ти вийдеш за мене?
Я розплакалась і сказала "ТАК"  Ларі встав і обняв мене ми поцілувались і я одягла кольцо. Воно було золоте з маленькими синіми камінчиками. Я поцілувала Ларі і в нас був не перший раз...

Наступний день

9:00 

Я прокинулась і  зрозуміла що проспала. Я почала будити Ларі.
-Ларі,прокидайся ми проспали!!! Ларі!!!
-Так,сьогодні вихідний! Тоні спи ще.
Я пішла на кухню та зробила  нам сніданок. Тости з джемом і апельсиновий фреш. Якраз Ларі прокинувся і ми почали снідати. Потім я пішла чистити зуби і в душ. Коли я прийшла у спальню Ларі стояв біля дзеркала, я спочатку нічого не запідозрила,а коли підійшла поближче-побачила що ЛАРІ фарбує ВІЇ! Я почала сміятись як і Ларі.
-Ахахах,нащо?
-Я просто спробував.
- Ну гаразд).
Я пішла одівати свою білу футболку з черепом і зелені джинси,Ларі був у домашньому. Я взула кросовки і пішла у продуктовий магазин. Накупила продуктів,і почався ливень.  Я побігла додому і промокла до нитки. Пішла переодіватись у чорні ласіни і чорну футболку. Розставила продукти і взула свої м'які тапочки. Ларі лежав у ліжку в спальні з ноутбуком і дивися фільм ходячі мертвеці. Я одягла носки,зробила попкорн і вляглась біля Ларі. Увесь день ми просиділи за ноутбуком дивлячись фільми. Так і пройшли мої чудові 3 дні.





Хелоу народ. Дякую за 200+ переглядів і 30+ зірочок. Ви найкращі. Не забувайте,що скоро нові частини. Коли ця частина назбирає 3★ я випущу нову цікаву частину. Пиши коментарі,свої ідеї щодо персонажів та подій у книзі. Як гадаєте,Люсі буде з Фредом чи повернеться до Дуґа. Та й куди пішов Дуґлес? Якщо вас це цікавить чекайте на 15 частину.
Люблю

Маленька Принцеса/small princes Where stories live. Discover now