(B)ÖLÜM 8 / Rüya Kapanı

2.1K 236 487
                                    

İp ucunun cevabı: Ölen Amy'ydi çünkü tüm fenerlerin ışıkları sönse bile Amy'nin fenerindeki süslemeler parlamaya devam edecekti.

Etraf zifiri karanlığa gömüldüğü için Amy ve fenerinin ortadan kalkması gerekiyordu.

Devredışı kaldığını bilmesine rağmen parmağının ucuyla fenerinin düğmesini çaresizce bir aşağı bir yukarı hareket ettiriyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Devredışı kaldığını bilmesine rağmen parmağının ucuyla fenerinin düğmesini çaresizce bir aşağı bir yukarı hareket ettiriyordu.

Gözünün karanlığa daha çabuk alışmasını sağlamak ve etrafı biraz olsun görebilmek için yapmayacağı şey yoktu. Duyduğu çığlık sesinden sonra ileri gitmeye korkuyordu çünkü ses, Amy ve Jack'in olduğu taraftan gelmişti.

Öte yandan Pamela peşinden gelip yeniden kendisini öldürmesi için ona yalvarabilirdi. David'in ölmesine sebep olan asıl kişinin Martin olduğunu da bildiği için kendisi açısından tehlike arz ediyordu.

Arkasından "Martin, lütfen yardım et!" şeklinde bir haykırış duyduğunda avucunun içerisinde bulunan aleti dışa dönük bir biçimde tuttu ve temkinli adımlarla sesin geldiği yöne doğru gitti.

Az öncesinde Pamela'dan kaçmakta olduğu yönden gelen sesin bir başkasına ait olma imkanı yoktu ancak bunun bir aldatmacadan ibaret olup olmadığını bilmiyordu.

Pamela'nın gerçekten de yardıma ihtiyacı olabilirdi. Ayrıca yola birlikte devam edip Jack ile Amy'nin durumunu öğrenmek en akıllıca seçenekti.

"Pamela, orada mısın?" diye kadına seslenirken ayağının bir yere takıldığını hissetti ve sırtüstü yere düştü.

Tuttuğu alet elini kesmişti. İnleyerek ayağa kalkmaya çalışırken birinin kendisinden önce davranarak bıçağı kaptığını fark etti.

"Ayağa kalk, Pamela nerede?" diye sordu Jack elini ona uzatarak.

Martin hala çevresini göremediği için Jack'in uzattığı elini fark etmemişti. Sendeleyerek Jack'ten kaçmaya çalıştı ve "Elindekiyle ne yapacaksın?" diye sordu.

"Kapının kilidini açacağım, görünüşe göre anahtar fenerlerden birinin içindeymiş ve çoktan bulmuşsunuz." dedi Jack hayıflanarak. Martin kendisini göremediği için adamı kanayan elinden kavradı ve acı içinde kıvranırken onu ayağa kaldırdı.

"Amy iyi mi?" diye sordu Martin bunun üzerine. Jack'ten cevap gelmeyince ne olduğunu anlamıştı. Artık yollarına üç kişi devam etmeleri gerekecekti.

"Çığlık sesini duydum, fenerin parlaklığı hemen sonrasında kesilince ise el yordamıyla onu aradım. Yalnızca gözlüğünü bulunca da karanlığın içinde koşabildiğim kadar hızlı koştum." diye açıkladı Jack. "Sabrina'nın öldüğü odadaki gibi dijital bir sistem ben yakınına geldiğimde kendini aktive etti ve Amy'nin gözlüğünü istediklerini yazan bir mesaj belirdi."

Martin onun ellerini yokladı. "Ve ondan geriye kalan son parçayı da öylece verdin mi?" dedi öfkeyle.

"Buraya nasıl bu kadar hızlı geldiğimi sanıyorsun? Gece görüş özelliği olan üç yeni gözlükle takas edeceğimi bilmesem de oyunun bir parçası olduğu için bunu yaptım. Hoş, gözlüğü elimizde gezdirmek bize hiçbir fayda sağlamayacaktı." diyerek kendini savundu Jack ve yumruğunu sıkmakta olan adamı sakinleştirmek için gözlüklerden birini ona uzattı.

Ölüm Oyunu (Taylor's Version)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin