♡ 19 ♡

3.9K 220 25
                                    

Ubehol ďalší týždeň a ja mám doma menšie peklo, neviem odkiaľ to Kristen zistila, ale nejakou záhadou sa k nej dostalo, že mám celkom dosť vymeškaných hodín, takže o všetkom informovala mojú mamu. Keby to mame oznámil riaditeľ, vôbec by som to neriešila, ale keď na mňa bonzuje Kristen, tak to dievča má teraz kurva veľký problém. Samozrejme, ako vždy dostala som zaracha a jasné, že to budem ignorovať a budem si chodiť, kde len chcem.

Dnes ma do školy priviezla mama. Bála sa, že tam znovu nepôjdem, ale čo dosiahne tým, že ma tu privezie, keď ja môžem odísť, kedykoľvek sa mi zachce. Je smutné, že je taká naivná, ale čo už. Kedže sme so Zoe spotrebovali celkom dosť trávy, tak by sa mi zišla nová. Nie že by som to potrebovala, ale tráva sa zíde vždy. Lenže Tim mi povedal, že mi to riešiť už nebude takže jediné, čo mi ostáva je ísť za Cooperom.

Hľadala som ho po celej škole, lenže toho idiota, je celkom ťažké nájsť, ale ostáva mi posledná možnosť, keď nie je v škole musí byť vonku za školou, kde sa chodí fajčiť, alebo do školy vôbec nedošiel. Vyšla som von, hneď som si pripálila cigaretu a moja cesta smerovala za roh školy. A našťastie som tam zazrela Daniela. Stál tam s Timom a s ostatnými chalanmi, z ich partie. Nechcela som ísť hneď k nemu, vedela som, že sa mi stačí postaviť na bok a on keď dofajčí, príde ku mne sám. Ak nie, zavolám ho, ale musím počkať kým odíjdu jeho kamaráti.

Ako som si myslela, tak aj bolo. Keď Daniel so svojou partiou dofajčili, chalani išli smerom do školy, len Daniel tam ostal stáť a vybral sa ku mne. „No čo Grayová, nejak sa ti nechce do školy, že?" spýtal sa ma, keď už stál predo mnou. „Nechce, ale vlastne prišla som tu, lebo od teba niečo potrebujem."

Pozrel na mňa, so zodvihnutý obočím. „Takže konečne si si to rozmyslela, s tým sexom a zistila si, že potrebuješ, aby som bol ja ten, kto ťa pretiahne?" Prečo, prečo vždy všetko otáča na takéto úchylnosti? Z toho chlapca ma jedného dňa porazí. „Nie, neuhádol si. Nie som tu pre to. Potrebujem od teba niečo úplne iné."

Pristúpil ku mne ešte bližšie. Delilo nás od seba len pár centimetrov, Daniel je odo mňa o dosť vyšší, takže som musela zakloniť trošku hlavu do zadu, aby som mu mohla pozerať do očí. „A čo iné? Chýbajú ti už moje pery a chcela by si ich znovu bozkávať?" Spýtal sa a jemne si hrýzol do spodnej pery, čo sa mi ozaj páčilo. „Nie, ani preto tu nie som. Potrebujem niečo úplne iné, dostalo sa ku mne, že vraj predávaš trávu, tak som chcela či, by si...." Nestihla som to dopovedať a Daniel mi skočil do reči. „Nie." Povedal rázne.

„Čo nie, a prečo nie?" Spýtala som sa nechápavo. „Nie, nepredám ti trávu. Zožeň si niekoho iného kto ti ju predá, ale odo mňa nič nedostaneš."
„Prečo nie, tak ostatným ju predáš a mne nie? Prečo?"

„Nemám rád ľudí, ktorý fajča trávu a zvlášť, keď to robia dievčatá. Do riti Victoria, myslel som si, že aspoň ty si normálna a nehúliš. Nepredám ti to preto, lebo nechcem aby si húlila. Nájdi si iný zdroj." Vážne? Tak predá to svojím kamarátom a hocikomu inému, ale mne nie? „Nemáš rád ľudí, ktorý húlia trávu, hlavné je, že to iste robíš ty. Nechápem o čo ti ide Cooper."

