Частина 20*

228 15 0
                                    

...
Ну звісно під час перегляду фільму я заснула. А прокинулась вже від того що гримів посуд. Я ледве відкрила очі та поповзла на кухню. Там стояв Ларі і готував щось.
-Доброго ранку наречений...
-І тобі.
-Ти чому так пізно?
-Костюм шукав і поїхав на місця подивився для фотосесії і тд.
-Купив костюм?
-Так. Чорний.
-Добре, молодець. Слухай. Я хочу весілля чорно-біле. Давай замутимо?!
-Та ні, давай краще біло-жовте!?
-Еее... Ні.
-Ну чому?
-Та будьласка!
-Ну добре...
-Уіііі! - я застрибнула йому на шию і вчесть подяки поцілувала його.
-Мм...
Ларі поставив мене на підлогу.
-Ти готуй там далі, а я в душ.
-Ага...
Я пішла в душ. Після нього я одягнула бойфренди і футболку та пішла до Ларі на кухню. Якраз все було готово. І ми сіли сідати. Виявляється він приготував тости😊. А я їх люблю.
-Смачного!
-Взаємно❤️.
За сніданком ми обговорювали наше весілля. І я все більше чекала 23 число💫. Сьогодні схоже було 5 число, тому часу було не надто багато. Після сніданку ми зібрались в магазин по продукти. Ми поїхали в тц "Одне слово про себе". Так, так дивна назва, не поспориш... Так от, вже там ми накупились на 2.000 $, не мало. По приїзду додому я розкладала продукти, а Ларі вибирав і далі ресторани. Він казав щось типу "у мене є 2 варіанти які тобі точно сподобаються!".  Ну знаєте, я й не сумнівалася. Ми знайомі не довго, але і за цей час стільки всього сталось... Ми знаємо один-одного як свої 5 пальців.
Сьогодні мій телефон ще не був у руках, тому я взяла його перевірити смс. Там було 2 від Люсі.
°Хей, подруго. Ти ж знаєш що тобі потрібен дівич вечір. (ну чи як там його, загалом думку ти зрозуміла).
° Я все влаштую. Просто прийди. Кого запрошуємо?
Прочитавши я одразу відповіла.
°Привіт. Точно, я й геть забула! Я запрошую тебе, Клару, Еріку та можливо Еббі. Я сама їм напишу. А ти знайди місце і скинь геолокацію на нього, або силку на фото.
Одразу прочитавши Люсі відповіла.
°Я все так і задумувала. Все бувай, спишемось!

°Угу.
У нас завжди виходять короткі розмови. Та не в цьому суть. Мені потрібно було вибрати дату дівич вечору, замовити фотографа, продукти купити. Всеее підготувати і написати дівчатам. Словом, з фотографом все було легко. У Мене є знайомий фотограф який погодився прийти. Його звуть Джеймс, Джеймс Кларк. З продуктами проблем не буде точно, я куплю торт, фрукти, шампанське. Залишився лук, зачіска, мейк і запросити дівчат. Я одразу всім відправила це повідомлення.
°Привіт ❤️, у мене скоро весілля. Томууу я влаштовую дівич вечір, і ти туди запрошена. Я дуже ображусь якщо тебе не буде. Геолокацію та адресу скину пізніше. Приходь у піжамі, у нас буде піжамна вечірка. Чекаю відповіді!
І так, я вже знала що хочу піжамну вечірку. За цей час Люсі скинула силку. Все було дуже красиво, просто. Загалом комфортно, як вдома. Я повідомила Люсі, що це буде наподобі піжамної вечірки. Вона була тільки за. Далі я домовились з Кларою щоб вона зробила зачіску та макіяж. Вона у цій сфері профі💫. 18 число я зробила датою дівич вечора💫 та скинула дівчатам адресу місця. Всі сказали що будуть і я була рада💜. Я вас запевняю. До мене підсів Ларі і дав мені кружку апельсинового соку. Я його дуже люблю.
-Мм... Дякую, любий.
-Та нема за що. До чого так готуєшся?
-Та, хочемо з дівчатами дівич вечір зробити. До речі, хочеш з хлопцями таке ж замути❤️
-Гм... А крута ідея. Йду вже все підготую. Дякую✨
У відповідь я просто посміхнулась.
-☺️
І далі почала сидіти в телефоні. Сьогодні була субота тому мені не потрібно було йти до універу і я могла залишитись наодинці з думками і зайнятись своїми справами. До речі, щось я давно книги не читала. Я піднялась наверх. За цей час ми там зробили міні бібліотеку. Там було дійсно багато книг, і всі вони різні. Я дістала книгу "Ловець снів", взяла плед та какао із маршмелоу. Сіла на підвіконня, та почала читати. Книга цікава, та лицям до 16 краще не читати. Чесно...








Ну от так-от в мене вийшло описати цей день із головними героями✨. Останнім часом зовсім пропали ідеї для історії. Ну але як бачите я стараюсь написати все у найкращому вигляді. Зараз моя книга не дуже популярна, та вчора у мене набралось 900+ переглядів☺️❤️💫, я вам дуже за це дякую. І я пишу цю книгу завдяки вашій підтримці, зірочкам. Чим більше активу-тим більше частин. На 25-27 частині ця історія закінчиться і я писатиму нову. Пиши свої пропозицію щодо історій сюди або мені у повідомлення💜💜💜. Люблю💫🌠✨

Маленька Принцеса/small princes Where stories live. Discover now