•4•

3K 99 32
                                    


"Reci mi da se šališ", Danica gleda šokirano u mene već pet minuta, nakon što sam joj rekla gde sam prespavala.

"Nažalost ne", odmahnem glavom, a ona eksplodira.

"Mesec dana se nerviraš zbog njega, rekao ti je sve i svašta i ti si sinoć spavala s njim?", iznese činjenice, a ja joj potvrdim klimanjem glave.

"Dovezao te na Marakanu?"

"Da, jer je želeo da razgovara sa mnom, a ja nisam imala vremena da ga slušam u njegovom stanu."

"I o čemu ste razgovarali?", znatiželjno upita, a ja prevrtim razgovor u glavi.

"Pola onog što je pričao, nisam ni čula, iskrena da budem. Složili smo se da se neverovatno dobro slažemo u krevetu, a onda me on na neki način pitao da mu budem devojka", kažem to sasvim opušteno, a ona me pogleda šokirano.

Strah me da će srce da je opuca.

"Kako misliš devojka?"

"A ne-ne, ništa vezano za osećanja. Samo da s vremena na vreme spavamo jedno s drugim", pojasnim joj, a ona se namršti.

"I šta si mu ti rekla?"

"Pristala sam", slegnem ramenima, a ona ispljune čaj koji je pila. Ne piše mi se dobro.

"Zašto, pobogu?!", uzvikne, a ja ponovo slegnem ramenima.

"Već sam ti rekla da smo kompatibilni u krevetu. Niko mi se ne sviđa i ne planiram u skorije vreme započeti neku vezu, pa što da ne."

"I samo tako ćeš zaboraviti sve što je rekao? Svaki put kad te zovne ti ćeš da se pojaviš i odradiš svoj deo posla? Ti si totalno pukla!", nastavi da mi čita bukvicu, na šta ja prevrnem očima.

"Niti ću zaboraviti sve što je rekao na moj račun i na račun Zvezde, niti ću mu biti igračka. Samo smatram da je bolje imati jednog stalnog partnera, nego ih menjati nonstop", pokušam da joj objasnim što sam pristala, ali ona nikako da shvati.

"Kako možeš da pređeš preko svega tako lako?"

"Ne prelazim ja ni preko čega, štaviše i dalje ga mrzim. Samo vidim određenu korist u tome što je predložio i planiram to i iskoristiti."

"Nek ti je Bog u pomoći, tako ludoj", prekrsti se i napusti moju kancelariju.

Zašto se svi prema meni ponašaju kao da imam dve godine? Znam i sama šta želim, šta ne. Ne vidim neku opasnost u tome što bih s vremena na vreme spavala s njim. U krajnjem slučaju ako ne bude funkcionisalo, lako se prekine. Raskidi su mi oduvek bili najmanji problem.

Danilo's pov

"Objasni mi sve ponovo."

Ponovo mu prepričam razgovor sa Tijanom, a on me pogleda iznenađeno.

"Ne znam šta bih ti rekao. Lepo je to što se vas dvoje bar u nečemu slažete, ali to je jako nezdrava veza. Vas dvoje se ne podnosite, što znači da nikad nećete biti pravi par, a sve dok imaš nju, nećeš tražiti drugu devojku. Druže, ostaćeš sam", iznese svoj zaključak zbog kog ja prevrnem očima.

"To će verovatno potrajati koji mesec, ako i toliko. Videćemo već kako će funkcionisati."

"Kako ti uvek imaš toliko sreće? Ja sam celo veče tražio devojku i ništa, a ti si samo otišao po alkohol i dobio vezu", zakuka, a ja počnem da se smejem.

"Jebiga, brate, sve padaju na mene", namignem mu, a on prevrne očima.

"Idemo na trening?", upita, na šta ja prevrnem očima.

"Ma ne, ne idemo, pa da nas Mirković izbaci iz svih mogućih sastava."

Pošto mene glava i dalje ubija, pustim njega da vozi ka stadionu. To nikad nije pametno, jer vozi kao kakva baba i možeš da moliš Boga da ne zakasniš tamo gde si pošao. Konačno nekako dođemo do stadiona i on parkira.

