Частина 16*

264 14 0
                                    

8:00 ранок
.
.
.

Я прокинулась і обійняла Ларі❤️.
Він був таким милим поки спав... Мій котик😘. Я лягла на його плече і просто дивилась у велике вікно. Через деякий час він прокинувся.
-Доброго ранку котик-пробурмотів він.
-Доброго, моя спляча красуня-відповіла я
Я встала і пішла одіватись, а Ларі тим часом валявся в ліжку. Я одягла спортивні штани і кофту, мені було холодно. Так це й логічно. Вже скоро грудень. Я вам довго не писала, а це все тому що було зовсім не цікаво... Все було однотипно... Але зараз не про це. Так от, одягнувшись я пішла  у ванну. Всі ми знаємо що там робити тому думаю розповідати що я там робила не варто😁, після ванни я заплела хвостик і зробила макіяж. Ларі щось там теж робив, а потім пішов у ванну. Тому я ще встигла приготувати(або почати готувати) сніданок. Я пішла на кухню і дивилась що є на кухні, у холодильнику і тд. Там просто було пусто(ми давненько не ходили по магазинах)... Я сіла на стілець за столом і дістала телефон, останнім часом я почала дужеее сильно фанатіти за BTS, і Ларі теж... Трохи). У моїй стрічці були друзі і мембери. Та про них я сюди не писатиму, це ж блог про моє життя, правда. Через деякий час Ларі вийшов з ванної і я сказала йому що у нас нічого не має.
-Ларі...
-Га?
-У нас пусто, нема що їсти...
-Уф... Ну давай тоді сходимо кудись поснідаємо, а тоді по продукти.
-Добре, так ти одівайся, а я почекаю.
-Я вже спішу...
Сказав Ларі і я чекала його ще 30 хвилин... А ще кажуть, що жінки довго збираються. Мені вже набридло на нього чекати...
-Ну, ти вже? - запитала я
-Так, я вже йду.
Ларі дійсно йшов, він був у звичайних джинсав і толстовці... Серйозно? Як же так довго?!?
-Ну нарешті. Пішли...
-Ага.
Ми взулись, я одягла куртку. Ларі теж. Ми нарешті вибрались з дому. Мені було надзвичайно холодно тому я попросила хлопця щоб ми поїхали на машині. Він звичайно не був проти тому побіг по ключі, а я ще чекала на нього. Він прийшов, ми сіли у машину і поїхали.
-Де будемо снідати?
-Ну я не знаю... А давай в Мак? 😂-  сказала з усмішкою я.
-А давай, з кожним днем ти мені подобаєшся все більше й більше😍.
Ми посміялись і попрямували до найближчого Маку. Я давно не бачилась з Люсі і Дуґом, вони доречі помирились і знову разом, а Фред наш просто хороший друг. Зараз він у Бразилії. Ми всі з ним давно не бачились, має приїхати до нас він у четвер. Буде його день народження. І ми зробимо йому вечірку сюрприз. По дорозі ми просто розмовляли, і вже були біля маку як тут мені подзвонила мама Еббі...
Я підняла трубку.
-Тонні...
-так, тітко... Ви щось хотіли?
-еее... Так. Пам'ятаєш я казала тобі про хлопчика?
-Ну так.
-Як там справи з ним?
-Чесно кажучи таке, все складно... Ми його знайшли і відправили до вас, та він прийшов назад. Сказав боїться вас. Чи Еббі. Вже не пам' ятаю. З того часу ми його не шукали.
-о. Боже....
-Слухайте, ми ще маємо надію на те що знайдемо його... Можливо у вас є якась інформація про це? - Ларі зупинився і біля нашої машини проходив чоловік у чорному, як тоді коли до нас прийшла коробка. Але він був нижчим і схожим на цього чоловіка що ми відправляли тітці. Він пройшов повз нас і зупинився ззаду. Ви спитаєте як я побачила, а я дам вам відповідь. Я побачила у боковому дзеркалі. І він просто стояв там, начебто чекав на щось..
-Так, він був замічений біля притулку для собак. Кажуть випускав і кричав щось по типу "Біжіть, вам ще жити, а я вже скоро помру"... Тоні, будь ласка.... Врятуй мене і його, я так хочу його побачити.
-Так добре. Ми прямо зараз поїдемо туди!
Я скинула трубку.
-Ларі звертай!
-Що? КУДИ?
-До собачого притулку, а ще краще за оттим чоловіком.-я показала пальцем на дзеркало і цей чоловік там ще стояв. Ларі завів машину і потиху почав розвертатись, а потім їхати за ним. Чоловік пропав із виду. Та ми вирішилипоїхати до притулку. Але не довге було наше щастя...


. Вибачте що мене тааакк довго не було, буду виправлятись. Пиши у коментарі все що думаєш, і рекомендуй мою книгу друзям. Чим більше зірочок та переглядів-тим більше частин і цікавого. Як вам такий поворот сюжету❤️? Якщо є якісь пропозиції чи питання-пишіть💜🎮
Люблю. Зустрінемось у наступній частині....

Маленька Принцеса/small princes Where stories live. Discover now