Revederi

380 25 73
                                    

~Mara pov~
(Știu ca am postat cap asta însă l-am rescris deoarece nu îmi plăcea)
(De când așteptați asta?)

Zalgo:Suntem atacați!

Strigă printre gafaiturile proeminente. Eu și Lucifer ne ridicăm mergând grăbiți spre el însă ne face semn cu mâna să îl urmăm. Ne conform am ajungând în sala de primire a palatului unde toti soldati erau înarmati din cap până în picioare. O numărătoare rapidă a lui Kane se termină numărul soldatilor fiind de 284 de soldați. Niciodată nu am realizat cât de mare este sala asta.

Eu:Dar cine ne atacă așa pe nepusă masă?

Mă trezesc eu să vorbesc în momentul în care nimeni nu e prea linistit pentru a răspunde. Deodată Ken se întoarce spre mine privind una nedumerit. Probabil se aștepta ca eu să știu.

Ken:Îngeri!Îngeri ne atacă!
Eu:Credeam că îngeri sunt buni! Mă așteptăm că noi să îi atacăm primi nu invers!
Ken:Poate însă ei cred că tu ești o armă pentru noi.
Eu:Stai ce? Eu?
Ken:Da!Se pare că ei cred că vrem să îi atacăm prin tine.

Pentru mine această teorie e una nelogică din toate punctele de vedere. Se pare că îngeri nu te veghează mereu de pe niște norișori pufosi și cânta la harpă așa cum crede toată lumea ca o fac. Asta o demonstrează firea lor violentă și barbară. Mă apropo de ușa examinînd exteriorul.

Eu:Nu e nimic afară!
Zalgo:Asta pentru că nu au trecut barieră încă.
Eu:Aș întreba însă nu prea e momentul potrivit!
Lucifer:Exact!Acum cum îi vom învinge?
Zalgo:Trupele sunt instruite deci eu propun să îi atacăm direct.
Eu:Și dacă se gândesc exzact la asta? Că îi vom atacă direct?
Lucifer:Atunci ce propui Mara?
Eu:Un atac surpriză!

Zic ridicând semne de întrebare tuturor. Îmi fac un plan în minte și decis să îl execut. Mă scuz zicând că mă duc să îmi iau ceva din camera Lucifer da aprobator din cap. Urc scarile într-un mod silentios. Înainte de a dispărea din peisaj am auzit vocea lui Lucifer.

Lucifer:Bun acum planul de bataie!

Merg liniștită pe coridorul lung și pustiu. Singurul lucru care se aude fiind respiratia mea. Intru în camera care mi-am fost destinată căutând prin sertare. În final scot de pe dulap ceea ce caut. Cuțitul lui Jeff lucra în lumină micului candelavru din cameră. Lama argintie și netedă îmi reflectă privirea malefică.

Pe chip mi-am conturează un mic zâmbet. Dacă ei cred ca eu sunt o armă vor vedea ei de ce e capabilă aceasta. Mă întorc 180° parasindumi camera. Ajung în capătul scărilor unde toti se uitau spre mine.

Eu:Și acum?
Lucifer:Vom luptă cu toate puterile!

În spatele meu apar 2 soldați mașini mă întorc pentru ai vedea mai bine însă rămân pe loc când îl văd pe Ben ținut de mâini de cei 2.

În soldat:Domnule l-am găsit în sala de antrenamente.
Eu:Bună....Ben!

Își ridică capul spre mine acum privind una în ochii. Începe să se agite însă soldați îl țin mai tare. Privesc amuzată scenă din față mea.În final Ben se să bătut privind iarăși podeaua.

Ben:Bună.....Mara!
Eu:Ti-a fost dor de mine?
Ben:Aș putea întreba același lucru!
Eu:Neah...știu ca nu mai țin la voi după ce mi-ati făcut!
Ben:Și ce te-am făcut mă rog!
Eu:M-ati schimbat. În răul pe care îl ai azi în față ta. Și nu te mai ruga atât ca nu te ajuta cu nimic.
Ben:Nu cei putea să ne învingi pacoste!

În râs scurt imi paraste buzele crapate si uscate. Îl privesc superior însă în ochii meu de poate citi răutatea.

Lucifer:În temniță!
Soldați:Desigur domnule!

Zic soldați în timp ce se întorc pentru al duce în temniță pe un Ben agitat care tipă ca un disperat cerând să fie eliberat.

Lucifer:Acum,Mara ești gata?
Eu:Desigur!
Lucifer:Perfect!Putem începe atunci!

Zice,iar eu zâmbesc iarăși. Se pare ca acei idioți criminali nu ai făcut totul așa de rău. Cine va mai avea ocazia să lupte cu demoni împotriva îngerilor? Știu sunt o norocoasă va rog nu mă barfiti mai mult decât trebuie să o faceți!!

Mă simt pregătită pentru orice va urmă în viața mea. Iar faptul ca nu mai am nimic de pierdut mă ajuta și mai mult. Privesc posturile drepte ale soldaților din față mea simtind oarecum ca aici este locul meu. Că ei sunt ca și mine și ca dacă nu ar fi cum este,ei nu si-ar purta ca oameni cu mine. Ei m-a aprecia și ar vedea ceea ce omenirea vor nu a văzut la mine până acum.

Eu:Atunci își să începem!

Zic făcând pe chipurile celor de lângă mine și ale soldaților să apăra care un zâmbet mai discret sau nu eu tot la observ. Alături de Zalgo, eu,Lucifer și Satana ne îndreptăm spatele având o postura dreaptă în fața soldaților care au aceeași postura ca noi.

Satana:Sunteți pregătiti să luptați pentru casă voastră?
Soldați:Da!
Zalgo:Sunteți pregătiti să vă dați viața pentru poporul voastru?
Soldați:Da!
Lucifer:Sunteți pregătiti să va1 varsați sângele pentru apărarea poporului voastru?
Soldați:Da!
Eu:Sunteți pregătiti să muriții pentru apărarea poporului?
Soldatii:Da!
Zalgo:Atunci să mergem soldați noștri!Să mergem să apărăm Iadul!

Prin mijlocul lor se creează o cărare care dulce spre ieșirea din castel. O luăm la pas iesind din castel și din curtea acestuia cu armata pe urmele noastre. De o parte și de altă se vedeau alți demoni care îi priveau cu admiratie pe conducători lor la fel și pe mine și restul soldaților.

În spatele nostru se aud doar pași în sincron ai soldaților care fredonau parcă în șoaptă ceea ce părea a fi un imn pentru ei. Toate blocurile și casele pe lângă care treceam aveau același model. Negru și roșu fiind culorile predominante în acest loc pe lângă flăcările care parcă dansau în voie un dând magnific.

În final pași ne poartă pe un câmp care aparent este gol. Numai noi ne aflam pe acest câmp. Nici urmă de flori,nici păsări sau gândacei sau fluturași.
____________________________________
Scuze ca nu am postat însă tezele și bla bla bla......

Cine a răspuns corect la întrebare:

"Cine atacă Iadul?"

Chiar sunt curioasa să aflu dacă v-a ti gândit la asta. Pt cei care au zis că Slender și ceilalți CP îi atacă probabil v-ați dat seama că nu prea e așa din cap anterior.

P.S.VINE VARA OAMENI neBUNI!!!!❤❤❤❤❤❤

Însfarsit!!!!

Pwp!

Anti-Sociali periculosi [O poveste Creepypasta]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum