Sange de criminal (Editat)

543 33 10
                                    

In conac e forfota de cateva zile. De cand Slender a anuntat ambuscada, toata lumea se pregateste intens. Mai putin eu. Nu inteleg de ce ar trebui sa ma pregatesc in mod special. Pana la urma am doua maini, doua picioare si o sa ma imbrac cu ce prind la mana.

In sinea mea, imi pare bine ca o sa mai ies din padurea asta in civilizatie. Linistea padurii nu se compara cu agitatia orasului unde in fiecare zi apare cate ceva nou. Unde poti studia diferite tipologi de oameni in mediul lor natural.

-Sunteti gata sa atacam?

-Azi? Nu trebuia sa mergem saptamana viitoare? intreb fiind nesigura pe cunostintele mele.

-Ba da, insa daca mai asteptam, se va termina sezonul de cumparaturi, cand iese lumea mai mult din casa.

Oftez. Argumentul sau era destul de logic si nu l-as fi putut combate. Toata lumea alearga pe holurile casei si vorbesc foarte tare.

-Jeff...unde e...

-Ai luat pistolul?

-Nu sunt gata de....

-Unde ati pus....

Lovesc usa camerei de perete. Caut ceva prin camera pe care l-as putea folosi ca arma, insa nu este nimic util. Ies din camera mea, inghiotindu-ma in persoane pe care nici nu reusesc sa le vad prea bine. Intru in camera lui Jeff care isi lustruia colectia de cutite.

-Asta e momentul nostru Margret!

-Am...Jeff?

Nu apuc sa mai zic ceva datorita cutitului ce se indreapta spre mine. Ma intorc pentru a vedea unde a ajuns. Eyeless Jack l-a prins aproape milimetric de masca lui. Din palma sa incepu sa curga un firisor de sange negru, semn ca lama pe care o strangea in mana ii penetrase pielea.

-Asta e al vostru!

Spune sec si imi da cutitul. Jeff sare ca ars de pe patul sau si il ia din mana mea de parca m-a prins furand-ul. Jack dispare, iar eu patrund mai mult in camera.

-Off Margret, te-ai murdarit!

-Jeff?

Incerc sa ii atrag agentia. Nu reusesc, asa ca ma apropi mai mult de el. Analizez dulapul cu usi de geam ce lasa la vedere cutite de diferite forme si dimensiuni.

-Jeff, imi imprumuti si mie un cutit?

-Am... Da! spune absent. Ia-l pe care doresti din vitrina.

Zambesc in coltul gurii. Iau un cutit cu maner negru metalic ce stralucea in lumina alba a lampii pornite ce reprezenta singura sursa de lumina. As vrea sa il mai intreb ceva, insa renunt rapid. Ies pe usa, iar o mana rece ma trage usor spre spate

-Stai... Pe care... Maria!

Striga el vazand cutitul din mana mea. Mi-l smulge si il lustruieste cu carpa pe care o lustruia si pe Margret. Observ in ochii lui lacrimi.

-Maria! E momentul tau sa stralucesti! Sa ai grija de ea!

Imi ordona, iar eu aprob din cap. Se intoarce in camera lui sub privirea mea confuza. Cum inchide usa, il aud plangand asemenea babelor din filmele turcesti. Nici macar nu vreau sa imi mai bat capul cu lucruri neimportante.

Cobor la bucataruie, unde un bol cu struguri ma ademeneste. Rontai plictisita boabele asteptand ca toata lumea sa fie gata si sa mergem.

-Ce faci Mara? urla Ben in spatele meu. Mananci? Cum poti sa mananci in asemenea moment?

Ma intorc spre el. Mai iau o boaba de strugure privind-ul ca ultima proasta de pe pamant. Ben se apropie de mine. Simt cum mana lui se plimba usor pe spatele meu, ramand acolo o vreme.

Anti-Sociali periculosi [O poveste Creepypasta]Where stories live. Discover now