Глава двадесет и трета

4.3K 180 3
                                    

!В главата има открито сексуално съдържание!

Гледната точка на Лиъм:
   Бях си обещал едно нещо. Нещо, което ме подлагаше на изпитание. Мъчително изпитание. Трябваше да издържа. Трябваше да се противопоставя на силата на изкушението, което ме теглеше към нея. Към Беа. Обещах си, че няма да я докосна. Осъзнах, че това не е целта на това пътуване. Не исках да живея с мисълта, че съм я довел тук само заради удоволствието. Не исках Беа да си мисли това. Вчера се справих. Днес ми е по-трудно. Изминаха години, откакто за последно си бях позволил да прекарам нощта с жена. Бях забравил това усещане. Не вярвах, че някога изобщо ще мога да го изпитам отново. Това, че се събудих до Беа ме караше да я желая. Това да видя как завивките старателно очертаваха тялото й… побърквах се. А, когато няколко часа по-късно я видях облечена с моята тениска… бях на крачка от това да я направя моя завинаги. Успях да се разсея от мръсните мисли, които прелитаха из съзнанието ми. Приготвих закуска и прегледах няколко спешни договора от компютъра си, но нищо не беше в състояние да ми помогне.
   В ранния следобед ситуацията се усложни. Беа реши, че може да направи две неща едновременно. Да се възползва от хубавото време и да ме дразни с банския си. Ако не е знаела, че ще идваме на яхтата, откъде й е хрумнало да го вземе със себе си? Истината е, че се опитвах да стоя настрана от нея. Гледката, която ми предлагаше, беше изключителна, но щеше да доведе до неприятно усещане. Не исках да го правя. Не още. Исках тя да се чувства готова, но проблема е, че не съм сигурен докъде щяха да стигнат моите сили. Наблюдавах я. Може би с часове. Всяко едно нейно действие беше проследено от моите очи. Осъзнавах, че е едновременно близо, но и далеч от мен. Исках да я имам. Исках да я усетя под себе си, да я накарам да изпита това, за което чете в книгите, но най-вече исках да й покажа любовта си. Предадох се. Изправих се от мястото си и отидох при нея. Помня всяко докосване, всяка дума, която бях изрекъл, докато се опитвах да предизвикам влагата между бедрата й.

- Красавице, не ме ли измъчи достатъчно? – настаних се до нея, а тя свали слънчевите си очила. Погледна ме в очите и се усмихна невинно. – Не ме гледай така. – наредих. – Подлудяваш ме.
- Ами, ако искам да те подлудя? – подсмихна се и прехапа долната си устна.
- Ще се постарая да ти го върна подобаващо. – погалих лицето й, преди ръката ми да започне да слиза надолу. – Ще те накарам да усетиш това, което усещам аз всеки път, когато те видя.
- Лиъм… - Беа беше затворила очите си, докато пръстите ми продължаваха да обикалят нагорещената от слънцето й кожа.
- Кажи, скъпа. Искаш ли да те докосна? – тя поклати положително глава. – Сигурна ли си?
- По дяволите… да. – знаех, че е възбудена, но водех вътрешна борба със себе си за това дали да го направя, или не.
- Не. – прошепнах тихо в ухото й и се отделих от нея. Тя ме погледна яростно, а аз се подсмихнах. – Все още не. – наведох се и поставих една кратка целувка върху устните й. – Ще трябва да почакаш, малката ми. – изправих се и тръгнах към вътрешността на яхтата.
- Мразя те! – извика след мен.
- И аз те обичам. – засмях се тихо и се опитах да се отърся от случилото се. Беа мислеше, че съм я оставил незадоволена, но изобщо няма представа колко усилия ми костваше това.

For You (BG Fanfiction)Where stories live. Discover now