Noua ta realitate (Editat)

1.2K 94 15
                                    

Mara povesteste

Ma trezesc fericita in camera mea, aducandu-mi aminte ca prin visa tot ce s-a intamplat ieri. Cobor sfioasa in bucatarie, unde imi pregatesc cereale cu lapte, urmand sa pun castronul si lingura la locul lor curate si sa ma reinchid in siguranta camerei mele, incercandu-mi norocul acum cu nemarginitul internet.

Jeff povesteste 

Ma trezesc mai voios ca ieri si imi intind toate oasele inainte sa plec la drum. Ma pregatesc si ma echipez, apoi cobor in bucatarie unde cele 3 slugi ale lui Slender ma asteptau, ciordesc un mar si ies cu ei din conac, amintindu-mi clar ca nu am voie sa o omor pe fata asta cu mult prea mult tupeu pentru gustu meu. Padurea era linistita, puteam sa aud doar molfaitul meu si pasii apasati. Ajungand la marginea orasului imi trag gluga pe cap si arunc marul din care am luat doar 2-3 muscaturi in mijlocul drumului. Mergem prin orasul aglumerat, incercand sa imi stapanesc dorinta de a ucide toate persoanele ce se loveau accidental de mine.

Fac tanga pe o strada, iar lumea se mai risipeste, ajungem intr-o zona excentrica cu case care mai de care mai luxoase sau impunatoare, insa ma opresc in dreptul uneia albastre, cu un singur etaj, ce nu prea atragea privirea.

-Si, avem un plan sau facem cum ne taie capul?

-Intram, omorim martorii si in camera ei improvizam.

Ii raspund lui Hoodie, iar acestia ma aproba, urmand in detaliu planul simplu pe care il concepusem pe moment. Pe canapea se aflau parintii, asa ca alegem sa dam navala si sa spargem usa. Nu apuc sa fac un pasca Masky isi descarca pistoulul in ei, reusind sa scoata cate un tipat de la amndoi. Stim ca ne-a auzit, atat Mara, cat si vecinii, asa ca nu mai asteptam si urcam direct in camera brunetei si sparg usa cu piciorul, dar ea nicaieri. Toby ne face semn sa tace si isi scoate un topor incepand sa sfarame usa dulapului.

Mara povestete

Stateam ascunsa in camera mea. Frica ma teroriza, deoarece stiam ca vor veni dupa mine. Dulapul era singura ascunzatoare pe care am considerat-o buna in aceste momente de panica din mintea mea. In linistea apasatoare aud un strigat de barbat. Un strigat disperat, indurerat si prelungit ce stiam ca este al barbatului care ma crescut. Urmeaza la scurt timp si strigatul mamei mele pe care toata viata am dispretuit-o cu ura. Tipatl ei era destul de similar cu cel al tatei in ceea ce privea groaza din vocile lor. Nu a durat mult caci linistea puse iarasi stapanire peste casa.

Mai stau in dulap asteptand urmatoarea miscare. Pai de pe hol indicau ca se indreapta spre camera mea. Acest gand imi este confirmat atunci cand usa este incercata in mod pasnic. Fiind incuiata, iar eu refuzand sa le deschid, ultimul gand fericit in care oamenii cu care stateam in casa au incercat, este spulberat de sunetul usii sparte.

Dupa o scurta perioada in care inspecteaza camera, cineva deschide usile dulapului si incepe sa cotrobaie prin el. Nu dureaza cateva secunde, caci sunt gasita si trasa brutal afara, fata mea facand contact cu parchetul rece. Ma uitam cu priviri fulgeratoare la cel care ma gasit. Normal ca nimeni altul decat Jeff care parea a fi usor socat de faptul ca doar ma holbez la el.

-Ok, haide, o luam pe sus sau vine cu noi de buna voie?

Spuse baiatul cu msca alba ce avea cateva trasaturi de femeie frumos trasate. Acum analizez mai bine personalitatile din camera mea. Maky, Hoodie, Toby, la care nu ma asteptam sa vina separat si Jeff ce imi studia atent fiecare gest, parca anticipand ca imi doream sa fug.

Spre norocul meu, o turturica se loveste de geam si atrage atentia celor 4 baieti. Suficient cat sa o iau la fuga pe hol si jos pe scari. Momentul meu de multumire interioara e distrus de stangacia mea cand pe scari ma impiedica de un cadavru si cad rostogol, lovindu-ma cu  capul de peete si cazand inconstienta. 

Anti-Sociali periculosi [O poveste Creepypasta]Where stories live. Discover now