„Vicky, nič o mne nevieš. Keby si ma poznala, vedela by si, že trávu nehúlim, len ju predávam. Vieš, je to celkom fajn spôsob, ako si zarobiť pekné prachy. Aj keď tým dosť riskujem, tie peniaze mi za to stoja. Takže ja iba predávam a keď nepotrebuješ odo mňa nič iné, tak sa môžeš otočiť na odchod."
„Do pekla Daniel, nechcem od teba až tak veľa. Len trošku trávy, bude to prvý a posledný krát, čo od teba niečo také žiadam." Pozerala som naňho psími očami, a dúfala som, že to zaberie.

„Fajn Grayová, ale niečo za to chcem."
„Nie, nebudem s tebou spať." Odvrkla som mu.

„Viem. Chcem od teba niečo iné. Ty a ja, pôjdeme spolu na rande." A po týchto slovách som spustila neskutočný výbuch smiechu. Daniel na mňa nechápavo pozeral, a ja som sa smiala tak, že som sa mohla ledva nadýchnuť. On ma naozaj pozval na rande? Cooper, mňa? „Počkaj, naozaj chceš, aby som šla s tebou na rande?" Opýtala som sa pre istotu ešte raz. On mi na to iba s vážnym výrazom v tvárim prikývol.

„Neviem, čo ti je na tom vtipné. Povedal som ti, že ma nebaví sa s tebou hádať. Tak to ber tak, že ťa pozývam na také kamarátske rande, sám som hovoril, že by sme mali začať od znova."
„Takže, keď pôjdem s tebou na rande, dáš mi trávu?"

„Áno Vic, ale až keď na to rande prídeš."
„Super, tak platí. Čo tak dnes o siedmej?" Navrhla som mu.

„Dobre, Grayová. Vyzdvihnem ťa u teba o siedmej. Neboj viem, kde bývaš." Dodal a vybral sa smerom ku škole, no viac už na mňa neprehovoril. Odišiel do svojej triedy a ja do svojej tiež. Nechcelo sa mi veriť tomu, že ma Daniel niekam pozval, dúfam, že to nie je len žart a nechystá na mňa niečo zlé.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Bolo asi pol siedmej a ja som bola už nachystaná, dokonca som sa aj trochu namaľovala a  čakala som už iba na Daniela. Zišla som dole do kuchyne, pretože som si chcela zobrať vodu, a ako naschvál v kuchyni sedela Kristen a napchávala sa nejakými dietnými blbosťami. „Kde ideš Victoria?" Spýtala sa ma hneď. Ach, a čo sa ona stará? Ale jasné, že jej o tom poviem. „Idem na rande sestrička." Odpovedala som jej uštipačným tónom.

Kristen sa hneď začala smiať. „Ha, ha, ha. Na rande, kto by už len teba pozval na rande? Videla si sa niekedy v zrkadle, ten chlapec musí byť asi slepý, alebo úplne škaredý."
„Moja zlatá, chceš vedieť, s kým idem na to rande? Môžeš skúsiť tri krát hádať, ale som si istá, že to neuhádneš. Pretože na rande idem s tvojím, milovaným Danielom." A po týchto slovách, Kristen doslova zamrzol úsmev na tvári.

„Jasne. Daniel by s tebou nešiel." Dodala sebavedomo, ale bolo vidieť strach v jej očiach. Bála sa toho, že Dan pozval na rande mňa a nie ju. Nebola si istá, či je to naozaj tak, alebo si z nej len strieľam. „Nemusíš mi veriť, ale potom ti z nášho skvelého rande, pošlem nejakú fotku. Dobre Kris? A ja sa už ponáhľam, je sedem a Daniel ma má o siedmej čakať. Maj sa." Pozdravila som ju s úsmevom na perách a vyšla som von, kde som pred bránou nášho domu, videla svetlá tmavého auta.

Prosím, nezlom mi srdce....Znovu.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora