20 | ik ga uit huis

263 10 2
                                    

{Scott}
Ik heb besloten om uit huis te gaan. De verbouwing is binnen vandaag en morgen helemaal klaar en ik ben onderhand ook wel echt klaar met Christina. Ik loop de trap af met al mijn spullen ingepakt. 'Mam, pap ik ga uit huis.' Zeg ik. Ik heb geen zin in commentaar en loop gewoon het huis uit. Geen gezeik. Geen moeilijk gedoe. Ik ben nu gewoon op mezelf.

Even later ben ik in het huis. Tot mijn verbazing is het echt al helemaal af. Ik loop naar de rechterkant en kies een kamer. Ik pak gewoon een random kamer op de bovenste verdieping. Als ik de deur open kijk ik mijn ogen uit. 'Wauw het is echt prachtig.' Fluister ik. Emily laat me schrikken. Ze woont hier nu ook. 'Mooi he.' Zegt ze. Ik knik. 'Vanaf nu woon ik hier ook.' Zegt ze. De kamer heeft twee verdiepingen. In het midden is een woonkamer en een keuken met een erg grote glazen wand waar je een prachtig uitzicht op hebt. Dan loop ik naar boven. Emily loopt achter me aan. Het heeft twee badkamers en twee slaapkamers. Dus een twee persoonskamer. 'Zijn al de kamers zo groot?' Vraag ik. Emily knikt. 'Ja, de moeder van Amy heeft flink geinversteerd.' Ik knik. 'We slapen wel samen he?' Vraagt Emily nogmaals knik ik.

'Help je me met mijn koffers?' Vraag ik. 'Natuurlijk.' Reageert ze. Even later ligt alles op zijn plek. Het is echt echt mooi.

Even later staan we beneden. Thomas de leider van de groep begint te praten: 'Onze grote show, waar alles omdraait is al over een week. En aangezien Scott en Fritzo meedoen zullen we flink moeten gaan oefenen. Danzij dit gewelidige pant hebben we een perfecte trainingszaal en daar gaan we flink gebruik van maken. Dus zorg dat je binnen tien minuten omgekleed hier staat. Dan gaan we beginnen met de choreo.' Zegt hij. Iedereen waaronder ik stormt naar boven en zorgt dat die optijd beneden staat.

Even later staan we met zijn allen in de hal. We lopen naar de oefenruimte. Ik moet toegeven de choreo is erg gaaf. En iedereen heeft het snel onder de knie.

{Emily}

De repetities gingen erg goed. Ik had een koppeldans met Scott en Amy met Fritzo. We waren echt goed en de energie spatte er vanaf. Het was echt goed en echt leuk.

Ik open de deur van onze kamer. Dan staat Christina ineens voor mijn neus. 'Als jij nog ooit iets zegt over Cole dan maak ik je af.' Zegt ze. 'En of ik dat ga doen, hij heeft me aangerand.' Zeg ik. 'Dat doe je mooi niet.' Zegt ze. 'Waarom zou ik dat niet doen?' Vraag ik. 'Omdat je daar spijt van gaat krijgen. Ik laat het Cole gewoon opnieuw doen.' Zegt ze dan. 'Wist jij ervan af?' Vraag ik verbaasd. 'En of ik het wist het was mijn idee.' Zegt ze dan. 'Rot nu op uit mijn kamer!' Roep ik. 'Ik ga al.' Zegt ze en ze loopt heupwiegend weg.

Ik krijg ineens een flashback. Van dat ene moment. Het moment met Cole. Ik krijg een koude rilling over mijn gehele lichaam. Ik word erg duizelig en voel dat ik het niet meer lang ga uithouden. Dan voel ik met een klap de vloer. Waarschijnlijk ben ik flauwgevallen.

Als ik mijn ogen open hangt Scott boven me. 'Wat is er gebeurd?' Vraagt hij bezorgd. 'Flashback.' Reageer ik kort af. 'Gaat het?' Vraagt hij. Ik knik. 'Blijf maar even liggen ik haal ijs voor je.' 'Dankje.' Zeg ik. Ik voel me niet goed net zoals eerder op de dag.

{Scott}

Ik loop onze kamer binnen en zie Emily op de grond liggen. Snel ren ik erop af. 'Emily!.' Roep ik. Ze ligt daar zomaar waarschijnlijk bewusteloos. Ik voel met mijn vingers in haar nek. Ze heeft nog wel hartslag. Een opgeluchte zucht verlaat mijn mond. Ik blijf bij haar totdat ze ontwaakt.

Wanneer ze wakker wordt verlaat er nogmaals een opgeluchte zucht mijn mond. Gelukkig. Het heeft niet lang geduurd voordat ze wakker werd.

________________________________

Rewrite the stars. - voltooidWhere stories live. Discover now