Am murit de mult (Editat)

351 29 2
                                    

Ben povestete

-Doamnelor si domnilor, dupa cum stiti masacul din centrul orasului a facut mii de victime. Politia incearca sa faca orice pentru a-i oprii pe teroristii ce au bagat spaima in intreaga tara. Acum sa ascultam discursul presedintelui!

-Dragi cetatieni! Dorim sa va transmite sincere condoleante famiilor indureate. Incercam sa facem tot ce e posibil pentru ai trage pe vinovati la raspundere. Cu toate acestea insa, va rugam sa ramaneti in case. Un nou criminal umbla liber facand victime in miezul zilei. Nu va deplasati singuri si nu va deplasati decat pentru motive clar justificate. Ramaneti in siguranta!

Slender incjide televizorul nervos. De la plecarea Marei, tensiunea creste in fiecare zi. Nu stim inca daca Mara este acest nou criminal despre care se vorbeste, insa nu putem sa o excludem din ecuatie.

-Cine ar fi atat de inconstient? Sa omori atat de salbatic poate fi riscant.

-Mara nu stie in ce se baga!

Adauga Eyelees Jack de parca nici nu l-a auzit pe Hoodie. Slender loveste cu pumnii in micuta masa ce se rupe asemenea unei scobitori. De cand toata agitatia asta, a devenit mult mai dur cu noi. Cei trei Proxy nu stiu daca o mai duc mult psihic.

-Nu se poate! Nu. Daca Mara face toate astea, e un adevarat pericol. Nu entru ei cat pentru noi.

-Nu cred ca poate face toate astea singura. Sigur e ajutata!

-Taci Ben!

Urla lunganul la mine. Imi inchid gura si ma afund mai mult in canapea. Puteam simti cum incearca sa intre in mintea mea. Ma apuc cu mainile de par. Gem de durere. Simt cum capul imi pulseaza de durere si ma ghemuiesc. Il las sa imi patrunda in cap. In amintiri si in ganduri. E mult mai puternic decat mine, decat toti de aici. Simt cum imi invadeaza fiecare memorie, fiecare sentiment si fiecare muschi.

Stiam ce cauta. El crede ca Mara a incercat sa ia legatura cu mine. Ca ea incearca sa ma convinga sa o ajut in aceste planuri nebune ale ei. Dar nu. Nu a incercat sa ma caute si nici nu ami-a trimis vrun semn. Iar Slender stie acest lucru. Totusi isi place sa ma chinuie. Sa ne chinuie pe toti.

Familia asta este distrusa!
Si este doar vina Marei.

Ma pierd in gandurile mele atunci cand sunt lasat in pace. Nu pot sa nu ma gandesc la ce ne pregateste aceasta fata. Ea a crezut ca noi o vedem ca pe un experiment. Asta am vrut toti sa fie. Doar un mic soarece de laborator ascultator. Insa pe parcurs am vrut sa o integram. Sa fie ca noi si sa devenim mai puternici cu ajutorul ei. Slender a vazut un potential inspaimantator in ea inca de cand Eyelees Jack i-a confirmat ca nu e om. Am incercat sa o trecem prin cat mai multe emotii pentru ai scoate la iveala adevarata natura. Insa adevarata ei natura e aceea de pacoste.

Am lasat-o sa intre in viata noastra. Sa ne cunoasca, sa ne afle slabiciunile si sa vada modul nostru de trai. Mare greseala am facut. Insa acum e prea tarziu pentru a da timoul inapoi. Nu avem timp de regrete atunci cand suntem amenintati. Trebuie sa ne pregatim de razboiul ce va urma. Pentru ca, asta face si ea acum. Se antrezeaza si se pregateste doar pentru noi. Doar nu putem sa nu ne ridicam la nivelul ei nu?

-Haideti la masa!

Ne conformam. Nu pot sa spun ca nu imi e frica de ceea ce poate face. Stiu ca Mara e foarte determinata si nimic nu ii va sta in cale pana nu isi va atinge obiectivele. De asta ma tem. Ma tem ca ceea ce urmeaza o sa schimbe definitiv tot ce stiam.

Crime dupa crime. Oameni dupa oameni. Probleme dupa probleme. Si totul datorita Marei. Jeff mi-a marturisit ca in ciuda simpatiei mele pentru ea si a prieteniei dintre noi doi, el a vrut sa o vaneze imediat cum a plecat insa nu a fost de gasit nici unde. Pentru o secunda ma gandesc doar la cat de norocos as fi sa o fi inghitit pamantul si sa ajunga undeva de unde sa nu mai poata scapa.

Anti-Sociali periculosi [O poveste Creepypasta]Where stories live. Discover now