Ce s-a intamplat acolo Tim? (Editat)

913 57 25
                                    

Ziua urmatoare

Ma trezesc obligata de galagia infernala din spatele usii ce ma desparte de holul principal. Ceasul de pe perete arata ora noua fara cateva minute si nu puteam intelege ce se intampla. Imi abandonez planurile de a mai dorimi oricat de putin si ma ridic in sezut privind pierduta peretele.

Dar nu dureaza... Am putut doar sa tresa cand usa camerei mele a fost izbita zgomotos de perete. Toby statea in pragul usii rontaind o vafa. Ne privim scurt, oferind un ragaz pentru a termina de mancat din gura. In spatele sau observ totusi cum mai multe persoane treceau in stanga si in dreapta vorbind tare, gesticuland sau chiar alergand.

-Astazi este.... o.... o zi importanta!

Vocea lui ma face sa imi iau privirea de la hol si sa stabilesc contact vizual cu ochii castanii, ascunsi de ochelarii cu lentile galbene ce pareau murdari. Il privsc intrebatoare, asteptand o continuare, insa aceasta intarzie sa apara. Baiatul trage usa si la cateva secunde il aud de pe hol strigand.

-Jeff.... da-mi vafa inapoi!

Mai stau cateva secunde analizand ceea ce tocmai s-a petrecut si ma ridic plictisita din pat gandindu-ma la ce sa imbrac azi. Aleg ca deobicei ceva simplist si comod si incui usa inainte sa ma incep sa imi indepartez hainele.

Dupa ce imi aranjez in liniste parul, lasandu-l sa cada valuri pe umeri, decid sa merg la masa, unde majoritatea erau deja acolo. Imi iau cele necesare prepararii unui bol de cereale si ma asez pe unde prind loc liber. Imi ridic la un momendat privirea, cautandu-l pe Toby. Nu dureaza mult deoarece acesta intra in urma lui Masky si Hoodie si cei trei se aseaza in fata mea.

-Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!Hey Masky!!!

Se aude in repetate randuri din fata mea. Observ cum Masky era impuns cu degetul aratator de Toby ce il striga in continuu. Cel din urma era mult mai concentrat pe omleta sa decat pe ceea ce avea sa ii spuna colegul sau. Cu toate acestea la un momendat Masky a oftat si s-a intors putin spre Toby, dand un raspuns plictisit.

-Da Toby!?

-Ce faci? Ce faci? Ce faci?

-Mananc Toby! Ceea ce ar trebui sa faci si tu.

Al doilea raspuns era unul taios. Fiecare cuvant era rostit apasat si cu o pauza considerabila intre ele. Pe fata lui Masky se citea furia cauzata de acest eveniment inca de la primele ore, dar cu toate acestea Toby parea energic si dornic de vorba. Am ales sa nu ofer atentie celor doi, asa cum faceau mai restul prezenti, insa una dintre replicile lui Masky mi-a atras atentia la scurt timp.

-Toby, as fi incantat sa mai vorbim, insa chiar trebuie sa termin de mancat. Ce ar fi sa mergi sa vorbescu cu... fata noua.

In ultimele doua cuvinte am putut sa simt o tenta de "Nu indrazni sa te opui ca te rup!", dar temperamentul meu destul de vulcanic pe care nu stiam ca il detin, se arata. Am deschis gura si am inceput sa vorbesc pe negândite.

-Mara, Tim. Mara!

-Ce ai spus?

-Fata noua. Adica eu. Am un nume Tim. Si acela este Mara!

-Cum mi-ai spus?

-Tim.

In privirea lui se vedea supararea si furia. Privirea mea nu dorea a afisa o emotie. Am continuat sa manac, dar nu am reusit decat sa amestec scurt in bolul pe jumatate gol, deoarece m-am trezit cu un pistol indreptat spre capul meu.

-Cum mi-ai spui?

La masa linistea era apasatoare. Tensiunea crestea cu fiecare secunda in care acel pistol statea indreptat spre fata mea. Dupa ce stau putin sa meditez asupra situatie spun scurt si rece, dar cu siguranta si seriozitate.

Anti-Sociali periculosi [O poveste Creepypasta]Where stories live. Discover now