Izađemo i prvo što primetim je ona. Verovatno je tek sad završila sa poslom.

"Idi ti, dolazim ja za pet minuta", odlučim da joj priđem, pa prvo oteram njega iz svoje blizine.

"Hej", pozdravim je uz osmeh, a ona me hladno pogleda. Preko volje se pozdravi sa mnom, a ja ne dopustim da razgovor tek tako prestane.

"Je l' ti treba prevoz? Usput bih možda mogao da ti vratim ono što si zaboravila", namignem joj uz osmeh, a ona prevrne očima.

"Znaš, Pantiću, trening će da počne bio ti tamo ili ne. Ja ti savetujem da ipak budeš tamo", namigne mi i pokuša da prođe pored mene, ali je ja zaustavim. Pođem nešto da joj kažem, ali me ona prekine.

"Rekla sam ti da ćemo se dogovoriti. Umorna sam, boli me glava, a uz to sam još uvek i mamurna. Možeš li, molim te, da me pustiš da idem kući i da se javiš sutra, jer ću ostatak dana prespavati?", primetim iznerviranost u njenom glasu, pa odlučim da popustim.

"Uredu, kako god ti želiš", povučem se ovaj put, a ona mi zahvali zbog toga.

"I da, što se mene tiče, ne moraš ništa da mi vraćaš. Ako već imaš fetiš nad ženskim donjim vešom, to ti je moj poklon", namigne mi i ode pre nego što uspem da se saberem.

Pogledam na sat pa shvatim da ću zakasniti na trening, ako ne krenem istog momenta. Joj, Danilo, joj, sam sebi probleme stvaraš.

Tijana's pov

"Deluješ mi odmornije nego juče", Danica mi se nasmeši čim uđem u kancelariju.

"Zato jer sam juče došla kući i odmah legla. Nisam se probudila dok mi jutros nije zazvonio alarm", nasmejemo se obe, pa odlučim da se po prvi put od jutros povežem na internet. Ostavim telefon na pet minuta dok vibracija konačno ne prestane.

"Al' si popularna od jutros", našali se na moj račun, a ja uz uzdah odlučim da pregledam sva obaveštenja dok ne dobijem kakvo novo zaduženje od šefa. Devedeset odsto obaveštenja samo uklonim, ni ne čitajući ih, a ostatku se posvetim.

Zastanem kad ugledam link nekih novina. Ko zna šta će me ovaj put dočekati.

Doskorašnji protivnici viđeni su sinoć kako zajedno napuštaju klub Solaris i odlaze u nepoznatom pravcu. Da li je sva internet drama bila samo zarad medijske pažnje ili su samo napokon zakopali ratne sekire, ostaje da vidimo.

Koji mi je đavo bio da završim s njim? Samo donosi probleme.

Iznervirano ugasim vesti i vratim se prelistavanju instagrama. Naletim na Danilov stori od juče, pa prevrnem očima na crno-beli dres koji nosi.

Crvena je ipak lepša boja.

I k'o za inat u tom momentu mi stigne poruka od njega. Taj narcis sve primeti.

panticdanilo

Sviđa ti se ono što vidiš? 😉

Lepše bi ti stajao crveno-beli dres 😜

Ne daj, Bože, to da nosim

Ostavim mu seen, pa spustim telefon na sto. Pametnije bi mi bilo da radim, nego što se dopisujem s njim.

Je l' znate vi koliko sam ja samo srećna sad? Vratilo im se sve za ona dva nepostojeća penala u Liverpulu 😉 Napoli nek se pazi, ne damo se mi tako lako 💪

I još povrh svega, Feđa, nakon mesec dana pauze zbog povrede, po prvi put večeras ušao u igru protiv Porta 😍 Debi u Ligi Šampiona 🔥

Inače, kako vam se čini priča? Nije dosadno? 🙈💙

𝑁𝑒𝑜𝑏𝑎𝑣𝑒𝑧𝑛𝑜 - 𝑜𝑏𝑎𝑣𝑒𝑧𝑛𝑖 ✅Where stories live. Discover now