♡ 25 ♡

3.8K 225 18
                                    


V pondelok som do školy neišla. Neviem či by som to zvládla, neviem či by som sa dokázala pozrieť na Tima a taktiež som sa nechcela rozprávať s Danielom. Keby som vedela, čo má ten idiot Tim zalubom, nikdy by som na tú party nešla. Nemôžem povedať, že mám z toho nejakú traumu, to určite nie. Keby zajtra bola niekde ďalšia párty, kľudne by som tam šla. Len naozaj zatiaľ nemám chuť stretnúť tých dvoch, a čeliť im.

Bola som u lekára, zatvárila som sa, že mi je zle, bolí ma hrdlo a dostalo sa marodku až do konca týždňa. Mama bola ráno v práci, takže ani nevedela, že k lekárovi idem, len som jej napísala sms-ku, že mi nie je dobre a že idem k lekárovi. Odpovede som sa nedočkala, keďže má určite na práci dôležitejšie veci, ako svoju vlastnú dcéru.

 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Už dva dni sedím doma a idem zomrieť od nudy. Mama ma poľutovala, vraj som chúďatko, že som chorá, ale hneď na to išla zase pracovať, takže to povedala asi len tak, aby sa zahrala na starostlivú matku. Dokonca aj Kristen sa ukľudnila a doma do mňa nerýpe ani nič podobné, lenže neviem, ako dlho jej to vydrží.

Je asi desať hodin ráno, ja sa nudím, sedím vo svojej izbe hrám sa s telefónom a našťastie niekto nie je doma. A zrazu ma z môjho nič nerobenia, vyruší sms-ka. „Kam si zmizla Victoria, prečo nechodíš do školy?" Bolo to od Daniela. Prečo sa až tak prehnane stará? No nechcem byť zlá, tak odpíšem. „Som chorá preto."

„Ak do školy nechodíš pre to, lebo sa vyhýbaš Timovi, tak sa nemusíš báť, je v nemocnici so zlomenými rebrami, približne taký mesiac sa v škole neukáže." Napísal mi Daniel a mne normálne padol kameň zo srdca. Mesiac toho idiota neuvidím? Super. „A ty si z toho všetkého nemal problémy?" Vyzvedala som. Nie žeby som sa bála, že bude mať nejaký problém z toho, čo urobil Timovi, len som zvedavá.

„Ak mi otvoríš dvere, tak ti to poviem osobne, nechce sa mi písať dlhé správy." Aké dvere, o čom on točí? „Čo?" Napísala som mu a nechápavo som pozerala na telefón. „Stojím pred tvojím domom, bolo by fajn Victoria, keby si dvihla ten svoj sexy zadok a otvorila mi dvere." A po tejto sms-ke som sa hneď dvihla z postele a rozbehla som sa k dverám. Doslova som sa k ním rozbehla.

„To bolo rýchle." Povedal Daniel, hneď keď som mu otvorila dvere. „ČO tu robíš, a prečo nie si v škole?" Vyzvedala som a ignorovala som to, že niečo povedal.

„Lebo som prišiel za tebou? Preto nie som v škole? Aj tak by som sa tam len nudil, a zaujímalo ma, ako sa máš. A vôbec nevyzeráš choro." Odkedy je on taký starostlivý? Ale to je jedno. Pustila som ho do domu a zaviedla som ho do obývačky. Opýtala som sa ho, či si niečo dá, ale nechcel nič. Lepšie pre mňa aspoň po ňom neostane bordel. Sadli sme si obaja na gauč a chvíľu sme na seba len tak mĺčky pozerali. „Takže Grayová, prečo nechodíš do školy?" Opýtal sa Dan.

„Čo si moja mama Cooper, že ťa to tak zaujíma?" Odvrkla som mu, nie veľmi milo. „Och, len sa pýtam. Čo si zase agresívna? Je to kvôli Timovi?" Iba som mykla plecom a nemala som chuť, odpovedať mu na túto otázku. Naozaj ho to nemusí zaujímať.

„Dobre To je jedno. V ten večer dostal celkom dosť, takže mu bude trošku trvať, kým sa dostane z nemocnice, čiže kľudne môžeš chodiť do školy." Vysvetlil mi ešte raz. „Veď mne je jedno, či tam je alebo nie. A ako je možné, že z toho nemáš problémy? Veď museli sa ho v nemocnici pýtať, čo sa mu stalo."

„Pozri Grayová, Tim nie je hlúpy. Keby niekomu povedal to, že som ho zbil. Ja by som povedal to, čo chcel urobiť on tebe. Ja mám na všetko svedkov, on nemá nič. Keby povedal na mňa čo i len slovo, ja by som hneď v ten deň išiel na políciu a udal by som ho a to on nechce. Vie, že by z toho mal problémy a nikto, ho z jeho problémov nevyseká. Jeho rodičia naňho serú, keby ho zatvorili, tak jeho rodičia by boli len radi, aspoň by mali od neho konečne kľud a nerobil by doma problémy." Pravdu povediac vôbec ma nenapadlo to, že Tima mohli všetci kľudne udať. Ale má asi dosť iných problémov.

„Dobre Daniel. Nemyslí si, že sa ho bojím, alebo niečo také, to nie len nemala som chuť stretnúť sa s ním ani s tebou. Lebo som vedela, že budeš mať zbytočné otázky."
„Okey Victoria, tak už sa nič nepýtam. A ty nemáš, žiadne zbytočné otázky pre mňa? Kedže sa pýtam zatiaľ len ja."  Opýtal sa ma pre zmenu on. No jednu otázky by som asi aj mala.

„V ten večer. Keď sa ťa Tim  pýtal, či si sa zamiloval, prečo si mu neodpovedal?" Spýtala som sa a Daniel odrazu zostal bez slov a celkom dosť prekvapený z mojej otázky...


Áno áno viem. 
Časť je krátka a znovu som to ukončila v tom najlepšom. 
Ale čo už. Ja som rada, že som vôbec dnes aspoň toto stihla napísať. :)

Prosím, nezlom mi srdce....Znovu.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora