♡ 70 ♡

2.8K 156 16
                                    

Ráno, keď som sa prebudila, Daniel ešte sladko spal. V tichosti som sa pobrala do kúpeľne, kde som si umyla zuby a urobila všetky hygienické potreby. A potom som zišla dole do kuchyne, kde sa mi naskytol pohľad na mojú obľúbenú Kristen, ktorá akurát drhla podlahu pravdepodobne od niekoho zvratkov. ,,Tam ti ešte ostal fľak." Upozornila som ju a prstom som jej ukázala na miesto, ktoré vynechala. ,,Sklapni Victoria." Odvrkla mi naštvane, načo som sa ja zasmiala.

,,Máš čo si si zaslúžila, keby si nevymýšľala hlúposti a nesnažila sa mi za každú cenu robiť zle, nemusela si tu teraz drhnúť celý dom. Je to len tvoja vina, že si tu zavolala polovicu školy, a dúfala v to, že to všetko zvalíš na mňa." Pozrela na mňa vražedným pohľadom, ale sama si za to môže. ,,Mala som to všetko skvelo premyslené. Och, keby ti môj otec neveril viac, ako mne, mohlo to všetko dopadnúť ináč. Mala sa domov vrátiť len tvoja mama, nie aj on. Vedela som, že mi tvoja mama zožerie všetko, ale otec nie." A presne po jej slovách, sa za nami ozval Eric.

,,Som rád, že počujem tvoje priznanie na vlastné uši Kristen. Hlavne, že si sa ma ráno snažila presvedčiť, že to naozaj urobila Victoria. Vedel som, že ti nemám veriť. Sklamala si ma Kris, znovu." Povedal s nie veľmi nadšeným výrazom a odkráčal z kuchyne preč. Ja som jej už tiež, nejak nevenovala svoju pozornosť. Vybrala som z chladničky zopár vecí, aby som mohla urobiť niečo na raňajky a Kristen som ignorovala. 

Nachystala som raňajky, urobila kávu a so všetkým som sa pobrala do mojej izby, za Danielom. Ako som si myslela, on ešte stále spal. Položila som veci na stôl a podišla som bližšie k nemu. Jemne som ho pohladila po tvári a pobozkala ho. ,,Vstávame Šípková Ruženka." No on sa pretočil na druhú stranu, celý sa skryl pod paplón a zahundral niečo v tom zmysle, že ešte potrebuje spať. ,,Budeš mať studené raňajky Daniel." 

,,To nevadí. Poď ešte na chvíľku ku mne." Povedal rozospato a ťahal ma k sebe do postele. Nemusel ma presviedčať dlho a pritúlila som sa k nemu pod paplón. Kde ma začal následne pomaly vyzliekať. ,,Daniel, teraz nie naozaj budeš mať studené raňajky." No on sa na mňa iba usmial a mykol plecami. Chápem je mu to jedno, toto je dôležitejšie. 

  ☆☆☆☆☆☆☆☆☆  

Keď sme skončili s našou rannou ,,aktivitou" Daniel sa unavene hodil vedľa mňa na posteľ, a s blaženým úsmevom sa na mňa pozeral. ,,Dobré ráno Victoria." Povedal a znovu sa na mňa usmial. Má pravdu, teraz už dobre je. Úsmev som mu opätovala a sadla som si na posteľ. Daniel si sadol vedľa mňa a pobozkal ma na odhalené rameno.

,,Čo budeš robiť dnes Vic? Mohla by si prísť ku mne." 
,,Načo?" Opýtala som sa ho so skúmavým pohľadom. 

,,Noo, potrebujem ísť domov, kedže je víkend a Abby nie je v škôlke, lebo neviem kedy si otec zmyslí, že musí ísť preč. No aaa, mohli by sme kľudne robiť celý deň to, čo sme robili aj teraz." Dodal s tým jeho úchylným výrazom, na čo som sa musela zasmiať. ,,Budeš pravdepodobne strážiť Abby, na toto nebude čas." Upozornila som ho, ale on sa nenechal odbiť.

,,Tak jej zapnem rozprávky, to ju aspoň na chvíľu zamestná." 
,,Daniel! Nemôžeš ju len tak bez dozoru nechať pozerať rozprávky, zatiaľ čo mi budeme... no vieš čo." 

,,Abby chodí poobede spať. To budeme mať na seba chvíľu čas. No a potom znovu večer, keď pôjde spať zase. A tak celú noc, dokedy len budeš chcieť." Šepkal mi do ucha a nežne ma začal bozkávať na krku, čo bolo pre mňa až príliš príjemné. ,,Dobre, pôjdem k tebe. Ale najprv sa najedz a tak môžme vyraziť." 

  ☆☆☆☆☆☆☆☆☆  

Daniel sa vrátil z toalety, a ľahol si ku mne do postele. ,,Si pripravená na ďalšie kolo?" Opýtal sa. No ja som mu pokrútila hlavou, že nie. No, nie že by som nebola, ale sú dve hodiny ráno a ja som už fakt unavená. ,,Nie, chcem už spať. Nechajme si to na zajtra." Povedala som unavene, no Daniel mal dnes až príliš veľkú chuť na sex. Na veľa sexu.

,,Posledný krát Vic, a potom môžeme ísť spať." 
,,Daniel, dnes si mal sex už asi šesť krát, to ti naozaj nestačí?" Opýtala som sa ho nechápavo, lebo ja som na dnes mala naozaj dosť.

,,Nestačí. S tebou mi to nikdy nebude stačiť."
,,Och Daniel, si naozaj neskutočný." 

,,Neskutočne sexy?" Spýtal sa.
,,Nie."

,,Taaak, neskutočne úžasný?" Skúsil ešte raz.
,,Nie?" Odvetila som mu.

,,Neskutočne dokonalý?" Naozaj? 
,,Nie, si neskutočne namyslený, nadržaný idiot." Odpovedala som mu so smiechom, načo sa on zatváril vážne.

,,A aj napriek tomu ma miluješ. Tak sa nesťažuj zlato." To nebola sťažnosť, ale okey. ,,Dobre Daniel. Teraz už mlč, a spi." Rozkázala som mu, hlavu som si položila na jeho hruď a snažila sa zaspať. 

,,Dobrú Vic."
,,Dobrú Daniel." Pritísol si ma k sebe ešte viac, jednou rukou ma objal a takto sme spolu zaspali. 

Prosím, nezlom mi srdce....Znovu.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora